- 26 Temmuz 2012
- 1.399
- 2.227
- 358
- Konu Sahibi yelda_teacher
Anlamadığım nokta 3-5 mesajda bir yazık kıza diyorsunuz. İlk sayfanızda yerden yere vurmuşsunuz. Dedikleriniz pek birbirlerini destekler şekilde değil.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi de resimdeki kız değilsin ki
ilk bana yazdı heralde bunu aldatılmadığımı nerden biliyosun diye, bir dalı tutmadan diğerini bırakmazmış adam
ilk bana yazdı heralde bunu aldatılmadığımı nerden biliyosun diye, bir dalı tutmadan diğerini bırakmazmış adam
ben kalbi çok güzel bir insanım. o bei onu sevdiği için de terk etmedi. ve biliyorum onu da sevmiyor, 3-5 ay sonra onu da terk edecek.siz eski konularımı bilmediğiniz için böyle bir yorum yaptınız.bu adam hayatına düzinelerce kadın girmiş,1 kez sözden,2 kez nişandan ayrılmış adam
Kavga etmeyin.
Kizimi sutten kestim ama sut icmiyor. Ne yapabilirim? Konu acsam muhtemelen kimseyi bulamam,burasi kalabalik sanki
Yok hepsini denedim. 1 yasindan beri 1 yas ustu devam sutu veriyorum zaten alissin diye. Ama en fazla 100 cc iciyor.Ballı muzlu süt yap içer kesin... Sade içmiyorsa bir şeylerle harmanlayacaksın cicim.
Hayat o kadar acımasız ki bi hasta olursun dayarlar kortizonu bin kilo olursun, bebeğin olmaz tedaviye başlarsın gene kilo alabilirsin, bir günde yüzün sivilce ile dolabilir sanırım şarkıcı izelin başına gelmiş bu, kaza bela vs ile uzuv kaybetmeye falan hiç girmiyorum inananlar için Allah büyük diyorum karmaya bağlarsak da her kötülük er geç sahibini bulur diyorum
Hay Allah çok garip.Ben de ayni yorumu yaptim da kovdu beni konusundan bi de yazdigini da inkar etti. Ne yazdığını kendi de bilmiyor
Tam tencere kapaK olmuşsun sana da bu yakışır zaten de benceBeni,aklımda başka biri var, diye terkeden eski sevgilimi o kizla gördüm. Beni bunun için terk ettiğine inanamıyorum. Resmen yılıldım. o da beni gördü,tuhaf bir telaş içine girdi.Benin kalbim yerinden söküldü sanki.Kız rengi boz bir esmer,suratı sivilce dolu,saçlar kirmızı, boyamaktan keçi kılına dönmüş,kilolu,bacakları benim belim kadar.( benim boyum 160,kilom 51) bana hep kilolusun diyen adam kafayı yiyeceğim yardım edin bana.elim ayağım tutmaz haldeyim.mesaj atıp beni bunun için mi terkettin diyesim var. Allaahım bana yardım et.
Ab-boğğ ex in sevgilisi için seni aşşalık zenci diyen de var burda.Ya niye herkes konu sahibine yuklenmis anlamadim.Erkekler evet dis gorunuse onem verirler ama bir coguda ne istedigini bilmeyen suursuzca hareket eden cinsten.Hangi kadin olursa olsun kendisine tercih edilen cok cirkin biriyse ayni tepkiyi verir.
Benimde ex kocam beni benden yasi buyuk simsiyah sisman sacsiz bir zenciyle aldatti.Inanin gorunce inanamadim saka gibiydi.Oyle bir kadinla nasil beraber olabilir ona nasil dokunabilir diye cok afalladim.Ya igrenc bir tipi vardi ve insan onu opmeye bile korkardi ya.
Simdi banada saldiranlar olucak ama umurumda degil kadin igrenc bir pislikti iste
Sonra ogrendimki meger kadin yillarca fahiselik yapmis ve daha yazamaya agim bir suru rezillikleri var
Simdi bu adam bu kadinda ne bulmus olabilir?yada oyle bir kadina gitmesi beni kotumu yapar ?Yoksa o kadinin kalbi cok dahami guzel?kimse edebiyat yapmasin lutfen.
Erkeklerin cogu adi yaratiklar beyin yerine uckurunu kullanan acizler.
Yani.konu sahibine yapila elestirilere bozuldum Ya
Simdi bu topiktede biri cikip beni tasliyomus cokta tin
Şimdi konu sahibi Boz diyerek aklınca esmerleri aşağılamis kendisi için de çok güzelim filan demiş ya
konu sahibi o asagiladigin esmerlerden bi kaç örnek vermek istedim
şimdi sen bunlardan güzelsin madem Allah aşkına tv lere çık dizilerde oyna da bizde izleyelim olmaz mı :))Eki Görüntüle 1508448 Eki Görüntüle 1508449 Eki Görüntüle 1508448 Eki Görüntüle 1508449 Eki Görüntüle 1508450
Müslüm babanın da dediği gibi:
Güzelmiş cirkinmis ne fark eder ki
Deli gibi sevmek ruhumuzda var.
Saygılar :))