önerilerinizi bekliyorum

FairyTale93

Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2012
3
0
16
Konya
Arkadaşlar benim seneye temmuzun 7 sinde düğünüm var temmuzun 9 u da ramazan ayı başlıyor.Nişanlım balayına orucun ilk haftası gideriz 1 hafta oruç tutmayız diyor ama benim içim rahat değil.Bayramdan sonrada nişanlım yurtdışında olduğu için yurtdışına gideceğiz. balayını bayramdan sonrayada erteleyemeyiz sizce ne yapmalıyım ?

İnançla ilgili bir durum, kimse oruç tut yada tutma balayına git diyemez ki. Ama için rahat değilse, tut orucunu. Hem Ramazan bin aydan daha hayırlı bir ay, evliliğinizde hayırlara vesile olsun. Bence balayı illa düğünden hemen sonra olucak diyede birşey yokki. Sevdiğin insanla evleniceksin, düğünden sonraki her ay balayı olmalı ilk bulduğunuz fırsattada gidersiniz.. Olmadı bayramı balayı olarak değerlendirin??

İnançla ilgili bir durum, kimse oruç tut yada tutma balayına git diyemez ki. Ama için rahat değilse, tut orucunu. Hem Ramazan bin aydan daha hayırlı bir ay, evliliğinizde hayırlara vesile olsun. Bence balayı illa düğünden hemen sonra olucak diyede birşey yokki. Sevdiğin insanla evleniceksin, düğünden sonraki her ay balayı olmalı ilk bulduğunuz fırsattada gidersiniz.. Olmadı bayramı balayı olarak değerlendirin??

Bende orucumu tutmayı düşünüyorum ama nişanlım oruç tutmuyor düğünden sonra düğünün yorgunluğunu atarız diyor.Teşekkür ederim yorumun için eşim kararıma saygı duyacaktır orucumu tutmalıyım en iyisi bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…