Önerileri alayım :)

Flasa al film ve dizilerini işyerinde izle ..

kahvaltıda yapmadm bilgine bi de kızım var hiç sıkılmaz canın merak etme

nako antibakteriyel bi ip 3.5 numara şiş senin işini görür

kahvaltıda yapmadm bilgine bi de kızım var hiç sıkılmaz canın merak etme
Oy bebişlere bayılırım,Allah uzun ömürler versin getirin tabi severim o bombeli ellerini onun

nako antibakteriyel bi ip 3.5 numara şiş senin işini görür
Beceri yetimi annem beni doğururken amelyat masasında bırakıp gelmişim
Yapabildiğim tek hobi tv ve film izlemek

Benide al yanına iş arıyorum zaten tamda iatediğim aradığım iş yoldaş oluruz birbirimize bütün gün sohbet ederiz ohh mis

Ya bide böyle komikli siteler ne bileyim oyun oynanıcak yerler falan bilgisi yok mu gerçi onlar da reklama girer mi yasak mı onu da bilmiyorum.
Bi araya merveyi tavla oyununda merveyle mesajlaştım uzun uzun sevgimi kıymetimi bilemedi,ayrıldık onun için de ayrı bi konu açıcam yakında

Oy bebişlere bayılırım,Allah uzun ömürler versin getirin tabi severim o bombeli ellerini onun

Beceri yetimi annem beni doğururken amelyat masasında bırakıp gelmişim
Yapabildiğim tek hobi tv ve film izlemek
o zaman kahve dursun sen bi çay koy ben poğça peynir zeytin alıp geliyom

kitabın yerini hiç bişey tutmaz benim kanaatimce yinede sen bilirsin.bulmaca çözebilirsin mp3 e müzik dinleyebilirsin

Kazak ör, kitap oku, sevdiğin dizilerin filmlerin dvdlerini al izle

Ben de seninle aynı durumdayım, kitap okuyorum. Valla 4 yılda geçemediğim aöf derslerini bile geçtim. İnternetten oku bence de, vikipedi de takılıyorum ben tuhaf bilgiler öğreniyorum :)

Ben de seninle aynı durumdayım, kitap okuyorum. Valla 4 yılda geçemediğim aöf derslerini bile geçtim. İnternetten oku bence de, vikipedi de takılıyorum ben tuhaf bilgiler öğreniyorum :)
Benimde lanetli bi okuduğum bölüm var aöf de aslında ders çalışmakta güzel fikir ama eşeklik edip bu yılın harcını yatırmadım

Bulmaca çöz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…