internet üzerinden kitap oku(cezbeden monitöre bakmaksa)Merhaba tatlı kıslar :)
Şimdi ben bi ofis ortamında çalışıyorum günde 9 saat olmak kaydıyla :)
Bazı günler patronum hiç gelmiyor,gelse de günün en az beş saati boş boş pc'ye bakıyorum bir işim olmuyor yapabileceğim çünkü tek işim burada rendavularını ayarlamak ve telefonlara bakmak.
Bugünde gelmeyecek patronum ama ben böyle zamanlar da sıkıntıdan patlıyorum.
İnternetimiz kotalı film izlemeyi çok severim ama izleyemiyorum maalesef.
Facebook,twitterdanda gına geldi size sorum şu siz olsaydınız ne yapardınız?
Kitap okumayı denedim ama internet daha çok cezbediyor beni internet üzerinden veya daha farklı neler yapabilirirm nolur akıl verin bu akşam beşde çıkıcam ve 6 saatim var daha napsam ki
Ne güzel yermişHaydi kızlar kupkek için el ele
buraya takıl burada cok zaman geciyor :)Merhaba tatlı kıslar :)
Bazı günler patronum hiç gelmiyor,gelse de günün en az beş saati boş boş pc'ye bakıyorum bir işim olmuyor yapabileceğim çünkü tek işim burada rendavularını ayarlamak ve telefonlara bakmak.
Kitap okumayı denedim ama internet daha çok cezbediyor beni internet üzerinden veya daha farklı neler yapabilirirm nolur akıl verin bu akşam beşte çıkıcam ve 6 saatim var daha napsam ki
Bu fikir sevdim Aşk-ı memnu dan başlıyorum hemenFlash belleğe film yükleyerek onu izleseniz?
Okuma kısmını kadınlar kulübüne ayırdım :) Daha fazla bişey okuyamam bünyem şaşar zira okuma alışkanlığım pek yok :)
internet üzerinden kitap oku(cezbeden monitöre bakmaksa)
Valla ya bi kişi daha yok tekim birde duvarlara bakıyorum arada dertleşiyoruz,bazen anlaşamayıp küsüyoruz duvar komidinle dedikodumu yapıyor falanNe güzel yermiş
Beni de alın işe kahve yapıp beraber dedıkodu yapalım
Ben sıkılınca burayı çok okurum ama arkadaslardan farklı fıkırler gelecektir
Kitap okumak tarzım değilBenim de benzeri bir durumum var. Ben öğrenci olduğum için ders çalışarak değerlendiriyorum. Sen de hiç olmadı internet üzerinden e-kitap oku. :)
E gelin de yapalım o zaman Kek var burda börek getirin gelirkenkabul günü yap
kadınlarla vur calsın patlasın yap
bu arada boş vaktin var üzerine bi de para alıyorsun ne şanslısınb...Merhaba tatlı kıslar :)
Kitap okumayı denedim ama internet daha çok cezbediyor beni internet üzerinden veya daha farklı neler yapabilirirm nolur akıl verin bu akşam beşte çıkıcam ve 6 saatim var daha napsam ki
diyetteyim şekerimE gelin de yapalım o zaman Kek var burda börek getirin gelirken
Ama vaktim boş kendimde hepten boş beleş bi insan oldum çıktım bazen oyalanıcak bişeylerin olması iyi oluyor :)muhabbet ediyoz işte....
bu arada boş vaktin var üzerine bi de para alıyorsun ne şanslısınb...
sabah 8 de kalktım sadece bebeğimi sallarken oturuyorum gece 12 1 de yatıyorum sürekli ayaktayım 1 kuruş almıyorum....ne çektim beee
Ulus cebeci çankaya taraflarından özel aracımız kalkıcak bilginizekahveleri hazırla bi de adres ver sen geliyoz biz
Bende senin gibiyim yani bazen aşırı yoğun bazen boş olunca vakit geçmek bilmiyordu sonra buraya dadandım şimdi boşluklarımda burada takılıorm ciddi vakit geçio anlamıorm bile nasıl geçtiğini ama değişik öneri verenler olursa benim içinde çok güzel olur :)
Mezdekeden ya habibi şarkısı tüm sıkılanlara gelsin,sabahlar olmasın masa da neymişdiyetteyim şekerim
oynamaya varım ama kalori yakarım bol bol
masanada cıkarsam kızmak yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?