- 23 Eylül 2014
- 3.882
- 4.026
aynen öyle yapıcam eşime kıyamıyorum
benm aileme hergün gidiyoruz nerdeyse
onlara gitmiyoruz
neler oldu hiç saygısılık etmedim
ama düğünümde yaptıgı son demiştim
bi gün yüzleşeceğimi biliyordum :)
Bunca şeyden sonra hala onlara karşı temiz kalpli yaklaşabiliyorsunuz ne mutlu size ..
İçinizde elbette affetmek çok zordur ..
Siz en iyisini yapmışsınız hiç terbiyenizi bozmayın, insanın edeplisi kavga esnasında da saygısını koruyabilendir derler ..
Siz de edepli, düzgün bir insan olduğunuzu ortaya koymuşsunuz öyle de devam edin, onlar utansınlar ..
hiç ettirmez cnm tanıyor çünküüKılasik katı kavgası yapmak istemişler ama ama eşin vememiş iyi bari genelede erkekeler olay çıkmasın diye çıkarırı verir.
Ama annesine gidin bence nede olsa eşinin annesi hem anladığım eşin yanında sana laf ettirmez giersiniz misafir gibi gelirsiniz.
önümüzdeki ilk bayram yada kandilde gidersiniz ve mesafeli davranmaya devam edin çünkü bende benzer şeyler yaşadım 3 yıl görüşmedik çocuğum olunca ilk torunları diye karşılaştığımız yerde kızımı verdim sevdiler sonra bayramda gittik bir bardak su bile ikram etmediler öyle oturup kalktık insan sinir olduğu üzüldüğüyle kalıyor eşime lenfoma olabilirm demiş geçen ay 2-3 güm öncede belki bir daha göremrm gibi torunu için söylemiş apğlamaklı olmuş eşim ne var diyince evde eşim ağlıyor acaba durumu ciddimi bende kayınpederimi aradım dışarıdaymış dedim ciddi bir şey varsa bana söyletyin gelellim olmaz böyle dedim çok üzülüyor eşim meğersem 15 gün önce tüm tahlilleri temiz çıkmış kim dedi diyor adam iyi olduğu halde eşime hala hastaymış gibi konuyu sürdürüyor akıl almaz bunların oyunlarına sakın yüz göz olmayın her adım attığımda pişman etttiler bende bayramdan bayrama eşimin hatırına gidip arada arıyorum ama bana sorarsanız en rahat azamanlarım görüşmediğimiz zamanlar ama eşimin yerine kendimi koyunca görmek hakkı diyip görüşüp kısa oturuyorum .hiç ettirmez cnm tanıyor çünküü
ama sonuşta o doğurdu ağlayınca kıyılmıyor
ben senn annen ağlayınca kıyamıyorum hiç dedim
biliyor galibaa nasıl yapacağını
önümüzdeki ilk bayram yada kandilde gidersiniz ve mesafeli davranmaya devam edin çünkü bende benzer şeyler yaşadım 3 yıl görüşmedik çocuğum olunca ilk torunları diye karşılaştığımız yerde kızımı verdim sevdiler sonra bayramda gittik bir bardak su bile ikram etmediler öyle oturup kalktık insan sinir olduğu üzüldüğüyle kalıyor eşime lenfoma olabilirm demiş geçen ay 2-3 güm öncede belki bir daha göremrm gibi torunu için söylemiş apğlamaklı olmuş eşim ne var diyince evde eşim ağlıyor acaba durumu ciddimi bende kayınpederimi aradım dışarıdaymış dedim ciddi bir şey varsa bana söyletyin gelellim olmaz böyle dedim çok üzülüyor eşim meğersem 15 gün önce tüm tahlilleri temiz çıkmış kim dedi diyor adam iyi olduğu halde eşime hala hastaymış gibi konuyu sürdürüyor akıl almaz bunların oyunlarına sakın yüz göz olmayın her adım attığımda pişman etttiler bende bayramdan bayrama eşimin hatırına gidip arada arıyorum ama bana sorarsanız en rahat azamanlarım görüşmediğimiz zamanlar ama eşimin yerine kendimi koyunca görmek hakkı diyip görüşüp kısa oturuyorum .
çok sağol canımAnladığım kadarıyla yufka yürekli iyi bir insansınız, bunca şeyden sonra gitmek istemeniz çok güzel bir davranış. Eşinizin dediği gibi hemen gitmeyin. Biraz zaman geçsin, sonra eşinizle beraber gider görüşürsünüz. Onca olay yaşandıktan sonra eskisi gibi olmak çok zor zaten. Ama en azından arada çok büyük tatsızlık olmaz, hemen anne diyemiyorsan zorlama kendini, zamanla alışırsan dersin. Yüz göz olma fazla, arada saygı olsun.
bu tipler böyle denecek yapılmayacak şeyleri yapıyorlar benim kayınvalidem düğün günü koaföre gittim bütün sülalesi orda koaför dei bana gelin gelecek demediler kayınvalidemunutmuş bana yer ayırtmayı şok oldum üstüneonlarda altınları istedi vermedim düğün burnumuzdan geldi daha neler neler az ama einin hatrı için görüş yoksaçok yıpranırsın .bende hep adım attım canım ama hep ters tepti
ama sağol dediğin gibi yapmalıyım
duygu sömürüsü yapmış senin ki
benm eşimin anneside ağlamış bayadır görüşmüyor
ama eşim çok kinci altınları vermemek için kavga çıkardı
allah biliyor ben ablamla kavga ediyorlar diye korktum dedim onada çekil önümden ablama
bişey oluyor diye ama o üstüme yürüdü dedi eşime onla gidersen gelme dedi
bu tipler böyle denecek yapılmayacak şeyleri yapıyorlar benim kayınvalidem düğün günü koaföre gittim bütün sülalesi orda koaför dei bana gelin gelecek demediler kayınvalidemunutmuş bana yer ayırtmayı şok oldum üstüneonlarda altınları istedi vermedim düğün burnumuzdan geldi daha neler neler az ama einin hatrı için görüş yoksaçok yıpranırsın .
keşke uyulu olsalarda böyle huzursuzluklar çıkmasa ağlayacaklarına biraz ılımlı olmayı deneseler sorun kalmayacak ama nerede.allahtan eşlerimiz iyi yoksa baskıcı olsalar daha yıpratıcı olur du.illa gidelim demedi canım senin gitmediğin yerde ne işim var dedi
hiç gitmiyoruz diye surat asmadı sağolsun yapmaz
kinlendi o zaman altınları borcunu ayorop bize vercekti kalanını
öyle yapmayonca kavga ettiler ondan öyle oldu
sennkide garipmiş
benim allahtan ablam kuaför kurtardım
ordan ablam ben sadece kardeşimi yaparım herkez kendi işini görsün dedi
keşke uyulu olsalarda böyle huzursuzluklar çıkmasa ağlayacaklarına biraz ılımlı olmayı deneseler sorun kalmayacak ama nerede.allahtan eşlerimiz iyi yoksa baskıcı olsalar daha yıpratıcı olur du.
zaten vicdaın sızlarda sık görüşürsen oluyorsunda ben birde karşılıklı oturdum beş sene küstüğümüz halde gidip barıştım düğün sonrası o sıra bana neler yaptılar yemeğe çağırıp laf sokup hesap sormalar baş edemeyince çıktım gittim dışarıda fenelaştım sonunda stresten fibromiyalji oldum onları gördükçe nefes alamıyordum kalbim yerinden çıkacak gibi oluyordu öfke kontrolümüğ kaybetmeye başlamışım artık terabi ile atlattım ki eşim baskı yapmadığı halde sonra çektim resti 3,5 yıl hiç görüşmedik şimdi çok mesafeliyim ama yine işte tel. falan yapacağından geri durmuyor.inşalalh yıpranmadan mesafeli bir şekilde götürüsünüz eşinle durumu.bencede ben kaldıramazdım eşim baskıcı olsa
ruhhastası falan olurdum
amin canımzaten vicdaın sızlarda sık görüşürsen oluyorsunda ben birde karşılıklı oturdum beş sene küstüğümüz halde gidip barıştım düğün sonrası o sıra bana neler yaptılar yemeğe çağırıp laf sokup hesap sormalar baş edemeyince çıktım gittim dışarıda fenelaştım sonunda stresten fibromiyalji oldum onları gördükçe nefes alamıyordum kalbim yerinden çıkacak gibi oluyordu öfke kontrolümüğ kaybetmeye başlamışım artık terabi ile atlattım ki eşim baskı yapmadığı halde sonra çektim resti 3,5 yıl hiç görüşmedik şimdi çok mesafeliyim ama yine işte tel. falan yapacağından geri durmuyor.inşalalh yıpranmadan mesafeli bir şekilde götürüsünüz eşinle durumu.
anne demesem hatta kös kös otuyrsam sadeceSimdi canim benim durumun çok zor kabul ediyorum ama mantikli olmak gerekirse sen gorusmedikce bu senin için hayat boyu sorun olmaya devam edicek bence esinle huzurun bozulmaması için sadece aslında kendi mutluluğun için eşini al gitkaynanada güler yüzle bak atamizda sorunlar yasandi ama unutalim anne bak Esim de çok uzuluyo de ve içindeki kini öldürmeye calis, yok boyle devam edersen ama bu is sürekli kavga ve kakinc konusu olur senin için yarin çocuğun olsa sorun ... Hic kendini yipratma tamamen kendin için barisin
ay kuzum deniycem dediğini ama yapmadığı kalmadı ne yapıyıöAnne deneyebilirsiniz evet ama koş koş oturarak hiçbirşeyi halledemezsin ki önce ne yapmak istiyorsun onu düşün eğer problemli bi akrabalık istiyorsan evet anne deme koş koşotur ama duzelsin istiyorsan sen kküçük tarafsin biraz alttan almalisin hoş davranmalisin boylece emin ol senin de üstünden büyük bi yük kalkacak. Mutfakta falan yardim et ve yalniz kaldiginiz bi anda kadinla güzelcekkonuş sen cahil bi insan değilsin canim benim kadinin huyuna git o suçlu olduğunu bilse de bbüyük olduğundan kabul etmez sen ona vicdanen gir ben bu koza hata yapmisim desin