- 4 Haziran 2009
- 1.411
- 1.825
- 658
- Konu Sahibi yelda_teacher
Bide eski Sevgilisinin yeni tercihini yadırgamış, unutma ki sende bir zamanlar onun tercihiydin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biliyorum. Kinaye yapmıştım.rihanna zayıftır ve uzundur. 173
beyonceda balık eti ve 169 . kısa değiller
Ben de esmerim ya korktum birden İyi ki boz değilim
Valla ben bozum biraz. O yüzden konu sahibini çok kiskaniyorum :)))
ya kızlar harikasınız valla.ahanda boz bu bence.bu gizemi çözelim
Genc kız eski sevgilisinin yeni sevgilisini gördüğü için çok heyecanliydi bunu kk hanimlariyla paylasmayi uygun görmüştü. Yeni sevgili Boz bir esmer saçları kızila çalan siskocuk bir hatundu. Oysa ki konu sahibi bildiğin kloo idi (klopatranin kisaltilmisi).ah o çirkin kız nasıl da belasini bulmuştu ama duyarlı kk hatunlari hemen yeni sevgiliye sahip çıktı o çirkin ama insan sende o yok dediler.konu sahibi coştu gitti.
Konusu 55 sayfa olmuştu ama olsundu o mutluydu çünkü kk hatunlari hep onu kiskaniyordu
Süpersiniz kısa ve öz olarak 55 sayfanın özeti olmuş gerçekten çok beğendimGenc kız eski sevgilisinin yeni sevgilisini gördüğü için çok heyecanliydi bunu kk hanimlariyla paylasmayi uygun görmüştü. Yeni sevgili Boz bir esmer saçları kızila çalan siskocuk bir hatundu. Oysa ki konu sahibi bildiğin kloo idi (klopatranin kisaltilmisi).ah o çirkin kız nasıl da belasini bulmuştu ama duyarlı kk hatunlari hemen yeni sevgiliye sahip çıktı o çirkin ama insan sende o yok dediler.konu sahibi coştu gitti.
Konusu 55 sayfa olmuştu ama olsundu o mutluydu çünkü kk hatunlari hep onu kiskaniyordu
Esmer değil yalnız "BOZ" o lütfenadam güzel olarak bi Çağlayı beğeniyo o da epey esmer, bu durumda yeni kız arkadaş tercihinde yadırganacak bişey yok ki kız esmer işte, adamın beğendiği gibi
Esmer değil yalnız "BOZ" o lütfen
Boz ne la
ben beyaz buğday esmer biliyorum bi tek
Çok cahııılsınnnnnBoz ne la
ben beyaz buğday esmer biliyorum bi tek
koptumAyyy insallah eski sevgilin o boz renkli kızla evlenir. Sende mor renkli olursun.
WUHUUUUUUUUU bayıldım yoruma ahahahahahAyyy insallah eski sevgilin o boz renkli kızla evlenir. Sende mor renkli olursun.