• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Önerilerinize ihtiyacım var...

Rengarenk kelebekler

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2017
608
283
23
34
Merhabalar ..Aranizda depresyon geçiren ve bunu atlatan var mi? Varsa üstesinden nasıl geldiniz?Bu süreçte neler yaşadınız? Ben depresyon geçiriyor muşum ve buna bağlı olarak panik atak yaşıyorum..
O kadar kaygıli yim ki..Mucadele ediyorum. Hem ilaç hem dr terapi desteği alıyorum
Önerilerinize ihtiyacım var arkadaslar..Nasil yendiniz?

Bu rahatsızlığı tecrübe eden çok fazla kişi var.Benim de anksiyetem var daha iyiyim zamanla düzeliyorum.Sadece iyi olacağınıza inanın :)

Bu arada konuyu psikolojik rahatsızlıklar bölümüne açarsanız daha çok cevap gelir

Bu rahatsızlığı tecrübe eden çok fazla kişi var.Benim de anksiyetem var daha iyiyim zamanla düzeliyorum.Sadece iyi olacağınıza inanın :)

Bu arada konuyu psikolojik rahatsızlıklar bölümüne açarsanız daha çok cevap gelir
Teşekkürler. Geçmiş olsun ..Fakat suni bilmenizi isterim ki anksiyete en hafifi..atlatirsiniz insallah..
Ben oraya da açıyorum ama ordan da kimse yazmıyor
..

ilaç ve terapi kesinlikle şart...ve kendi çaban...bende şuan hem ilaç kullanıyorum hem terapi alıyorum ona rağmen azaldı ama yinede tam anlamıyla iyileşme sağlayamadım...

Teşekkürler. Geçmiş olsun ..Fakat suni bilmenizi isterim ki anksiyete en hafifi..atlatirsiniz insallah..
Ben oraya da açıyorum ama ordan da kimse yazmıyor
..

Haklısınız ama her ne olursa olsun,aslında hepsi bizde bitiyor.Biraz kendinize olumlu telkinler verin.Çok zor biliyorum ama zorla da olsa gülümseyin.

Back