2 çocuk annesiyim kızım 7 yaşında 1.sınıfa gidiyor. Oğlum ise 2 yaşında . Bense ev hanımıyım ve bütün gün ev işi vs. evle boğuşuyorum. Kızım ilk torun olduğu için hem eşimin ailesi hem benim ailem hemde bizim ilk kuzumuz olduğundan çok ama çok şımarttık. İnanırmısınız şımarıklığı hala devam ediyor. 2 yaşındaki oğlumun bile o kadar eziyeti yok yeri geliyor bana yardım ediyor ve laf dinlediği bile oluyor. Ama kızım illa kendi istediği olsun istiyor. Okula başladı bu sene hiç ders yapmak istemiyor. Bir şeye hayır dediğim anda başlıyor yerde yatarak ağlamaya. Bende de artık eski sabır kalmadı 2. çocuktan sonra insan kaldıramıyor.Kızıma bağırıyorum.Sonrada oturup ağlıyorum. Hep derdim ben güzel, genç, bakımlı , anlayışlı anne olucam. Ama hiç de göründüğü gibi olmuyor. Artık ne yapacağımı nasıl davranacağımı şaşırdım. Her kavgamızdan sonra karşıma alıp büyük insan gibi alıp konuşuyorum. Annecim bir şeye ben hayır dediğimde oturup ağlamak yerine anne neden diye sor? Konuşalım diyorum. Tamam diyor. Tekrar istediği olmadığı anda yerlere yatıp ağlıyor. O da çocuk farkındayım da nasıl davranmam gerektiğini kestiremiyorum. Kardeşi doğduktan sonra otomatikmen oda büyümüş oldu abla oldu. Ona da hak vermeye çalışıyorum. Ama diyorum ya benim kendi davranışlarımı değiştirmem up konuve sinirlerime hakim olmam lazım ama nasıl??? :2: