onerilerinizi bekliyorum hanimlar

miskokulu

Canım ailem
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2010
200
24
118
16 bir kizim var.ist yeni tasindik.bu gariban yerde kimsecikleri tanimiyoruz.ben onemli degilimde kizim evde cok sikiliyor.bazen disari cikarioyorum ama yetmiyor kizima.hic arkadasida yojk garibimin.sizce neler yapmam lazim kizimla.oyun oynuyoruz ama devamli degil.oyun gruplarini duydum.hicbi fikrim yok.giden varmi.benim gibi olanlar neler yapiyorsunuz

16 aylik bir kizim var.ist yeni tasindik.bu gariban yerde kimsecikleri tanimiyoruz.ben onemli degilimde kizim evde cok sikiliyor.bazen disari cikarioyorum ama yetmiyor kizima.hic arkadasida yojk garibimin.sizce neler yapmam lazim kizimla.oyun oynuyoruz ama devamli degil.oyun gruplarini duydum.hicbi fikrim yok.giden varmi.benim gibi olanlar neler yapiyorsunuz
simdiden tesekkurler hanimlar

çocuklar kendi yaşıtlarından çok şey öğreniyor. eğleniyor,gelişiyor ve paylaşmayı öğreniyor. biz oyun guruplarına hiç katılmadık ama katılanların memnun olduğunu duymuştum...

bence internetten araştır ve götür oyun grupları iyidir kızına güzel gelecektir.kendi yaşıtlarıyla oynayınca rahatlar sende üzülmesin nasıl olsa beraber gidebileceğiniz bir yer ayrılmasınızda.

Bencede arastir varsa hic durma gotur,,,cok uzucu bir durum ayni sorunu bende yasadim allahtan haftada 3 gun gidiyor artik.Cocuk cocuklugunu cocuklarla yasamali...allah kimseyi yalniz birakmasin gercekten cok zor..hele hele yabanci bir ulkede,dilini bilmediginiz insanlar icindeyseniz...

Hergun disari cikar parka gotur hawa alsin. Ewde birlikte faaliyet yapin nette arastrabilirsin. Oyun gruplarida cok iyi. Nerde oturuyorsun? Benimde subat sonu 3Yasina girecek olan bir kizim we 19aylik bir oglum war. Kizim 22.aydan beri yarim gun krese gidiyor. Uskudarda oturuyorum.

Back