• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

onları gördüm

Anlamadığım nokta 3-5 mesajda bir yazık kıza diyorsunuz. İlk sayfanızda yerden yere vurmuşsunuz. Dedikleriniz pek birbirlerini destekler şekilde değil.

ilk bana yazdı heralde bunu aldatılmadığımı nerden biliyosun diye, bir dalı tutmadan diğerini bırakmazmış adam
ilk bana yazdı heralde bunu aldatılmadığımı nerden biliyosun diye, bir dalı tutmadan diğerini bırakmazmış adam

herkesi de kendi gibi şaşkoloz sanıyor. o sayıp sövdüğü,aldatıldığını düşündüğü adamın kendine dönmesi için niye ölüyor o zaman. başta aldatmanın a sı geçmedi. işte kendine yancı bulacak ya duygu sömürüsü yapıyor.
kız katışıksız kötü . hangi motivasyon bir konuya girip 44 bedenle nasıl koca buldun yazdırabilir ki bir insana. bununla empati mi yapıcaz.

Sizin ayrılması iyi olmuş o zaman aslında üzülmemeniz gerekir karektersizin tekiymiş adam sürekli değişim ve macera peşinde
sal gitsin ne onu düşünüyorsun keyif aldığın şeylere odaklan
ben kalbi çok güzel bir insanım. o bei onu sevdiği için de terk etmedi. ve biliyorum onu da sevmiyor, 3-5 ay sonra onu da terk edecek.siz eski konularımı bilmediğiniz için böyle bir yorum yaptınız.bu adam hayatına düzinelerce kadın girmiş,1 kez sözden,2 kez nişandan ayrılmış adam

Hayat o kadar acımasız ki bi hasta olursun dayarlar kortizonu bin kilo olursun, bebeğin olmaz tedaviye başlarsın gene kilo alabilirsin, bir günde yüzün sivilce ile dolabilir sanırım şarkıcı izelin başına gelmiş bu, kaza bela vs ile uzuv kaybetmeye falan hiç girmiyorum inananlar için Allah büyük diyorum karmaya bağlarsak da her kötülük er geç sahibini bulur diyorum

Hayat o kadar acımasız ki bi hasta olursun dayarlar kortizonu bin kilo olursun, bebeğin olmaz tedaviye başlarsın gene kilo alabilirsin, bir günde yüzün sivilce ile dolabilir sanırım şarkıcı izelin başına gelmiş bu, kaza bela vs ile uzuv kaybetmeye falan hiç girmiyorum inananlar için Allah büyük diyorum karmaya bağlarsak da her kötülük er geç sahibini bulur diyorum

Ya böyle dramatik tonu da bozmak istemiyorum aslında ama rahatlıktan da kilo alınıyor yaw, hani her zaman doğum, hastalık, hormonlar olmasına gerek yok :KK70: Ama işte son derece mutlu da oluyorsun o rahatlıkla, aa kilo almışsın? lafına depresyondan yidim :KK43: demiyorsun ki, he ya yapıp yedik, kafam raad diye cevap veriyorsun, yüzü gülen kiloluların evine gidip gizli gizli makyajını silerken ağladıklarına inanan varsa ben de onu bir yerden patlatayım dedim :)

Şimdi konu sahibi Boz diyerek aklınca esmerleri aşağılamis kendisi için de çok güzelim filan demiş ya
konu sahibi o asagiladigin esmerlerden bi kaç örnek vermek istedim
şimdi sen bunlardan güzelsin madem Allah aşkına tv lere çık dizilerde oyna da bizde izleyelim olmaz mı :))
Ryv5VG.jpg
VmBdIb7K.jpeg
Ryv5VG.jpg
VmBdIb7K.jpeg
ca0_0184b.jpg

Beni,aklımda başka biri var, diye terkeden eski sevgilimi o kizla gördüm. Beni bunun için terk ettiğine inanamıyorum. Resmen yılıldım. o da beni gördü,tuhaf bir telaş içine girdi.Benin kalbim yerinden söküldü sanki.Kız rengi boz bir esmer,suratı sivilce dolu,saçlar kirmızı, boyamaktan keçi kılına dönmüş,kilolu,bacakları benim belim kadar.( benim boyum 160,kilom 51) bana hep kilolusun diyen adam kafayı yiyeceğim yardım edin bana.elim ayağım tutmaz haldeyim.mesaj atıp beni bunun için mi terkettin diyesim var. Allaahım bana yardım et.
Tam tencere kapaK olmuşsun sana da bu yakışır zaten de bence :KK49:

Bi de merak ettim profil resminde ki bayana konu sahibi bi kaç kere denk geldim benim diyor yani kendisi olduğunu iddia ediyo
Şimdi okudum Emma Watson diyorlar konu sahibi hangi ara türkçe yi öğrendin Türkiye ye geldin adını da Yelda yaptın ;)

Ya niye herkes konu sahibine yuklenmis anlamadim.Erkekler evet dis gorunuse onem verirler ama bir coguda ne istedigini bilmeyen suursuzca hareket eden cinsten.Hangi kadin olursa olsun kendisine tercih edilen cok cirkin biriyse ayni tepkiyi verir.
Benimde ex kocam beni benden yasi buyuk simsiyah sisman sacsiz bir zenciyle aldatti.Inanin gorunce inanamadim saka gibiydi.Oyle bir kadinla nasil beraber olabilir ona nasil dokunabilir diye cok afalladim.Ya igrenc bir tipi vardi ve insan onu opmeye bile korkardi ya.
Simdi banada saldiranlar olucak ama umurumda degil kadin igrenc bir pislikti iste
Sonra ogrendimki meger kadin yillarca fahiselik yapmis ve daha yazamaya agim bir suru rezillikleri var
Simdi bu adam bu kadinda ne bulmus olabilir?yada oyle bir kadina gitmesi beni kotumu yapar ?Yoksa o kadinin kalbi cok dahami guzel?kimse edebiyat yapmasin lutfen.
Erkeklerin cogu adi yaratiklar beyin yerine uckurunu kullanan acizler.
Yani.konu sahibine yapila elestirilere bozuldum Ya
Simdi bu topiktede biri cikip beni tasliyomus cokta tin
Ab-boğğ ex in sevgilisi için seni aşşalık zenci diyen de var burda.

Yelda dış görünüşüyle dalga geçiyor,
siz yeldayla
öyle yorumlar hakaretler edilmiş ki kıza,
şuan yeldayla eşit bile değilsiniz.hakarette onu solladınız. Beyinsiz demeler filan.biri küfürlü özlü sözler göndermeler yazmış.
Hepiniz melek iyi kalplisiniz değil mi ? Siz doğrusunuz öyle mi ? Kızı eleştirmeyi elinize yüzünüze bulaştırmışsınız kadınları şişmanları savunacağım derken.yazık çok yazık.

Şimdi konu sahibi Boz diyerek aklınca esmerleri aşağılamis kendisi için de çok güzelim filan demiş ya
konu sahibi o asagiladigin esmerlerden bi kaç örnek vermek istedim
şimdi sen bunlardan güzelsin madem Allah aşkına tv lere çık dizilerde oyna da bizde izleyelim olmaz mı :))Eki Görüntüle 1508448 Eki Görüntüle 1508449 Eki Görüntüle 1508448 Eki Görüntüle 1508449 Eki Görüntüle 1508450

Boz derken esmerleri nasıl kast ediyormuş ki?
Boz, açık renk demek gri gibi bir şey, ben de beyaz tenli demek istiyor sandım.
Konu sahibi, biraz sözcük bilgisi edinelim lütfen, senin gibi mükemmel birine yakıştı mı?

Back
X