Önerim..

sokrats

Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2012
2
0
16
Ankara
Sayfanın en üst köşesinde son açılan/cevaplanan etkin konuların bulunduğu bir buton olmalı. İnsanların yeni açtığı konular ve konuşulan son durumlardan kolayca haberi olur. Böylesi çok daha kaliteli ve kolay yapacaktır siteyi. Aksi takdirde açılan konular cevap bulamadan karışıklığa gidiyor ne yazıkki.

Forum takipte bu var zaten.
Yeni Cevap Takip bölümünde konulara verilen cevaplar gösterilir
Yeni Konu Takip bölümünde yeni açılan konular akar
Genel Forum Takip bölümünde ise açılan konular,yazılan cevaplar,albümlere yazılan konular topluca gösterilir.

özel mesaj yazmak için öncelikle 100 adet post yapılması şartı konmuş, bu sayının biraz fazla olduğunu düşünüyorum öncelikle belki özel mesaj kotası verilebilir 5-10 gibi sonra bu sayısı post sayısıyla doğru orantılı olarak arttırılabilir.

Bazen konu sahiplerinin hoşlanmadığı kişilerin yorum yazmasını istemediğini hissediyorum.
Konu sahibi istediği kişinin yorum yapmasını engelleyebilmeli..

bilmiyorum doğru yere mi yazıyorum ama..gebelik haftası hesaplamasında bir yanlışlık olduğunu düşünüyorum ben şu anda 12 haftalık hamileyim. Bu konu ile ilgili internet sitelerine girdiğimde de aynı sonucu veriyor lakin sizin sitenizde 14 haftalık olarak gösteriyor..Neye göre bu hesaplama yapılıyor acaba merak ettim...cevaplarsanız sevinirim.

25 mesaj doldurma diye bişey olmasa

Aynen katılıyorum. Bu site sonuçta boş bir muhabbet yeri değil ki, insanların ortak bir sorununu paylaşma, danışma, fikir alışverişi ile kendine göre doğru kararlar almaya yönelik sitelerden biri iken anlamı nedir bu mesaj sınırının?
E ne yapacağım ben şimdi bu mesaj sınırı geçebilmem için? Çoğumuzun yaptığını. Boş mesaj atacağım. Kızmayın boşa admin; anlamı olmayan şeye karşılık anlamsız çözüm üretme durumu, olayı anlamlı kılıyor :)
Boş mesajlarla görüşmek üzere..

25 mesaj kotasını uygulamak zorundayız.
Şöyle düşünün, sizin bir albümünüz var, albüm demek size ait fotoğraflar demek, bugün üye olan biri hemen sizin fotolarınızı görebilse ve o üye olan kadın profiliyle üye olmuş erkek olsa ne yapardınız?
Siz ve tüm üyelerin güvenliği için mesaj kotaları uygulamak zorundayız.

valla bi kaç ay öncesine kadar bende sizin gibi yepisyeni bir üyeydim ama hiçte sizin gibi yapmadım!
kota uygulaması "anlamı olmayan şey" değil... ayrıcada geyik bölümünde arkadaşlık kurarak rahatlıkla nasıl doldurduğunuzu anlamadan bile kotanızı hemen aşmış olursunuz yeter ki oraya buraya abuk subuk mesajlar yazmak yerine anlamlı birşeyler yapma isteğiniz olsun.. arkadaşlık kurmayı geçtim oyun bölümü var orda takılabilirsiniz kaldı ki mesaj sayısı doldurmak isteyen üyeler için özel bir topic bile var... yeter ki insan iyi niyetle yaklaşsın herşeyin anlamı açıklaması vardır...

Herkesin bakış açısı farklıdır. Ben bu sitede geyik için bulunmuyorum. Belli önemli amaçlarım için üye oldum ve iletişimi de sınırlı olmadan direk kurmak isteyip direk amacıma uygun çözümleri almak isterim. Geyik ya da oyun oynayarak mesaj sınırını dolduracak şekilde zaman kaybedecek durumda olmayabilir insanlar. O an o konuda yardım almaya çok ihtiyacı olabilir.. Bunları da düşünmek gerek. Ben hala mesaj sınırına anlam veremiyorum. Kusura bakmayın..

e tamam o zaman aynı gün kayıt olupta derdini anlatmak çözüm bulmak amaçlı konu açıyorlar üyeler...
kota üyelere özel mesaj atamamak için var... sırf rahatsız etmek için erkeklerde üye oluyorlar(tabi yasak bu)
böyle bir üye size direk özel mesaj atsa rahatsız olmazmısınız yada albümünüzdeki resimleri görse...
bunlar biz üyeleri korumak için düşünülmüş ve uygulanan şeyler.. benim görüşüm bu...
sizin bir sıkıntınız var üye olur açarsınız konunuzu yorumları cevaplaya cevaplayada kotanız dolmuş olur zaten...
siteye güvenerek insanlar özel hayatlarını paylaşıyor güzel arkadaşlıklarda kuruyor bildiğiniz kız kıza sohbet ediyoruz
sizin gibi yeni üyeler de gözardı edilmemiştir tabikide... sizin içinde özel konular var...
mesela bu topicte 1 2 3 diye 25e kadar sayacağınıza mesaj doldurma konusunu bulurdunuz orda yazardınız topiclerde gerçek amacını kaybetmezdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…