- 20 Ağustos 2011
- 55
- 24
- 38
Buraya yazıyorum çünkü çevremde beni doğru düzgün anlayıp yardımcı olabilecek kimse yok. 19 yaşına kadar hiç sevgilim olmamıştı, kimseye aşık olmamış, ciddi anlamda etkilenmemiştim. Sonra birisi çıktı karşıma aşık oldum. Tam aradığım insandı. Çok kolay bağlandım. İlişkimiz sadece 10 gün sürdü çünkü öğrendim ki başka bir ilişkisi varmış. Direk ayrıldım tabi. Hatta bu sırada bana gerçekten sevdiğine inandığım birinide onun yüzünden kaybettim. Ama aklım hala onda. O kadar kısa sürede nasıl böyle bağlanabildiğimi bilmiyorum. Çevremdekiler beni anlamıyorlar. Herkes aman boşver falan diyor. Boş vermeye çalışıyorum ama hala sokakta yürürken parfümü geliyor bazen burnuma yine hatırlıyorum. eskisi kadar üzülmüyorum ama artık aklıma gelmesin istiyorum. rüyalarımda görmek istemiyorum. ama olmuyor. Başkalarına aşık olmayı denedim ama yapamıyorum. Aslında onuda artık sevmiyorum ama tek istediğim artık aklımdan çıkması. Rüyalarımdan çıkması. Resmen takıntı falan oldu sanırım bende. Ne yapabilirim? Nolur yardım edin :44: