• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

onları gördüm

Valla canım bosver demek ki kendi kalitesi oymus. Bir arkadasım demisti senden sonra elini attıgı ilk insan onun kalitesini gösterir diye... Bosver kendini mahalle pacozlarıyla karşılaştırma bile, basını dik tut demek ki kendisini ona layık görüyormuş

36 Bedenim evet ama senin bahsettiğin beden ölçülerine sahip kadınlara bakıyorum hepsinin suratı bebek gibi bir dirhem et bin ayıp örter cümlesini sana armağan ediyorum sen bu kibirinle ,yukardan bakan suratınla o 44 46 bedendeki kadınlara ağır basarsın kusura bakma ama senden UTANDIM

Maşallah orda atıp tutmuş herkes konu sahibine yazar diye ama burda beğenmediğini kovuyo, erkeklerin 34 36 beden takıntısımı varmış, olmadığının kanıtı zaten o konudaki nişanlı kadın değil mi

ne kadar çiğ ne kadar boş bir kadınla muhattabız
Ilk evlendigimde 34 bedendim yoktum ben yoktum :KK70: valla çok hoş olmayan bir görüntü 34 beden, erkek olsam tercih edeceğim bi durum olmazdı. Şimdi 38 bedenim ve gayet mutluyum :)

Bir de konu sahibini elestirenlere hemen kesin sen de çirkinsin ondan yazıyorsun böyle diyen boşluklar da var pardon hoşluklar:KK75:

Anlatis biciminden antipati kaptim yorum yapmak istemiyorum ama zaten adam durust davranmis, aldatmamis ki?!

konu yine güzelliğe gelmiş bayanlar bayılıyorsunuz bu ego tatminine
şişmanlar güzeldir demeye kadar geldiniz yani bu ancak kendini kandırmak :D

kimse burada şişman güzel ,zayıf çirkin demiyor. ama kimse kimseyi fiziğinden dolayı aşağılayamaz. bütün yorumlar bunun üstüne. ha ayrıca adriana lima kadar güzel olsan ne. kalbinin içi kötü olduktan sonra

aşağılayamaz ama aldatulan bir kadın var onun hisleri ne kdar insancıl olabilr oky
bunu acaba düşünen var mı saldırırken

kimse burada şişman güzel ,zayıf çirkin demiyor. ama kimse kimseyi fiziğinden dolayı aşağılayamaz. bütün yorumlar bunun üstüne. ha ayrıca adriana lima kadar güzel olsan ne. kalbinin içi kötü olduktan sonra
Senin kalbinin içi kötü sanki. Hemen taşlayin hemcinsinden nefret eden tek tür.

Aldatma olmadıgını nerden biliyosun. Onu garantilemeden bitirmemiş. Yani sizi duyan da erkek kafasını hiç bilmiyosunuz sanir.

Senin yerinde olsam şurada yazılanlardan, diğer konulara yaptığın yorumlar ortaya çıktıktan sonra utancımdan bir daha bu foruma adım atamazdım. Saygıyı hak etmiyorsun.

36 Bedenim evet ama senin bahsettiğin beden ölçülerine sahip kadınlara bakıyorum hepsinin suratı bebek gibi bir dirhem et bin ayıp örter cümlesini sana armağan ediyorum sen bu kibirinle ,yukardan bakan suratınla o 44 46 bedendeki kadınlara ağır basarsın kusura bakma ama senden UTANDIM
Ne çok 44 46 beden varmış yaff :)))))

aşağılayamaz ama aldatulan bir kadın var onun hisleri ne kdar insancıl olabilr oky
bunu acaba düşünen var mı saldırırken
kusura bakma yanlışsın. kimseyi teninin rengi ve yüzündeki sivilciyle aşağılayamazsın ve bir üyenin nişan kıyafeti konusuna girip onun bedeni 44 46 diye alay edemezsin. bunu normal görüyorsun senlede yaşızmayalım istersen

Konu sahibine fazla yüklenilmiş bence. her mesajı okumadım ama hangi kadın eski sevgilisinin yanında başka bir kız gördüğünde onun görüntüsüne dikkat etmez ki.

ve çirkin bulursa da bunu mu bana tercih etti demez ki. bunun iyilikle kötülükle alakası yok. işin içinde aşk olunca Allah mutlu etsin demek zor. biraz kin nefret olması normal değil mi?

ayrıca konu öyle bir yere gelmiş ki zayıflara çirkin denmeye erkek olsam tercih etmezdim denmeye başlanmış. bu ayıp değil mi? hakaret değil mi?

konu sahibinin bir hatası profil resmindeki kişi emma watson olduğu halde benim demesi ilginç yani.

Valla canım bosver demek ki kendi kalitesi oymus. Bir arkadasım demisti senden sonra elini attıgı ilk insan onun kalitesini gösterir diye... Bosver kendini mahalle pacozlarıyla karşılaştırma bile, basını dik tut demek ki kendisini ona layık görüyormuş

burdakızla ilgili sadece fiziki betimleme yapıldı kalitesiz olduğunu nerden biliyosun

Back
X