• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

onları gördüm

ahanda boz bu bence.bu gizemi çözelim

Eklentiler

• images_2.jpeg
    images_2.jpeg
    3,8 KB · Görüntüleme: 149
Konunuzu filan geçin de üslubunuz çok çirkin. Kim ne dese hemen saldırır gibi yazmışsınız. Sizi savunmaya çalışan insanlara bile aynı davranış kalıbındasınız. Yapıcı hiç bir yorumu da kabul etmiyorsunuz. İnsanların ten rengi kendi seçimi değildir. Bunu değiştiremezler de . Ha Michael Jackson gibi saplantılı kişilikleri yoksa. Aynı şekilde boy ya da fiziksel özellikler de genetiktir. Çok az çevresel faktörler etkilidir. Bu arada sizi eleştiren her insan kilolu ve kısa boylu değil eminim. Kaldı ki öyle de olabilir. Bu size, onları aşağılama hakkı vermez. Güzellik göreceli bir kavramdır. Size güzel gelen birisi başkasına çok çirkin gelebilir.

Sevgiliniz madem Çağla hayranı ve ondan başka bir kadını tanımıyor ona gitseydi keşke. Ya da onun standartlarında birine.Bu kadar takıntılı birisine neden senelerinizi verdiniz onu da anlamadım. Sizi beğenmediğini bile bile nasıl devam ettiniz. Her kadın hayatındaki erkeğin onu beğenmesini ister.

En son olarak sakın mesaj filan atarak zaten tavanda olan egosunu iyice tavan yaptırmayın ve kendinizi ze küçültmeyin.

Genc kız eski sevgilisinin yeni sevgilisini gördüğü için çok heyecanliydi bunu kk hanimlariyla paylasmayi uygun görmüştü. Yeni sevgili Boz bir esmer saçları kızila çalan siskocuk bir hatundu. Oysa ki konu sahibi bildiğin kloo idi (klopatranin kisaltilmisi).ah o çirkin kız nasıl da belasini bulmuştu ama duyarlı kk hatunlari hemen yeni sevgiliye sahip çıktı o çirkin ama insan sende o yok dediler.konu sahibi coştu gitti.

Konusu 55 sayfa olmuştu ama olsundu o mutluydu çünkü kk hatunlari hep onu kiskaniyordu

adam güzel olarak bi Çağlayı beğeniyo o da epey esmer, bu durumda yeni kız arkadaş tercihinde yadırganacak bişey yok ki kız esmer işte, adamın beğendiği gibi

Genc kız eski sevgilisinin yeni sevgilisini gördüğü için çok heyecanliydi bunu kk hanimlariyla paylasmayi uygun görmüştü. Yeni sevgili Boz bir esmer saçları kızila çalan siskocuk bir hatundu. Oysa ki konu sahibi bildiğin kloo idi (klopatranin kisaltilmisi).ah o çirkin kız nasıl da belasini bulmuştu ama duyarlı kk hatunlari hemen yeni sevgiliye sahip çıktı o çirkin ama insan sende o yok dediler.konu sahibi coştu gitti.

Konusu 55 sayfa olmuştu ama olsundu o mutluydu çünkü kk hatunlari hep onu kiskaniyordu

kloo :KK70::KK70::KK70: Sevgili kadesa yorumlarını beğeniyordum ama espri anlayışınız onun da önüne geçti.:KK68:

Süpersiniz kısa ve öz olarak 55 sayfanın özeti olmuş gerçekten çok beğendim :KK70:

Yorumları okurken çok güldüm ya. Ten rengimle alay eden kayınvalidem aklıma geldi hemen:KK70:

Back
X