he bak o konuda eşime bişey demem orası biraz karışık aralarındaki iletişim farklıHimm bu arada eğer annesiyle arani duzeltirsen eşinin gözünde de yucelirsin esin daha çok baglanir sana yok kusluk devam ederse sen hep ara bozucu olacaksin eşinin en degerlisiyle arasında !
kızlar cumartesi eşimin doğumgünüydü anneside aramış kutlamış
dün anlattı ağlamış falan eşimde söylemiş söylenmesi gerekeni
düğünümde kavga çıkarttığımı herşeyin benm yüzümden olduğunu söyledi
halbuki ortalığı karıştıran kişi dayısıydı
kavga çıkarttın dediğide ben ablamı çekip duruyordu kardeşi
kavga çıktı diye ablamın yanına koşuyordum kendi önüme geçti falan
eşime üstüme yürüdü falan dedi
nese öncedende ayırmak için eşime yalan söyledi
biz düğünden beri gitmiyoruz onlara ben gitmeyince eşimde gitmiyor
dün ağladı deyince ben senin annene kıyamıyorum dedim ağlayınca oda öyle dedi
sizce ben nasıl davranmalıyım kızlar
dün gidelim dedim oda hemen gitmeyelim dedi
sizce gitmelimiyim altınları vermemek için kavga çıkarttı
gitsem anne demek istemiyorum ne yapmalıyım
hala uslanmamış seni mi suçlamış iki dakikalık dogumgünü kutlaması için aradığında bile.
eşin nasıl biri peki gidip gelirseniz dolduruşa gelir mi annesinin laflarıyla.
Sana mutlaka değer veriyor dur canim benim ama her insanin bence en değerlisi anne dir senin de öyle değil mi ?
hala vazgeçme şansım vardertsiz başına dert alma bence
eşine istersen sen git denebilir....ama çocuğum olana kadar ben olsam gitmezdim....biraz daha burnu sürtsün sonra torunu göremeyeceğim diye tutuşur belki aklı başına gelir.yok canım gelmez çok yalanını yakaladı
sürekli dolduruşa getirmeye çalıştı ama olmadı
ağlayıp sızladı ama kaybetti oğğlunu
eşinide getir oda gelsin diyomuş hala
eşine istersen sen git denebilir....ama çocuğum olana kadar ben olsam gitmezdim....biraz daha burnu sürtsün sonra torunu göremeyeceğim diye tutuşur belki aklı başına gelir.
ama ısrar ederek başına iş alma... eşine bırak durumu kendi karar versin zaten anlamış annesinin ve senin niyetini boş yere itekleme git diye ..
sağol canım pişman oldumu olmadımı bilmemSevindim canim benim kadim adim atmis çok güzel iste bu artik biraz da sengormezden gelirsin en azindan araniz kotu olmaz bu da sen ve esinle aranda sorun olmaz