- 30 Mart 2017
- 3.233
- 18.086
- 128
- Konu Sahibi zms rainbow
-
Bnmde kistm vrdi sogan suyuyla gecrdim :) ikacla bile gecmedi ck skur kurtuldmyememmiiiii bayils bayila yerim :)) )ayin 12 snde ins. dr a gitcem kistlerin cogalmis dicek :/
oşbldum canm benm:)Hosgeldin bitterim :)
bitter cikolatayi cok mu sewiyin ben albeniye bYiliyooom :)))Bi
Geldim canm 40 sayfayı özet geç burdan devam edeyim:)))
Oyle durumda hic panik yapma ilik suya sok kurulama bes on dakka islak kalsin hemen inerAslinda biliyodu. Birde bana ebe dedi ki ates falan yapmaz rahat olun dedi. Aksam oldu yavrum 39.5 a cikti atesizor kontrol altina aldik
bnm adet geciktimi hemen olusuyor sogan suyu kullndim ama yinede kistler olusmusBnmde kistm vrdi sogan suyuyla gecrdim :) ikacla bile gecmedi ck skur kurtuldm
Oylr yapiyorum zaten. Ama nefret ediyorum buda bi gercek. Esim baslarda anne annr diyoduda ben yalanlarini tek tek ortaya cikarinca simdi cok sukur benden yana oldu. Allah sabir versin benim gibilerine :)Ooo ozmn konsmam ole bsyde asla esimde zten bana hak vermesse kendi blir en onmlisi anlayisli es baskalariyla anlasamiosan en azindan ceker kapini oturursun. Allah ole insanlrdan uzak etsin snde saygisizlik yapma Allaha havale et bosver uzak dur bolelerinden
İnsan 40.sayfada mı dedikoduya dahil edilir kıızzz:) temizlik yaptım tam toz alcam arkadaşlar geldi ev tekrar dağıldı tv de ki toz bana göz atıyr çayımı aldım oturdumh.geldin napiyon nasilsin ♡♡
Aklimda bulunsun canim cok sagol ya, insallah bidaha olmaz ama bebek sonucta daha yolumuz uzun Allahim korusun meleklerimiziOyle durumda hic panik yapma ilik suya sok kurulama bes on dakka islak kalsin hemen iner
%80 olacak en az tabi yanında bi kahve ohjj miss amaaaaa çay eşimden bile önce gelirbitter cikolatayi cok mu sewiyin ben albeniye bYiliyooom :)))
bekliyoz cabuk gel ♡♡♡Kizlr annem temizlige yardm etcm kadn basladi bn baskosede oturuom birazdn kafami kirck hahah geliom yarm saate opuodnuzzzz :***
him sende mi cay tiiryakisisin :)))%80 olacak en az tabi yanında bi kahve ohjj miss amaaaaa çay eşimden bile önce gelir
Amin canim uzulme Allah korusun butin miniklerimiziAklimda bulunsun canim cok sagol ya, insallah bidaha olmaz ama bebek sonucta daha yolumuz uzun Allahim korusun meleklerimizi
Bardak hesabı değil çaydanlık hesabı içiyorum canm içmedm mi başım ağrıyr sanki eşimde aksi gibi nefret ederhim sende mi cay tiiryakisisin :)))
Aman takmacanim benim kadar kimse cekmemistir dicemde anlatsam roman olurOylr yapiyorum zaten. Ama nefret ediyorum buda bi gercek. Esim baslarda anne annr diyoduda ben yalanlarini tek tek ortaya cikarinca simdi cok sukur benden yana oldu. Allah sabir versin benim gibilerine :)
Cay demek ilac demek ya:) benim basim agridi mi cay hemen iyi gelir :)Bardak hesabı değil çaydanlık hesabı içiyorum canm içmedm mi başım ağrıyr sanki eşimde aksi gibi nefret eder
bnm snamda oyle sabah ac karnina bi icer aksama kadar dewam ederBardak hesabı değil çaydanlık hesabı içiyorum canm içmedm mi başım ağrıyr sanki eşimde aksi gibi nefret eder
Çaysız zaman durur :))bnm snamda oyle sabah ac karnina bi icer aksama kadar dewam ederbnde pek sewmm ama sabahlari ararim :))
Cay hic aramam yaa aramiz bizukCay demek ilac demek ya:) benim basim agridi mi cay hemen iyi gelir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?