dr hause çok güzel bir dizi
mentalist de güzeldir bende sinirli ve agresif olduğumda dizi izlerim genelde
film de hint filmlerine takıldım son zamanlarda güzel yapımlar var benim adım khan mesela
bende doctor who hastasıyım çok severek izledim tüm bölümlerini, bir de dexter harika bir diziydi bence ama penny dreadfull yarıda bıraktığım tek dizi oldu.ilk sezondan sonra takip edemedim
Doctor Who candır
Penny ye devam et sonu güzel ve 3 sezon cabuk bıtıyor zaten gecenlerde de Game of Thrones a başladım bakalım severim öle fantastik bilimkurgu korku dizilerini simdi Westworld u cok ovuyorlar enteresan hıkayesı var
Eklemek istiyorum-game of thrones da en az bunlar kadar iyi bir dizidir.Gerçi telif hakki digiturke geçtiği için bir cok dizi sitesinden kaldirtmis ama bulunabilirse izlenmeli.
Eklemek istiyorum-game of thrones da en az bunlar kadar iyi bir dizidir.Gerçi telif hakki digiturke geçtiği için bir cok dizi sitesinden kaldirtmis ama bulunabilirse izlenmeli.
Game of thrones gönlümün birincisi ama mutlaka önerilir diye daha farklı dizilerden bahsetmek istedim :) bu arada nickiniz çok hoşuma gidiyor bir konunuzu sırf nickiniz ilgimi çektiğinden okumuştum evinizin yardımcısıyla ilgili bir probleminiz vardı sanırım yanlış hatırlıyorsam kusuruma bakmayın
Game of thrones gönlümün birincisi ama mutlaka önerilir diye daha farklı dizilerden bahsetmek istedim :) bu arada nickiniz çok hoşuma gidiyor bir konunuzu sırf nickiniz ilgimi çektiğinden okumuştum evinizin yardımcısıyla ilgili bir probleminiz vardı sanırım yanlış hatırlıyorsam kusuruma bakmayın