• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Onerilerinizi bekliyorum

Kralice162836373827

Kocasını çoooooook seviyooo
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2016
121
33
13
28
Merhabalar 1 ay sonra eşimle tanışma yıl dönümümuz eşim böyle özel günlere çok değer verir erkek olmasına karşın beni bile bu tutumu şaşırtıyor neyse bu gün için napabilirim hediye önerisi olur yada yapicam özel bişeyler onerilerinize çok ihtiyacım var

Ben olsam yurt dışına iki bilet alırdım eğer durumunuz ve vaktiniz varsa tabii ya da onun yerine güzel bir mektup, ikinizden iz taşıyan eşya olabilir. Saat takmayı seviyorsa saat olabilir seçenek çok fazla

Benimki de sevmiyor ama alıcam içine resim koyulan çift saatlerinden çünkü ben seviyorum:KK70: Güzel bir akşam yemeği olabilir mi sonuçta evlilik yıldönümü filan değil tanışma sanırım yeterli bence

Son düzenleme:
Eğer maddi durumunuz var ise, şunları tavsiye ediyorum:
- Eşinizin iş yerine aşağıdaki şekilde birşey gönderebilirsiniz.
LoveinBox.jpg

Bu ve türevleri bir çok şey var internette muhakak araştırın.
Ben göndermiştim, eşim çok mutlu olmuştu.

Eğer iş yerine göndermekten çekinirim diyorsanız, eve bir pasta alabilirsiniz, aşağıdaki şekilde olabilir.
yas_pasta_resimleri1.jpg

ask2.jpg

Gibi ve türevleri şeklinde.
Çok seçenek var, hazır olanlar dahi var kalp şeklinde.
İlla butik yapım bir pasta olmasına gerek yok sonuçta.
Maksat ağız tatlansın, eşiniz sevinsin.

- Hediye olarak seçenek çok - saat, cüzdan, gömlek, şık bir kazak vs. gibi. Bu tamamen eşinizin zevkine göre alacağınız birşey veya ihtiyacı. Ona göre davranabilirsiniz.

- Evi aşağıdaki şekilde süsleyebilirsiniz.
5.jpg

images

vs. gibi, süsler yapabilirsiniz evinizde.

- Son olarak eğer dediğim gibi maddi imkan mevcut ise güzel bir restaurantta rezervasyon yapabilirsiniz o akşam için, güzel bir yemek yiyebilirsiniz.
- Maddi durumu biraz daha zorlayabilirseniz, bir otelde tek gecelik bir rezervasyon yapabilirsiniz, yemekten sonra otele gidip kendinize felekten bir gece çalarsınız.

Alternatif çok, tabii bunlar maddi imkanlarla örtüşüyor...

Umarım özel ve güzel bir gün geçirirsiniz.
Şimdiden evlilik yıldönümünüz kutlu olsun. :KK68:

Eğer maddi durumunuz var ise, şunları tavsiye ediyorum:
- Eşinizin iş yerine aşağıdaki şekilde birşey gönderebilirsiniz.
LoveinBox.jpg

Bu ve türevleri bir çok şey var internette muhakak araştırın.
Ben göndermiştim, eşim çok mutlu olmuştu.

Eğer iş yerine göndermekten çekinirim diyorsanız, eve bir pasta alabilirsiniz, aşağıdaki şekilde olabilir.
yas_pasta_resimleri1.jpg

ask2.jpg

Gibi ve türevleri şeklinde.
Çok seçenek var, hazır olanlar dahi var kalp şeklinde.
İlla butik yapım bir pasta olmasına gerek yok sonuçta.
Maksat ağız tatlansın, eşiniz sevinsin.

- Hediye olarak seçenek çok - saat, cüzdan, gömlek, şık bir kazak vs. gibi. Bu tamamen eşinizin zevkine göre alacağınız birşey veya ihtiyacı. Ona göre davranabilirsiniz.

- Evi aşağıdaki şekilde süsleyebilirsiniz.
5.jpg

images

vs. gibi, süsler yapabilirsiniz evinizde.

- Son olarak eğer dediğim gibi maddi imkan mevcut ise güzel bir restaurantta rezervasyon yapabilirsiniz o akşam için, güzel bir yemek yiyebilirsiniz.
- Maddi durumu biraz daha zorlayabilirseniz, bir otelde tek gecelik bir rezervasyon yapabilirsiniz, yemekten sonra otele gidip kendinize felekten bir gece çalarsınız.

Alternatif çok, tabii bunlar maddi imkanlarla örtüşüyor...

Umarım özel ve güzel bir gün geçirirsiniz.
Şimdiden evlilik yıldönümünüz kutlu olsun. :KK68:

Back
X