- 26 Ağustos 2022
- 364
- 462
- 24
-
- Konu Sahibi Dusuncelibirksi
Hormon bozuklugu olmadigi surece cikmaz.. benim arkadasimin 10 yildan fazla oldu yaptirali cikmadiMerhabalar ablalarım kardeşlerim :) daha önce bir kez konu açmıştım başka bir meseleydi şuan ki mesele lazer ben ikinci seansına gittim bugün ve ilk gitmede koltuk altı tüylerim tamamen bitti diyebilirim bir iki tane çıkıyor ve özel bölgeye gidiyorum annemde aynı şekilde benimle birlikte başladı bilsem daha önce giderdim inanılmaz rahatlıkmış zaten bir buçuk iki ayda bir gidiyoruz ( yaptırmak isteyenler kesinlikle güzellik merkezinde yaptırmasın hem yakarlar hemde IP cihaz kullanıyorlar bir iki sene tüyleriniz uyur sonra aynı şekil çıkar) ben lazer ile alakalı birşe duydum doğumda çıkar 10 yıl sonra tekrar eder vs gibi yaptıran hanımlar varmı memnunmusunuz ben doktora yaptırıyorum özellikle hastahanede yaptıranlardan fıkır almak istedim yaptıran varsa kaç sene geçti üzerinden ve tekrarladı mı ? Doktorum tekrar etmez hormon bozukluğu olmadığı sürece dedi ama çevreden duyumlar kafamı karıştırdı ? Şimdiden cevaplar için teşekkür ederim
3 kurus fazla verin doktor yapsın güzellik merkezlerinde ki cihazlar sağlık bakanlığı onayli değil ve tecrübesiz insanlar yapıyor tüm vücut şuan da 1 liraya gidiyorum seansina klinikte yaptırıyorum büyük bir merkez kıl kökleriniz kalın ve siyahsa alexsandrayt öneriliyor acısı da agdadan fazla değil ömür boyu kurtulacaksınız sonuçta ama isterseniz bölge bölge de gidiliyorYa bende lazere gitmeyi dusunuyorum ama biraz acidan korkuyorum acikcasidoktor dediginiz guzellik merlezinde mi yoksa klinik gibi bisey mi bide ucret daha mi fazla normalden cok merak ettim
Acikcasi korkuyorum tekrar etmesin diye her hangi bir hormon bozukluğum yok inşallah tekrar etmez arkadasiniz adına çok sevindimHormon bozuklugu olmadigi surece cikmaz.. benim arkadasimin 10 yildan fazla oldu yaptirali cikmadi
1 lira derken 1000 lirq mi anlamadim kusura bakmayin3 kurus fazla verin doktor yapsın güzellik merkezlerinde ki cihazlar sağlık bakanlığı onayli değil ve tecrübesiz insanlar yapıyor tüm vücut şuan da 1 liraya gidiyorum seansina klinikte yaptırıyorum büyük bir merkez kıl kökleriniz kalın ve siyahsa alexsandrayt öneriliyor acısı da agdadan fazla değil ömür boyu kurtulacaksınız sonuçta ama isterseniz bölge bölge de gidiliyor
Kuzenim kullanıyor IP cihaz olduğu için bir süre uyutuyor kökleri daha sonra aynı şekil çıkıyor önermemBu konu benim de çok aklıma takılıyor. Tecrübeli bayanlar sizce philips lumea mı yoksa direkt lazere mı gitmek mantıklı? Tek seferde bitmez gibime de geliyor. Lazer diyenler cihaz tavsiyesi de verirse sevinirim. Konuyu takipteyim
1000 lira :) ama tüm vücut siz bölge bölge de gidebilirsiniz1 lira derken 1000 lirq mi anlamadim kusura bakmayin
Soprano iceBu konu benim de çok aklıma takılıyor. Tecrübeli bayanlar sizce philips lumea mı yoksa direkt lazere mı gitmek mantıklı? Tek seferde bitmez gibime de geliyor. Lazer diyenler cihaz tavsiyesi de verirse sevinirim. Konuyu takipteyim
Seansı mı 1000?1 lira derken 1000 lirq mi anlamadim kusura bakmayin
Ayy ne güzel:)İki kere doğum yaptım gelen giden yok.
Tüm vücut seans ücreti ama tüm vücut gitmeyip belirli bir bölgeye giderseniz 100 liradan başlıyorSeansı mı 1000?
Epey yüksekmiş. İyi bir hastaneye gidiyorsunuz sanırım. Kurtulacaksınız merak etmeyinTüm vücut seans ücreti ama tüm vücut gitmeyip belirli bir bölgeye giderseniz 100 liradan başlıyor
Bana fiyatı çok uygun geldi eğer sizde bulursanız o fiyat gayet makul. Ben çokta duyulmamış bir hastaneden fiyat almıştım tüm vücut 5000 dediEpey yüksekmiş. İyi bir hastaneye gidiyorsunuz sanırım. Kurtulacaksınız merak etmeyin
Evet aslında bitti sayılır ananem de aynı merkeze gitti ve 4 seansta bitti benim ilk seansta %40 gitti geriye çıkmadı 3. Senastan sonda çıkacağını düşünmüyorum tekrarEpey yüksekmiş. İyi bir hastaneye gidiyorsunuz sanırım. Kurtulacaksınız merak etmeyin
Tek seans için 1000 tl ödüyorum toplu almıyorlar önden parayı cunki vücuda göre değişiyor kaç seans süreceğiBana fiyatı çok uygun geldi eğer sizde bulursanız o fiyat gayet makul. Ben çokta duyulmamış bir hastaneden fiyat almıştım tüm vücut 5000 dedi
Merhaba, doktorda yapılan lazeri ilk defa duyuyorum. Özel hastanelerde mi yapılıyor acaba bu lazerMerhabalar ablalarım kardeşlerim :) daha önce bir kez konu açmıştım başka bir meseleydi şuan ki mesele lazer ben ikinci seansına gittim bugün ve ilk gitmede koltuk altı tüylerim tamamen bitti diyebilirim bir iki tane çıkıyor ve özel bölgeye gidiyorum annemde aynı şekilde benimle birlikte başladı bilsem daha önce giderdim inanılmaz rahatlıkmış zaten bir buçuk iki ayda bir gidiyoruz ( yaptırmak isteyenler kesinlikle güzellik merkezinde yaptırmasın hem yakarlar hemde IP cihaz kullanıyorlar bir iki sene tüyleriniz uyur sonra aynı şekil çıkar) ben lazer ile alakalı birşey duydum doğumda çıkar 10 yıl sonra tekrar eder vs gibi yaptıran hanımlar varmı memnunmusunuz ben doktora yaptırıyorum özellikle hastahanede yaptıranlardan fıkır almak istedim yaptıran varsa kaç sene geçti üzerinden ve tekrarladı mı ? Doktorum tekrar etmez hormon bozukluğu olmadığı sürece dedi ama çevreden duyumlar kafamı karıştırdı ? Şimdiden cevaplar için teşekkür ederim ( bu arada kısacık bir bilgi daha araştırıp gitmek isteyenler için şeker diyabet hastalarına kesinlikle önerilmiyor yara açılıp tekrar kapanmaya bilir bu işi sadece para için yapanlarin kurbanı olmayın arkadaşımın başına geldi )