• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Önerim..

Bence belirli bir seviye olmamalı yani 25 mesaj olmamalı çünkü bir sürü kişi lazım.
Ve bir konu hakkında yorum yaptıysak o bildirimi açmak uzun sürüyo bulunamıyor, direk bildirim kutusu olsa da bildirimin üzerine tıklayınca açılsa?

25 mesaj kotasını uygulamak zorundayız.
Şöyle düşünün, sizin bir albümünüz var, albüm demek size ait fotoğraflar demek, bugün üye olan biri hemen sizin fotolarınızı görebilse ve o üye olan kadın profiliyle üye olmuş erkek olsa ne yapardınız?
Siz ve tüm üyelerin güvenliği için mesaj kotaları uygulamak zorundayız.

Peki daha az olsa 25 değilde 5 olsa?

forumun teması neden değişti?
hiç hoş durmamış mavi mavi erkek rengi:((
eski haline getirilsin lütfen forumumuz:((((

Arkadaşlar beğenmeyenler buraya yazsın derim.
veya yönetim bir oylama yapsın en azından.forumu forum yapan biz üyelersek böyle köklü değişimler bizede sorulmalı.

forum bu renkte inanılmaz soğuk ve itici..girmek bile içimden gelmiyor.pembe hem kadını yansıtan hemde sıcaklık veren bir renk.neden değiştirildi anlayamıyorum gerçekten.

bende simdi siteye girerken yönlendiriliyorsunuz yazısı mavi cıkınca ne oluyo lan dedim biran içimden :)
foruma girincede aman allahım ne olmus buraya dedim yani hiç güzel olmamış
azcık çiçekli miçekli birşey yapın siteyi eski renk daha iyiydi.

renkler çok uyumsuz oldu şimdide alt kısım gri...biraz önce fıstık yeşili ortalar mavi en üste bordoydu.....aman tanrım bu bi kabus olmalı:25::25::25:

QUOTE=miskamber;35124177] kazen yoksa isyan edip maviyemi boyadı tüm siteyi:30:[/QUOTE]

yeni tema bence fena değil, sade olmuş ben beğendim. ama yine pembe olsun diyenler için tema rengi seçme olanağı eklenebilir.

mavi sanki bana da pek olmamış gibi geldi ama kötü de durmuyo gibi biraz karışık duygular içindeyim bilemedim :44::44:
ama üstteki fuşya mı desem ne desem onun rengine bittimmm :16::16:

Fuşya rengini ben beğenmedim.maviyle renk uyumu sıfır zaten.

forum tema seçeneği iki tane olsun.isteyenler eski renk duzenini kullansın bence.
bu şekilde kendimi forumtr de hissediyorum:20::20:

üye olunurken forum kurallarını okudum kısmı işaretlendikten sonra ufak bir test olsun çoktan seçmeli

mesela

"1. Forumda yazdığım mesajları silmek
a. Yasak
b. canım isterse silebilirim tabikiii " şeklinde özellikle çok ihlal edilen kurallarla ilgili..

zira kimsenin gidip kuralları okuduğunu sanmıyorum sonra ay çok pardon bilmiyordum diyip ağlanıyorlar..

Back