- 10 Temmuz 2012
- 658
- 311
- 333
- Konu Sahibi yelda_teacher
-
orası öyle zararlı ama kişinin kronik bir rahatszlığı olabilir ömürlük kullanacagı bir ilaç ve o ilacın yan etkileriyle aldığı kilolar böyle bir kadın nasıl kilo versinki empati yapalımşişmanlar çirkin demedim ama şişman olmak iyi birşey diyenler var
şişmanlık iyi bir şey değil
olsa kimse diyet spora yönlendirmez
hem sağlığa hem bünyeye zararlı
tabiki ideal kiloda olmak güzel buna itirazı olan yoktur
Ne konularda ne asaglamalar gördüm. Birbirinize yazdıgıniź. Bu konuyu kocası aldatan bir kadın yazsaydı hepiniz mendilleri elinize almiştiniz. Bazılarınızda kadın olsaydın da kocana sahip çıksaydın derdiniz. 2011 den beri üyeyim biliyirum artık.
Iyice saçmaladınYelda ben 44 bedenim gel furrr bana
bu kızın suçu yok diyen siz değilmisiniz peki.Ne konularda ne asaglamalar gördüm. Birbirinize yazdıgıniź. Bu konuyu kocası aldatan bir kadın yazsaydı hepiniz mendilleri elinize almiştiniz. Bazılarınızda kadın olsaydın da kocana sahip çıksaydın derdiniz. 2011 den beri üyeyim biliyirum artık.
kızın bir suçu yok işte,ona da üzüldüm açıkçası.
ben psikolojik danışmanım,ciddi bir kilo sorunu varmış bdv de onu gördüm. Saldırrrr devammmm :))))))bide öğretmenmiş kimlere çocuklarınızı emanet ediyorsunuz görün kilolu bir kız öğrencisini yerin dibine sokup sokup çıkartır bu eminimki sadece zayıftır baska ne yüzü güzeldir ne kalbi zaten bu kadar kendini öven kadınlar genelde beş para etmiyor güzel olmuyor yani. bırakın övsün kendini yazıktır...
Iyice saçmaladın
Boş kadın lafı nerde ğeçti nasıl bir algiysa.Tam eksi sözlükte alaya alınacak konu, şu konulara bakıp hepimizi boş kadınlar olarak yaftalıyolar ona yanarım
Boş kadın lafı nerde ğeçti nasıl bir algiysa.
demek kelin ilacı yokki başına sürsün sen bence ilk kendi pskolojini düzelt sonra millete yararın olurben psikolojik danışmanım,ciddi bir kilo sorunu varmış bdv de onu gördüm. Saldırrrr devammmm :))))))
Hatun çık konudanYelda ben 44 bedenim gel furrr bana
Işte bir tane daha orada dalga var mı bi oku oku. Siz aşaglama olarak algiliyosunuz. Sizin derdiniz benimle mi kendinizle miEtme bulma dünyası işte...
Sen insanların dış görünüşü ile dalga geçersen kendi standartlarında olmayan biri için terkedilirsin işte...
Türkan şoray 1 tane tek örnek bu kadar alinana kadar kilo verin madem bu kadar şikayetçisiniz.
YazmaaaaaaEvet
Hatun çık konudan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?