ÖNERİLER ARTIK KAFAM BUNALDI

Canan isminin gercek anlamini soylememi ister misin?
insanlar sevgili diye biliyor ama gercek anlami CINLER demek. Sevgili falan degil.
Can cin demek, canan da cinler, cinlenmis demek..
Bence sakin canan koyma..
Yok Bilgece canan sevgili demek. Kulaktan dolma değil. Çünkü divan edebiyatında da bol bol geçer. Farsça.
Cinler hangi dilde?

Sonunda yardım amacıyla yazan biri çıktı teşekkür ederım. ben zaten avukat tutmak ıstemıyorum gerek duymuyorum. avukatsız olarak 700 falan bulmaz değilmi sizce
yok 500 u gecicegini sanmam. Ama soruyu sorus şekliniz yanlış o yüzden yardimci olamıyor arkadaşlar. Ismimi degistiricem neler gerekli deseydiniz bilenler yardım ederdi ama siz sanki hani sadece arkadaş ortamında degistiricek2 gibi sormussunuz resmi işlemleri değil gibi duruyor o yüzden

yok 500 u gecicegini sanmam. Ama soruyu sorus şekliniz yanlış o yüzden yardimci olamıyor arkadaşlar. Ismimi degistiricem neler gerekli deseydiniz bilenler yardım ederdi ama siz sanki hani sadece arkadaş ortamında degistiricek2 gibi sormussunuz resmi işlemleri değil gibi duruyor o yüzden

Yok hayır resmı olarak kast etmiştim anlatamadıysam kusura bamayın

Benı esma dıye akrabalarım dışında kımse bılmıyor canan nıhal dıye bılıyorlar. Zaten etrafındakıer senı o ısımle bılmıyorsa hakım değiştiriyor ıkna edersen
Evet. Tanık bulursan değiştirebilirsin. Sana canan ismiyle seslenildiğine dair. Ama yazdığım gibi canan isminden daha iyi esma. Sen bilirsin tabi ki.. ancak esma daha gizemli ve güzel geliyor.

Evet. Tanık bulursan değiştirebilirsin. Sana canan ismiyle seslenildiğine dair. Ama yazdığım gibi canan isminden daha iyi esma. Sen bilirsin tabi ki.. ancak esma daha gizemli ve güzel geliyor.

Bazı kısılerden duyguma gore biri annesiyle falan değiştirmii tanık göstererek. Bırde bır avukattan duyduğum kadarıyla onemlı olan bilgi sahibi olmakmış. Akrabalar da olabiliyormuş

Lütfen yazdığım yazıları okuyun öyle yazın. Benı canan dıye bılıyorlar cogu ınsan
Sana yardimci olmaya çalışıyorum farkında misin ? Sen nickleri okuyup öyle cevap yaz istersen aaaa ne bu ya çocuk azarlar gbi devamli çocuk mu var karşında Canim bu nedir böyle hayret bişey akşam akşam ya. Yapabiliceklerini yazdım daha fazla ugrasamiycam

Sana yardimci olmaya çalışıyorum farkında misin ? Sen nickleri okuyup öyle cevap yaz istersen aaaa ne bu ya çocuk azarlar gbi devamli çocuk mu var karşında Canim bu nedir böyle hayret bişey akşam akşam ya. Yapabiliceklerini yazdım daha fazla ugrasamiycam

Ben azarlamadım ki şuan siz azarlama yapıyorsunuz ben sadece ricada bulundum yanlış anlamışsınız

Bence Nihal ismi çok daha güzel. Değiştirme ismini. Kimlikte varsın Nihal Esma olarak geçsin. İnsanlar sana Nihal olarak hitap eder.

Bazı kısılerden duyguma gore biri annesiyle falan değiştirmii tanık göstererek. Bırde bır avukattan duyduğum kadarıyla onemlı olan bilgi sahibi olmakmış. Akrabalar da olabiliyormuş
Fark etmez bu. Seni tanıyan arkadaşların da olabilir, akrabaların da. Önemli olan orada esma isminin kullanılmaması ve sana seslenilen isimdir. tanık olacak varsa değiştirirsin. 1 kişi yeter. Ancak unutma savcı makamı da giriyor duruşmaya. İnandırman önemli onları.

Ben esma ismini daha cok begenmistim ve bence aacikcasi hic de babaanne adi gibi durmuyor..siz asil benim adimi duysaniz farsca ve cook eski bi kelime ama memnunum nolcak yahu guzel olduktan sonra eski ya da yeni..:)

Fark etmez bu. Seni tanıyan arkadaşların da olabilir, akrabaların da. Önemli olan orada esma isminin kullanılmaması ve sana seslenilen isimdir. tanık olacak varsa değiştirirsin. 1 kişi yeter. Ancak unutma savcı makamı da giriyor duruşmaya. İnandırmam önemli onları.

Evet hakımı ıkna etmek cok onmelıymış. Gerçi bazılarıda dıyor kı hakim işi çabuk bıtsın dıye hemen bır soru soruyor bıtırıyor duruşmayı dıyor

Evet hakımı ıkna etmek cok onmelıymış. Gerçi bazılarıda dıyor kı hakim işi çabuk bıtsın dıye hemen bır soru soruyor bıtırıyor duruşmayı dıyor
Ben avukatım sen onlara bakma. Geçerli neden görürse değiştirir, ben de girdim aynı konulu davaya ve uzun uzadıya sorguya çekildi hen müvekkil hem ttanık. Ki çok geçerli nedenleri vardı. Müvekkilin ismi rus (nataşaların kullandığı ve çok alay edilen bir isim idi. Kendisi Türktü. Madem insanlar sana canan diyor, esmayı kullanmıyor hukuki yararın var burada.

Ne bileyim üzüldüm bir an. Canan ismini severim de. Arapça biliyorsun demek. Etkilendim. Zor değil mi? Yazabiliyor musun peki?

Arapca da Farsca da biliyorum canim. Aslinda dedikleri kadar zor degil. Elbet yaziyorum okuyorum konusmaya calisiyorum :KK53: anlıyorum da cok sukur ehehe .. Türkçe dilbilgisi kurallari bilindi mi ogrenilmeyecek dil yok bence. Haa Çince dışında tabi :KK70: 1 sene Çince gördüm hicbir sey ogrenemedim:KK70::KK70::KK70:

X