- 18 Ağustos 2013
- 3.254
- 2.931
- 138
- Konu Sahibi yelda_teacher
-
açık kahverengi. ben öyle biliyorum. mesela hintlilerin ten rengi gibiBir şey soracağım gerçekten dalga geçmek için sormuyorum. Boz tenli ne demek? Buğday tenli demek mi?
vallahi sizi tebrik ediyorum.bu devirde 44-46 bedenle koca bulmak atomu parçalamaktan zordur
(Konu sahibinin başka bir konuda yorumu)tatlım yanlış anlama ben erkeklerin 34-36 beden takıntısına gönderme yapmak istedim sadece :)
bu ilk mesajı 2 kere yazmış. ilkindeki mesajda gülme smile ı vardı.
(Konu sahibinin başka bir konuda yorumu)
Herhalde sen burada ayrıldığın erkek arkadaşına gönderme yaptın.kusura bakma ama senin de ondan farkın yokmuş,
44-46 bedenle koca buldun ne demek ya!!,açıkcası ilk başta burdaki konuna üzülmüştüm ama erkek arkadaşının seni kilolu birine tercih etmesi sana kapak olmuş.
hııııı? Bana ğöre deil..güzel, çağla ş...l dir :)))
(Konu sahibinin başka bir konuda yorumu)
Herhalde sen burada ayrıldığın erkek arkadaşına gönderme yaptın.kusura bakma ama senin de ondan farkın yokmuş,
44-46 bedenle koca buldun ne demek ya!!,açıkcası ilk başta burdaki konuna üzülmüştüm ama erkek arkadaşının seni kilolu birine tercih etmesi sana kapak olmuş.
Hahah :))
Sanirim hayir. Yuzunde renk yok demek istemis :) nur yok falan gibi bisey iste...
açık kahverengi. ben öyle biliyorum. mesela hintlilerin ten rengi gibi
rihanna gibi sanırım yada beyonce.. :)Sütlü çikolata gibi bir şey mi?
rihanna gibi sanırım yada beyonce.. :)
rihanna gibi sanırım yada beyonce.. :)
Konu başlığı adeta 3.sınıf Türk korku filmi adı.
keşke rihanna gibi bir cilt rengim olsaydı. :)Ben de esmerim ya korktum birdenİyi ki boz değilim
keşke rihanna gibi bir cilt rengim olsaydı. :)
Kızz oda bişeymi ben 50 52 bedenim ama çıtır ve yakışıklı dünya iyisi bir kocam var yazık konu sahibi napsın güzel ama içten çürümüş koca bulamayınca böyle oluyor demekki herkese saldırıyor evlense rahatlicak salla sen bunubu saygısızlığı üzerine ben üslubumu bozmadan yeri değil diye cevap verdim ama bu şahıs uzatarak dalga geçmeye devam etti. sonunda siteden uzaklaştırma alan ben oldum :=)
işin komik yanına bakın ki şimdi de başka bir kızla dalga geçmek için bu konuyu açmış. kendisini de boyum 1.60 kilom 51 diye övmüş ( artık nasıl bir övünç kaynağıysa) kendisi fiziksel özelliklerle kafayı bozmuş, varsa yoksa işi gücü milletin fiziği saçı başı. gerçekten içler acısı :)
rihanna zayıftır ve uzundur. 173Ama onlar kısa boylu ve şişman. Sonra ÇİRKİN kategorisine girmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?