- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.688
- 518
- Konu Sahibi zms rainbow
-
Kız bide izlediklerim arasındasın.. nasıl sevmem.. ben sevmediklerimi izlemem ki..heeep heeep yazdiklarima cewap bile veemiyordun birkac ksi daha yapiyor selamina selam verdim ama suclu yine ben ciktim:/
gozunden kacmisimdir ilkzmanlar iyidik neyse kapatalim bu konuyu :)Kız bide izlediklerim arasındasın.. nasıl sevmem.. ben sevmediklerimi izlemem ki..
Cnm ben eskisi kdr geyik topiklerinde takılamıyorum maalesef. . 12.takımdayım.. çok vaktimi alıyo.. oraya yazmak mecburi.. yoksa gruptan atıyorlar..
anladim h.geldin topigimize :)) ♡♡Cnm ben eskisi kdr geyik topiklerinde takılamıyorum maalesef. . 12.takımdayım.. çok vaktimi alıyo.. oraya yazmak mecburi.. yoksa gruptan atıyorlar..
Çok üzüldüm inan.. kusura bakma.. bilerek bişey yok..gozunden kacmisimdir ilkzmanlar iyidik neyse kapatalim bu konuyu :)
Hoşbulduk..anladim h.geldin topigimize :)) ♡♡
Bitirdim bile şekerim benmde çamaşırım kurudu toplayıp yerleştircrmcamasir vardi onu astim da geldim hazir mi senin cayin bnm ayranim
Himmm sogan kuru ve dogm kntrl hapi birlikte kullandm ole gecti dhada olmadi ck skur snnki belki farkli cinstr ama bnmkide buyuktu 6cmbnm adet geciktimi hemen olusuyor sogan suyu kullndim ama yinede kistler olusmus
o yerlestirme asmaktan daha zor :))Bitirdim bile şekerim benmde çamaşırım kurudu toplayıp yerleştircrm
6cm ne ki sen 22 cm duydun mu hicHimmm sogan kuru ve dogm kntrl hapi birlikte kullandm ole gecti dhada olmadi ck skur snnki belki farkli cinstr ama bnmkide buyuktu 6cm
Sevmemekte haklisin kim olsa sevmez tabiki esinde insan sonucta hakliyken annesini tutacak deil annenn yeri ve esinin yeri ayri denge kurmak erkege duser insallah birdaha sknti olmz sn mesafeni koru gerisini bosver zaten onmli olan es birde esi anlayissiz olan vr onlrn yapck hic cbsyi yk yine bunada skurki esin anlayisliOylr yapiyorum zaten. Ama nefret ediyorum buda bi gercek. Esim baslarda anne annr diyoduda ben yalanlarini tek tek ortaya cikarinca simdi cok sukur benden yana oldu. Allah sabir versin benim gibilerine :)
ramazan menusunde kim birinci oldu :)Hoşbulduk..
@EmiraSalih ... birbirinden güzel masalar içinden o haketti..ramazan menusunde kim birinci oldu :)
Aynen canim aynen. Cok sukur ki esim benden yana yoksa sonu ayrilik olurduSevmemekte haklisin kim olsa sevmez tabiki esinde insan sonucta hakliyken annesini tutacak deil annenn yeri ve esinin yeri ayri denge kurmak erkege duser insallah birdaha sknti olmz sn mesafeni koru gerisini bosver zaten onmli olan es birde esi anlayissiz olan vr onlrn yapck hic cbsyi yk yine bunada skurki esin anlayisli
O ne kiz sndekimi okdr yok cnm dha neler :))6cm ne ki sen 22 cm duydun mu hic
Genelde ole oluyor Allah korusun ck skur betern beteri vrAynen canim aynen. Cok sukur ki esim benden yana yoksa sonu ayrilik olurdu
Amin canim butun evlilikleri insallah. Senin bebis yok dimi dahaGenelde ole oluyor Allah korusun ck skur betern beteri vr
Maalesef cnm herkesn bir dert vr iste bndede bu sknti vr 2 yildir evliyim dha olmadiAmin canim butun evlilikleri insallah. Senin bebis yok dimi daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?