• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

onları gördüm

vallahi sizi tebrik ediyorum.bu devirde 44-46 bedenle koca bulmak atomu parçalamaktan zorduro_O

tatlım yanlış anlama ben erkeklerin 34-36 beden takıntısına gönderme yapmak istedim sadece :)
(Konu sahibinin başka bir konuda yorumu)

Herhalde sen burada ayrıldığın erkek arkadaşına gönderme yaptın.kusura bakma ama senin de ondan farkın yokmuş,
44-46 bedenle koca buldun ne demek ya!!,açıkcası ilk başta burdaki konuna üzülmüştüm ama erkek arkadaşının seni kilolu birine tercih etmesi sana kapak olmuş.:KK62::KK62:

Herhalde sen burada ayrıldığın erkek arkadaşına gönderme yaptın.kusura bakma ama senin de ondan farkın yokmuş,
44-46 bedenle koca buldun ne demek ya!!,açıkcası ilk başta burdaki konuna üzülmüştüm ama erkek arkadaşının seni kilolu birine tercih etmesi sana kapak olmuş.:KK62::KK62:
bu ilk mesajı 2 kere yazmış. ilkindeki mesajda gülme smile ı vardı.

Yakinda evlenecek bir gelin adayina, ustelik bazi sıkintilari icin yardim isteyen bir gelin adayina yazilabilecek en sacma,en gereksiz ve en aptalca sey... Ayip ya...

Aynen de kapak olmus...

bu saygısızlığı üzerine ben üslubumu bozmadan yeri değil diye cevap verdim ama bu şahıs uzatarak dalga geçmeye devam etti. sonunda siteden uzaklaştırma alan ben oldum :=)

işin komik yanına bakın ki şimdi de başka bir kızla dalga geçmek için bu konuyu açmış. kendisini de boyum 1.60 kilom 51 diye övmüş ( artık nasıl bir övünç kaynağıysa :KK70: ) kendisi fiziksel özelliklerle kafayı bozmuş, varsa yoksa işi gücü milletin fiziği saçı başı. gerçekten içler acısı :)
Kızz oda bişeymi ben 50 52 bedenim ama çıtır ve yakışıklı dünya iyisi bir kocam var yazık konu sahibi napsın güzel ama içten çürümüş koca bulamayınca böyle oluyor demekki herkese saldırıyor evlense rahatlicak salla sen bunu :27:

Back
X