- 3 Mayıs 2014
- 1.153
- 1.355
- Konu Sahibi Karakzglnhl
esma ismi canan isminden kat kat daha güzel. canan da çok eski bir isim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Farsça fonetik olarak güzel bir dil. Arapça için aynı şeyi söyleyemeyeceğim.Arapca da Farsca da biliyorum canim. Aslinda dedikleri kadar zor degil. Elbet yaziyorum okuyorum konusmaya calisiyorum anlıyorum da cok sukur ehehe .. Türkçe dilbilgisi kurallari bilindi mi ogrenilmeyecek dil yok bence. Haa Çince dışında tabi 1 sene Çince gördüm hicbir sey ogrenemedim
Farsça fonetik olarak güzel bir dil. Arapça için aynı şeyi söyleyemeyeceğim.
Gerçi bazı diyalektikLeri güzel. Lübnanlılarınki güzel mesela.
Yok ben kulağa hoş gelmesi babında dedim. Güzel bir dildir tahmin ederim, dünyanın en zengin dillerinden biri. Neyse konuyu dağıtmayalım.En guzel fasih Arapça Suriye Arapcasi.
Arapcanin icine girsen cok eglenceli oldugunu gorursun aslinda.
ya canim milena simdi beni geyikten kiblerler o yuzden geyik yapmayalim bosu boşuna banlaniriz valla
Canan hepten eski isim, Nihal'in nesini beğenmiyorsunuz ki?
Bence iki isminde güzel. . .
E eş anlamlısını söylüyorsunuz ama, değiştirmeyecekseniz onu neden söylediniz ki? Ayrıca Esma ismi de çok kibar bir isim..Esmada hepten eski isim zaten nıhali kaldırtcam demedım kı
burada isminiz güzel diyenlere tuhaf cevaplar veriyorsunuz.Ben de güzel diyecektim vazgectim...Cünkü sevmeyince sevilmiyormus isim demek ki....
Ben ortasında H harfi olan kız isimlerini cok severim. Nihal cok guzel bir isim. Bence sadece esma yi sildirin.