• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Önerileri alayım :)

kupkek kupkek Bende seninle aynı durumdayım ofiste tekim ve çoğu zaman patronumda dışaarıda oluyo Allahtan tv var :) izliyorum bişiler aşkı memnu oynuyo bugünlerde ona takılıyorum :D Sonra kitap okuyorum kaç kitap bitirdim bi bilsen, sonra buraya üye oldum kızlarla konuşuyorum sohbet muhabbet akşam oluyor.. Müzik dinliyorum yeni bilgiler öğreniyorum vikipediden sonra dizim var Haven onu izliyorum film izliyorum (int sınırsız) Bu şekilde geçiyor günüm klimamda var sıcacık çay kahve arada bulmaca çözüyorum :) :) 7 ye kadar buradayım :KK66:

ingilizce çalış.. yada açık öğretim falan okuyorsan onlara çalış .. yabancı dile ağırlık ver bence

kupkek kupkek Bende seninle aynı durumdayım ofiste tekim ve çoğu zaman patronumda dışaarıda oluyo Allahtan tv var :) izliyorum bişiler aşkı memnu oynuyo bugünlerde ona takılıyorum :D Sonra kitap okuyorum kaç kitap bitirdim bi bilsen, sonra buraya üye oldum kızlarla konuşuyorum sohbet muhabbet akşam oluyor.. Müzik dinliyorum yeni bilgiler öğreniyorum vikipediden sonra dizim var Haven onu izliyorum film izliyorum (int sınırsız) Bu şekilde geçiyor günüm klimamda var sıcacık çay kahve arada bulmaca çözüyorum :) :) 7 ye kadar buradayım :KK66:
oo bende televizyon olsa bu tarz benimi hatim ederim :D
internet kotalı olunca elim ayağım bağlı işşte :D

Benimde lanetli bi okuduğum bölüm var aöf de aslında ders çalışmakta güzel fikir ama eşeklik edip bu yılın harcını yatırmadım :KK43:

Seneye artık, benim de bölüm işletme... Arka sayfa özetlerini okusam yetiyor. Alışveriş moda sitelerini geziyorum ne yapacaksın iş olmayınca :) Net üzerinden yapılabilecek ek iş filan olsa sana :) Ben onu da araştırmıştım makale yazmalar vs vardı bişeyler ama güvenemedim girmedim.

du bi sigara içeyim de geleyim ozaman :D haydi kızlar interntte yok mu eğlenebilecek zaman öldürebilecek bişeyler :D

Seneye artık, benim de bölüm işletme... Arka sayfa özetlerini okusam yetiyor. Alışveriş moda sitelerini geziyorum ne yapacaksın iş olmayınca :) Net üzerinden yapılabilecek ek iş filan olsa sana :) Ben onu da araştırmıştım makale yazmalar vs vardı bişeyler ama güvenemedim girmedim.
onu bende duydum evet ama hesap numarası istediler maaşı yatırmak için güvenmedim bende..

Geçn gün patronım yaa kupkek bizim internet kotamız dolmak üzere e forumlara girmekle de dolmaz öyle film mi izliyorsun sen dedi bende aaa nasıl dolar aman tanrım nası yanee gibi şaşırmış bi ifadeyle hiç üzerime alınmadım mevzuyu bi film ne kadar doldurur kotayı acaba son bi tanecik daha izlesem mi bilemedim ya hotmailden falan film gönderilemiyo mu bana yollayın ya harbiden şuan mantıklı geldi :D internet üzerinden yollanmaz mı film dosyası :D
Hepten saçmalamaya başladım mı yoksa? :KK61:

ankaradasın sanırım bekle geliyorum:d sincandan en fazla 50dk

öneri olarakta, mesela ekşi sözlük okuyabilirsin ben bi girersem çıkamıyorum oraya :D
takı tasarımı seviyosan kesinlikle bu işe bulaş derim. Kutuları bile oluyor ayrı ayrı malzemeleri için yapıp satarsın çevrene hatta çok zevkli bir iş. halama yapıp satardım kolye falan:KK53:

Geçn gün patronım yaa kupkek bizim internet kotamız dolmak üzere e forumlara girmekle de dolmaz öyle film mi izliyorsun sen dedi bende aaa nasıl dolar aman tanrım nası yanee gibi şaşırmış bi ifadeyle hiç üzerime alınmadım mevzuyu bi film ne kadar doldurur kotayı acaba son bi tanecik daha izlesem mi bilemedim ya hotmailden falan film gönderilemiyo mu bana yollayın ya harbiden şuan mantıklı geldi :D internet üzerinden yollanmaz mı film dosyası :D
Hepten saçmalamaya başladım mı yoksa? :KK61:

kota işlerini bilmiyorsunuz :(

Merhaba tatlı kıslar :)
Şimdi ben bi ofis ortamında çalışıyorum günde 9 saat olmak kaydıyla :)
Bazı günler patronum hiç gelmiyor,gelse de günün en az beş saati boş boş pc'ye bakıyorum bir işim olmuyor yapabileceğim çünkü tek işim burada rendavularını ayarlamak ve telefonlara bakmak.
Bugünde gelmeyecek patronum ama ben böyle zamanlar da sıkıntıdan patlıyorum.
İnternetimiz kotalı film izlemeyi çok severim ama izleyemiyorum maalesef.
Facebook,twitterdanda gına geldi size sorum şu siz olsaydınız ne yapardınız?
Kitap okumayı denedim ama internet daha çok cezbediyor beni internet üzerinden veya daha farklı neler yapabilirim nolur akıl verin bu akşam beşte çıkıcam ve 6 saatim var daha napsam ki :KK43:

Sirket ne üzerine calisiyo? neden bu kadar az is oluyo ki tuhaf geldi bana

offff ne güselll yaaa :( ben olsam ilk boş fırsatımda yabancı dizi izlerdim...Mutlaka ama mutlaka tavsiye ederim, internetten izleyemesende CD cilerden çektirebilirsin

Sirket ne üzerine calisiyo? neden bu kadar az is oluyo ki tuhaf geldi bana
şirket değil ofis bir psikoloğun yanındayım o danışanlarıyla içeri bir girio en az bi saat içerde konuşuyorlar,bir danışan gidiyo diğer danışan gelio tekrar bi saat en az içerde oluyorlar bugünde yok mesela patronum daha doğrusu patroniçem :)

Son düzenleme:
öneri olarakta, mesela ekşi sözlük okuyabilirsin ben bi girersem çıkamıyorum oraya :D
takı tasarımı seviyosan kesinlikle bu işe bulaş derim. Kutuları bile oluyor ayrı ayrı malzemeleri için yapıp satarsın çevrene hatta çok zevkli bir iş. halama yapıp satardım kolye falan:KK53:
ekşiye giriyorum arada bende evet ama takı toka işlerini yapamam ki ya yeteneksizim yani :)

uyurdum kesinlikle
koltukların hepsi deri uyunmaz burda gacır gucur :D
offff ne güselll yaaa :KK43: ben olsam ilk boş fırsatımda yabancı dizi izlerdim...Mutlaka ama mutlaka tavsiye ederim, internetten izleyemesende CD cilerden çektirebilirsin
hey beby çerkes misin öyleyse sarılalım sıkı sıkı :) flash a atmayı düşünüyorum dizi film bolca erzak gibi biriktiricem onları :D
Bide sims yüklemek istiyorum pc ye ama virüs bulaşmış o oyunu kaldırmaz büyük ihtimal önce virüsü temizletip sims yükletirsem olur benim işim :D

Back