ÖNERİLER ARTIK KAFAM BUNALDI

Çook teşekkür ederım sanırım sıdlırmeyecegım cunku cok uğraşlı dünyanın obur ucu neredeyse
bnce gelip geçici bi histr bu hoşnutsuzluğun. İsmin gerçkten guzel. Şole şefika, mukaddes,falan olsa soylerdim haklısın.. o isimdekilerdde alınmasın bn fikrimi soyluyorum sadece.

bnce gelip geçici bi histr bu hoşnutsuzluğun. İsmin gerçkten guzel. Şole şefika, mukaddes,falan olsa soylerdim haklısın.. o isimdekilerdde alınmasın bn fikrimi soyluyorum sadece.

Sanırım doğru boşuna bir uğraş olsacak cunku masraflı ve yorucu bir süreç.. zaten benı canan dıye bılenler bılıyor ustelık ismimin bir eş anlamı da canan istediğim ismi kullanabilirim ismimin anlamınıı da öyle değil mi :)

Canan ne ya. Esma çok güzel bir isim. Nihal de fena sayılmaz..

Arkadaşlar herkesin kendine göre bir derdi vardır ve benımde var.

UZUNCA ZAMANDIR DÜŞÜNE DÜŞÜNE PSİOLOJİM BOZULDU ARTIK TAKTIM KAFAYI.

BENİM KİMLİKTE İKİ İSMİM VAR BİRİ ESMA BİRİ İSE NİHAL BU İSİMLER BANA ÇOK AĞIR ESKİ GELİYOR İSMİMİ DEĞİŞTİRMEYİ DÜŞÜNÜYORUM FAKAT MALİYETİNİ DE BİLMİYORUM NE OLACAĞINI AMA BİR KARAR VERMEZSEMDE RAHAT EDEMEYECEGIM. ARAŞTIRDIĞIMA GÖRE NİHAL İSMİNİN BİRKAÇ TANE ANLAMI VAR VE BUNLRDAN BİRİ DE CANAN SEVGİLİ FALAN ZATEN SEVGİLİ CANAN ANLAMINA GELİYOR. ESMA İSMİ İSE BABANNEMDEN KALAN BİR İSİM BUYUK VAKASI.

BEN ESMAYI DEĞİŞTİRİP NİHAL İSMİNİN BİR ANLAMI OLAN CANAN İSMİNİ YAZDIRMAK İSTİYORUM.

FAKAT SİZCE İLLA DEĞİŞTİRMEM ŞART MIDIR ? YOKSA ESMAYI HİÇ KULLANMAYIP NİHAL İSMİNİN DİĞER ANLAMINI CANANI NİHAL YERİNE Mİ KULLANSAM? BU OLUR MU ARKADAŞLAR İSMİMİZİN ANLAMINI SİZCE KULLANABİLİR MİYİZ YOKSA OLMAMASI GEREKEN BİR DURUM MU
İsimlerini çok beğendim hem anlamları güzel hem de öyle çok eski isimler değil bence değiştirecek birşey yok ve maliyeti falan hiç bilmiyorum

Ben olsam sadece "Esma" yı kullanırdım.
Çok dolu dolu bir isim bence.

Bence hiç gerek yok esma belki biraz eski duruyor ama nihal ismini çok beğenirim ben. Bide canan ismiyle biliniyorsun madem uğraşmaya değmez. Absürd bir ismin yok ki. Harcayacağın paraya yazık valla

Sanırım doğru boşuna bir uğraş olsacak cunku masraflı ve yorucu bir süreç.. zaten benı canan dıye bılenler bılıyor ustelık ismimin bir eş anlamı da canan istediğim ismi kullanabilirim ismimin anlamınıı da öyle değil mi :)
Bana kalirsa nihal ismi canan isminden daha modern.canan diyince aklima cok eskide yasayan insanlar geliyor fazla alaturka.
Tabi benim fikrim.
Ozetle ismini tasirsan o isim yucelir guzellesir.
Mukadder diye bi tanigim vardi.kadini tanidikca ne guzel adi var demeye basladim.
Daha bicok ornek sayabilirim.

Bana kalirsa nihal ismi canan isminden daha modern.canan diyince aklima cok eskide yasayan insanlar geliyor fazla alaturka.
Tabi benim fikrim.
Ozetle ismini tasirsan o isim yucelir guzellesir.
Mukadder diye bi tanigim vardi.kadini tanidikca ne guzel adi var demeye basladim.
Daha bicok ornek sayabilirim.

Tşkler

Bence hiç gerek yok esma belki biraz eski duruyor ama nihal ismini çok beğenirim ben. Bide canan ismiyle biliniyorsun madem uğraşmaya değmez. Absürd bir ismin yok ki. Harcayacağın paraya yazık valla

Çok haklısın iyice araştırdıktan sonra insanın gozu korkuyor sadece devlet daırelerınde canan yazmayacak zaten kımlıktelı ısmımın anlamı o sonuçta :) Bu arada zaten babaanne anneanne ısımlerı türklerın 10 da 7 sinde yazılıyor hatır ıcınde olsa kırmamak adına buyuklerı

ben napim adım cankız çoğu duyan gülüyor
keloğlanın nerde diyor..
ama ben hiç takmıyorum çünkü adımı seviyorum

QUOTE="Karakzglnhl, post: 40308919, member: 666972"]SİZE KOMİK GELEBİLİR AMA İSİMLER İNSANIN HAYATINI ÇOK ETKİLER BEN SADECE FİKİR ALMAK İÇİN BURADA BULDUM DERDİN BÜYÜĞÜ KÜÇÜĞÜ YOKTUR TABIKI DE DEDIM ALLAH BUYU DERTLER VERMESIN AMA HERKESIN KAFASINA TAKTIGI UFAKTA OLSA BIR SEY VARDIR

MADEM ONERI VERMEYIP DALGA GECECEKSINIZ HIC YORUM ATMAYIN[/QUOTE]

İsimler insanın hayatını tabi etkiler ama bunu siz değil aileniz düşünecekti.
Şu saatten sonra isminizi değiştirmek sadece formalite zira işin bide şu boyutu varki doğduğunuzda kulağınıza isminiz ne okunduysa o bu kısım sizin için onemliyse

Birde büyük harf kullanmak yasak sanırım

İs

İmler insanın hayatını tabi etkiler ama bunu siz değil aileniz düşünecekti.
Şu saatten sonra isminizi değiştirmek sadece formalite zira işin bide şu boyutu varki doğduğunuzda kulağınıza isminiz ne okunduysa o bu kısım sizin için onemliyse

Evet bende onu düşündüm daha önce. dediğim gibi yapsaydım içim rahat etmeyecek belkıde pısman olucam kulağıma uflenmıs ısım kımlıgımde olmalı cunku. Ama cananda nihal isminin bir adı gibi olduğu için seviniyorum kulağıma üflenen ismin anlamı çünkü aynı sayılırlar :) öyle değil mi

Bir Hatırlatalım, Ismi biz kendimiz kendimize koymuyoruz, doğduğumuzda, ebeveynlerimiz bize koyuyor. Bence böyle kalsın, düşünsene senin kızın senin koyduğun gayet normal isimi beğenmiyor ve değiştirmeye kalkıyor. Çok üzücü

Bir Hatırlatalım, Ismi biz kendimiz kendimize koymuyoruz, doğduğumuzda, ebeveynlerimiz bize koyuyor. Bence böyle kalsın, düşünsene senin kızın senin koyduğun gayet normal isimi beğenmiyor ve değiştirmeye kalkıyor. Çok üzücü

Aslında bunları sildirmeden bir ara yanına Canan koymayı düşündüm Ama çok çok uzun olacağı için Esma yı sildirsem diye karar kıldım gibi oldu. Ama dediği gibi diğer üyenide kulağımıza uflenıyor yani onemlı olanda o.

Zaten Anlamları da aynı ha nıhal yazmış ha canan, o yüzden onuda nıhalın dıger adı gibi :) kımlıge ekletılmese de olur yani bir açıdan

Arkadaşlar herkesin kendine göre bir derdi vardır ve benımde var.

UZUNCA ZAMANDIR DÜŞÜNE DÜŞÜNE PSİOLOJİM BOZULDU ARTIK TAKTIM KAFAYI.

BENİM KİMLİKTE İKİ İSMİM VAR BİRİ ESMA BİRİ İSE NİHAL BU İSİMLER BANA ÇOK AĞIR ESKİ GELİYOR İSMİMİ DEĞİŞTİRMEYİ DÜŞÜNÜYORUM FAKAT MALİYETİNİ DE BİLMİYORUM NE OLACAĞINI AMA BİR KARAR VERMEZSEMDE RAHAT EDEMEYECEGIM. ARAŞTIRDIĞIMA GÖRE NİHAL İSMİNİN BİRKAÇ TANE ANLAMI VAR VE BUNLRDAN BİRİ DE CANAN SEVGİLİ FALAN ZATEN SEVGİLİ CANAN ANLAMINA GELİYOR. ESMA İSMİ İSE BABANNEMDEN KALAN BİR İSİM BUYUK VAKASI.

BEN ESMAYI DEĞİŞTİRİP NİHAL İSMİNİN BİR ANLAMI OLAN CANAN İSMİNİ YAZDIRMAK İSTİYORUM.

FAKAT SİZCE İLLA DEĞİŞTİRMEM ŞART MIDIR ? YOKSA ESMAYI HİÇ KULLANMAYIP NİHAL İSMİNİN DİĞER ANLAMINI CANANI NİHAL YERİNE Mİ KULLANSAM? BU OLUR MU ARKADAŞLAR İSMİMİZİN ANLAMINI SİZCE KULLANABİLİR MİYİZ YOKSA OLMAMASI GEREKEN BİR DURUM MU
iki isimden biri kalsin.. toptan degistrmek niye? maliyetli bi is degil..

Esma çok özel ve anlamlı bir isimdir. Nihal'de güzel bir isim bence.
Eski isim diye diye dandik isimler bırakmaya başladılar yeni çocuklara. Ve hatta farklı olsun arayışlarıyla aslında eski dediklerinden daha hoş olmayan isimler.

Canan diye bir sürü babaanne anneanne var; demek ki bu isimde eski.
Takılmayın insanlara. Herşeyi konuşmayı ve herşeye karışmayı seviyoruz.

Aslında bunları sildirmeden bir ara yanına Canan koymayı düşündüm Ama çok çok uzun olacağı için Esma yı sildirsem diye karar kıldım gibi oldu. Ama dediği gibi diğer üyenide kulağımıza uflenıyor yani onemlı olanda o.

Zaten Anlamları da aynı ha nıhal yazmış ha canan, o yüzden onuda nıhalın dıger adı gibi :) kımlıge ekletılmese de olur yani bir açıdan
Güzelim sen zaten kararını vermişsin, nasıl mutlu olacaksan öyle yap ama yinede ben senin annen olsam çoook üzülürdüm

X