- 26 Temmuz 2012
- 1.399
- 2.227
- 358
- Konu Sahibi yelda_teacher
-
Daha hala kk hanımları sürekli konu sahibini suçlar diye konuşuyorlar. Bu konudan sonra yazdığı mesajlara şaşırmadım zaten.http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/nisanligim-cok-mu-pahali.788329/page-5
bu sayfadaki en son mesaja bakın. ve devamı da var.
Iyi geldi bu şimdi :))
Çok iyi yaaaMüslüm baba candır gerisi heyecandir :))
Yok hepsini denedim. 1 yasindan beri 1 yas ustu devam sutu veriyorum zaten alissin diye. Ama en fazla 100 cc iciyor.
Meyveli yogurt falan asla yemiyor.
sana ne oluyor pardonda;? avukatımısın kendi konun olduğunda yorum yaparsın ben orda yorumumu yaptım bugüne kadar en fazla 54 kilo oldum ki biton sağlık sorunu yaşamama rağmen ama ben insanları küçümsemiyorum ayrıcada benim arkadaşımda aynı bunun gibiydi ben böyle insanlara karşı antipatiliyim malesef sende avukatlığını başka zaman ya böyle dar beyinliler yüzünden ban yiyemiycem affola
insanlar tabiki böyle düşüş zamanları yaşayabilir evet konu açar sitem eder ama altaki yorumlarında hepiniz cirkinsiniz kilolusunuz diye devam ederse o zaman iş değişir ok ilk başta başka söyleyi şimdi konuyu değiştirmenizde mükemmel olmuş benim konumda yorum yapın burada geçmiş konuları açmanın bir mantığı yok bence iyi günlerdar beyinli mi? bu yüzden kib ledim seni haberin olsun.
asla avukatlık yapmadım. konu sahibinin neyini savunayım. benim burada anlatmak istediğim herkes dönem dönem görüntüye önem verir. bakın siz de görüntüye takmışsınız arkadaşım benden çirkin herkes böyle söylüyor diyordunuz. ben güzelim yazıyordunuz. ama burada sanki kimse görüntüye önem vermiyormuş gibi yazmış herkes.
keşke gerçek hayatta da hepimiz böyle olsak görüntüye önem vermesek benim demek istediğim buydu. yoksa konu sahibi baştan sona yanlış. sadece aşktan nefret duyuyor bundan normal düşünemiyor bence.
Daha hala kk hanımları sürekli konu sahibini suçlar diye konuşuyorlar. Bu konudan sonra yazdığı mesajlara şaşırmadım zaten.
çok geçmiş olsun..Ben kilolu birisiyim. Zayıfım diyip de kendimi tatmin etme gibi bir durumum yok. Ama önceleri öyle kilolu biri değildim. Normal kilolu 10 yaşında bir kızdım. Sonra ms hastası oldum. Her sene düzenli olarak atak geçirdim. Her seferinde serum kortizonu dayadılar bana. Haliyle kilo aldım. Şimdi kilo vermeye çalışıyorum ama yarın doktora gidicem yine dayayacaklar kortizonu. Eğer konu sahibinin eski sevgilisinin yeni sevgilisi ben olsaydım ve konu sahibi bana bu çirkin ithamlarda bulunuyor olsaydı çok üzülürdüm. Çünkü yarın kortizona başlıcam ben. Kilo da alıcam, sivilce de çıkıcak yüzümde. Konu sahibi hanım madem ayrıldınız. madem o adamdan nefret ediyorsunuz. Daha neyin peşindesiniz çözemedim. Ayrıca şu güzelliğinize güvenmeyin. Yarın yüzünüze kezzap falan dökülürse 44-46 beden birisinin koca bulmasını dert etmeyin. Sizde o zaman ne yüz güzelliği kalır ne de zerresi bulunmayan kalp güzelliği.
Ben kilolu birisiyim. Zayıfım diyip de kendimi tatmin etme gibi bir durumum yok. Ama önceleri öyle kilolu biri değildim. Normal kilolu 10 yaşında bir kızdım. Sonra ms hastası oldum. Her sene düzenli olarak atak geçirdim. Her seferinde serum kortizonu dayadılar bana. Haliyle kilo aldım. Şimdi kilo vermeye çalışıyorum ama yarın doktora gidicem yine dayayacaklar kortizonu. Eğer konu sahibinin eski sevgilisinin yeni sevgilisi ben olsaydım ve konu sahibi bana bu çirkin ithamlarda bulunuyor olsaydı çok üzülürdüm. Çünkü yarın kortizona başlıcam ben. Kilo da alıcam, sivilce de çıkıcak yüzümde. Konu sahibi hanım madem ayrıldınız. madem o adamdan nefret ediyorsunuz. Daha neyin peşindesiniz çözemedim. Ayrıca şu güzelliğinize güvenmeyin. Yarın yüzünüze kezzap falan dökülürse 44-46 beden birisinin koca bulmasını dert etmeyin. Sizde o zaman ne yüz güzelliği kalır ne de zerresi bulunmayan kalp güzelliği.
Tamam da bırak madem sonunu kızın kendi düşünsün..Bundan sizene ki ? Sizi bile bile sevgilinizin hayatına mı girdi ? Sanırım hayır..Eeee bu onu aşagılama hakkı veriyor mu ? Sizi aldatan erkek arkadaşınız o kız degil.
Aşagılaman çok çirkindi ! Hem de oldukça çirkin..
Ben de boz tenliyim bu arada senin o aşagıladıgın cinsten yani :)
Bir şey soracağım gerçekten dalga geçmek için sormuyorum. Boz tenli ne demek? Buğday tenli demek mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?