25 mesaj doldurma diye bişey olmasa
Onarim 25 mesaj uygulamasini kaldirmaniz
valla bi kaç ay öncesine kadar bende sizin gibi yepisyeni bir üyeydim ama hiçte sizin gibi yapmadım!Aynen katılıyorum. Bu site sonuçta boş bir muhabbet yeri değil ki, insanların ortak bir sorununu paylaşma, danışma, fikir alışverişi ile kendine göre doğru kararlar almaya yönelik sitelerden biri iken anlamı nedir bu mesaj sınırının?
E ne yapacağım ben şimdi bu mesaj sınırı geçebilmem için? Çoğumuzun yaptığını. Boş mesaj atacağım. Kızmayın boşa admin; anlamı olmayan şeye karşılık anlamsız çözüm üretme durumu, olayı anlamlı kılıyor :)
Boş mesajlarla görüşmek üzere..
valla bi kaç ay öncesine kadar bende sizin gibi yepisyeni bir üyeydim ama hiçte sizin gibi yapmadım!
kota uygulaması "anlamı olmayan şey" değil... ayrıcada geyik bölümünde arkadaşlık kurarak rahatlıkla nasıl doldurduğunuzu anlamadan bile kotanızı hemen aşmış olursunuz yeter ki oraya buraya abuk subuk mesajlar yazmak yerine anlamlı birşeyler yapma isteğiniz olsun.. arkadaşlık kurmayı geçtim oyun bölümü var orda takılabilirsiniz kaldı ki mesaj sayısı doldurmak isteyen üyeler için özel bir topic bile var... yeter ki insan iyi niyetle yaklaşsın herşeyin anlamı açıklaması vardır...
e tamam o zaman aynı gün kayıt olupta derdini anlatmak çözüm bulmak amaçlı konu açıyorlar üyeler...Herkesin bakış açısı farklıdır. Ben bu sitede geyik için bulunmuyorum. Belli önemli amaçlarım için üye oldum ve iletişimi de sınırlı olmadan direk kurmak isteyip direk amacıma uygun çözümleri almak isterim. Geyik ya da oyun oynayarak mesaj sınırını dolduracak şekilde zaman kaybedecek durumda olmayabilir insanlar. O an o konuda yardım almaya çok ihtiyacı olabilir.. Bunları da düşünmek gerek. Ben hala mesaj sınırına anlam veremiyorum. Kusura bakmayın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?