- 8 Ekim 2014
- 4.069
- 2.683
- 178

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sana layık değil amaayy teşekkür edrim ne güzel şarkı o da ama
Yada presıon break dizisine sarabilirim o da olmazsa aşk-ı memnu idolümSibelciğimizin oynadığı
Evet baya çılgınca![]()
yok yea sevmiyorum onudaBulmaca çöz![]()
oo bende televizyon olsa bu tarz benimi hatim ederimkupkek Bende seninle aynı durumdayım ofiste tekim ve çoğu zaman patronumda dışaarıda oluyo Allahtan tv var :) izliyorum bişiler aşkı memnu oynuyo bugünlerde ona takılıyorum
Sonra kitap okuyorum kaç kitap bitirdim bi bilsen, sonra buraya üye oldum kızlarla konuşuyorum sohbet muhabbet akşam oluyor.. Müzik dinliyorum yeni bilgiler öğreniyorum vikipediden sonra dizim var Haven onu izliyorum film izliyorum (int sınırsız) Bu şekilde geçiyor günüm klimamda var sıcacık çay kahve arada bulmaca çözüyorum :) :) 7 ye kadar buradayım
![]()
Buda başarılı bir fikir :) Tşekkür ederim :)ingilizce çalış.. yada açık öğretim falan okuyorsan onlara çalış .. yabancı dile ağırlık ver bence
Benimde lanetli bi okuduğum bölüm var aöf de aslında ders çalışmakta güzel fikir ama eşeklik edip bu yılın harcını yatırmadım![]()
prison break süperrrrrr 2 kere izledim 4 sezonu daSana layık değil ama
Yada presıon break dizisine sarabilirim o da olmazsa aşk-ı memnu idolüm
yok yea sevmiyorum onuda![]()
onu bende duydum evet ama hesap numarası istediler maaşı yatırmak için güvenmedim bende..Seneye artık, benim de bölüm işletme... Arka sayfa özetlerini okusam yetiyor. Alışveriş moda sitelerini geziyorum ne yapacaksın iş olmayınca :) Net üzerinden yapılabilecek ek iş filan olsa sana :) Ben onu da araştırmıştım makale yazmalar vs vardı bişeyler ama güvenemedim girmedim.
Evet buda olabilir,nasıl açılıyor ki ? Nerden başlıcam google amcaya sorayım biBlog aç yazılar yaz ilgi alanın neyse işte blog baya zaman öldürür aklıma ilk gelen bu![]()
Geçn gün patronım yaa kupkek bizim internet kotamız dolmak üzere e forumlara girmekle de dolmaz öyle film mi izliyorsun sen dedi bende aaa nasıl dolar aman tanrım nası yanee gibi şaşırmış bi ifadeyle hiç üzerime alınmadım mevzuyu bi film ne kadar doldurur kotayı acaba son bi tanecik daha izlesem mi bilemedim ya hotmailden falan film gönderilemiyo mu bana yollayın ya harbiden şuan mantıklı geldiinternet üzerinden yollanmaz mı film dosyası
Hepten saçmalamaya başladım mı yoksa?![]()
Merhaba tatlı kıslar :)
Şimdi ben bi ofis ortamında çalışıyorum günde 9 saat olmak kaydıyla :)
Bazı günler patronum hiç gelmiyor,gelse de günün en az beş saati boş boş pc'ye bakıyorum bir işim olmuyor yapabileceğim çünkü tek işim burada rendavularını ayarlamak ve telefonlara bakmak.
Bugünde gelmeyecek patronum ama ben böyle zamanlar da sıkıntıdan patlıyorum.
İnternetimiz kotalı film izlemeyi çok severim ama izleyemiyorum maalesef.
Facebook,twitterdanda gına geldi size sorum şu siz olsaydınız ne yapardınız?
Kitap okumayı denedim ama internet daha çok cezbediyor beni internet üzerinden veya daha farklı neler yapabilirim nolur akıl verin bu akşam beşte çıkıcam ve 6 saatim var daha napsam ki![]()
şirket değil ofis bir psikoloğun yanındayım o danışanlarıyla içeri bir girio en az bi saat içerde konuşuyorlar,bir danışan gidiyo diğer danışan gelio tekrar bi saat en az içerde oluyorlar bugünde yok mesela patronum daha doğrusu patroniçem :)Sirket ne üzerine calisiyo? neden bu kadar az is oluyo ki tuhaf geldi bana
ekşiye giriyorum arada bende evet ama takı toka işlerini yapamam ki ya yeteneksizim yani :)öneri olarakta, mesela ekşi sözlük okuyabilirsin ben bi girersem çıkamıyorum oraya
takı tasarımı seviyosan kesinlikle bu işe bulaş derim. Kutuları bile oluyor ayrı ayrı malzemeleri için yapıp satarsın çevrene hatta çok zevkli bir iş. halama yapıp satardım kolye falan![]()
koltukların hepsi deri uyunmaz burda gacır gucuruyurdum kesinlikle
hey beby çerkes misin öyleyse sarılalım sıkı sıkı :) flash a atmayı düşünüyorum dizi film bolca erzak gibi biriktiricem onlarıoffff ne güselll yaaaben olsam ilk boş fırsatımda yabancı dizi izlerdim...Mutlaka ama mutlaka tavsiye ederim, internetten izleyemesende CD cilerden çektirebilirsin