- 30 Mart 2017
- 3.233
- 18.086
- 128
- Konu Sahibi zms rainbow

Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynısını bindallı olarak kinamda da giydim :) masrafsız kızmışsam demek kitam bi osmanli kaftani ♡_♡ benim boyle kiyaftlee coook hosuma gider bunu genellikle kinada giyerler snn nisanda giymis olman degisik ve cok guzel :)))
bende giymek isterdim :))) sen ewlndin mi nisanin yeni miAynısını bindallı olarak kinamda da giydim :) masrafsız kızmışsam denek ki![]()
nerdesiiiiin sen !!!!!Ay ne konusmussunuz kız
Etüt :))nerdesiiiiin sen !!!!!
Vay be en son etute kalali 15 sene oldu :)))Etüt :))
Minikim benVay be en son etute kalali 15 sene oldu :)))
Farkettm ne gzl keskem bnde minik olaydim tek dert ders sinav :))Minikim ben![]()
Ama sınav stresi çok zor abla yaFarkettm ne gzl keskem bnde minik olaydim tek dert ders sinav :))
Ahhh cnm ozmn bizede ole gelrdi smdi baska sinavlar vr onlr dha zor bosver sn bnlri yasinib guzelligini yasa :*Ama sınav stresi çok zor abla ya![]()
Haklısın tabii ki çok şükürAhhh cnm ozmn bizede ole gelrdi smdi baska sinavlar vr onlr dha zor bosver sn bnlri yasinib guzelligini yasa :*
bende giymek isterdim :))) sen ewlndin mi nisanin yeni mi
hangi ayda ewlendin bide ayin kaci :))2013 te nişanlandım ve evlendim bebeğim bile 1 yaşında :)
Sen evli miydin?
Efendim ☺çağırmışsın geldim☺M Mavi siyah kizzz :))
h.geldin konusalim diye cagirdim :)) ben melek evliyim sen ¿Efendim ☺çağırmışsın geldim☺
Ben de ortaya karışık bu soruya Ne diyeceğimi bilemiyorumh.geldin konusalim diye cagirdim :)) ben melek evliyim sen ¿