öneri......

kaılıyorum 3 tanesini izledim aynı tarzdan hoslanyorz o halde baska var mı :) no mercy bilmiyorm yalnz güzel mi
Başları biraz sıkıcı, geçmek bilmeyebilir ama sonu şaşırtıcı güzeldi o yönden. İn time var onu da çok beğenmiştim eğlenceli buldum dikkatimi cezbetmişti :)

bende doctor who hastasıyım çok severek izledim tüm bölümlerini, bir de dexter harika bir diziydi bence ama penny dreadfull yarıda bıraktığım tek dizi oldu.ilk sezondan sonra takip edemedim
Doctor Who da yeni doktor kadın olacak diyorlar.
Ne düşünüyorsunuz :)

Doctor Who da yeni doktor kadın olacak diyorlar.
Ne düşünüyorsunuz :)

hadi inşallah diyorum

o diziyi ilk eşim izlemeye başlamıştı aman dedim bu ne.biz alışmışız ya yaprak dökümü,aşk-ı memnu gibi dizlere bana çok garip geldi

paralel evrenler,aynı anda ortaya çıkan farklı doktorlar,yaratıklar,uzay,boşluk,telefon kulubesiyle seyahat eden bir kaçık :) vs vs

sonra bir iki bölüm izledim sevdim devam ettim :)

ama en vaz geçilmez dizim Lost olmuştu.

october sky ilk yarım saatinde aman efendim sıkıldım aman efendim bunaldım deme uzay aracı düşer mazallah kafana film sonunda hüngür hüngür hüngür ağladığım doğrudur fakat insanı çok pis gaza getirir

50 first Dates
İzlede ne adamlar var gör ,salya sümük ağlar açılırsın

Predestination dün izledim daha tam beyin yakan bi film iyi gelir :)

Dizi istedin mi bilmiyorum Fringe başlayabilirsin herşeyi unutturur.

Yıllar önce bıraktım Türk dizilerini. Hayatımda verdiğim en iyi karar
Lost u hiç izlemedim desem taşlanır mıyım acep

13. mune, Mune sokağında kabus, Mune nin dönüşü Arkadaşım konunun yeri burası mı?

neyse ben sadece korku filmi izliyorum ilgini çekerse yazarım..

bazı gereksizleri unutmak için kendimi filmlere adadım var mı önerebilceğeniz filmler
yukari bak.. zootopolis ters yüz çilgin hirsiz minyonlar gibi aminasyon filmleri izleyebilirsin
benjamin button tuhaf hikayesi , the notebook.

Mune 'nin cımbızı.

Tavsiye ederim, her şeyi öyle bir unutturuyor ki, insan istese de hatırlayamıyor

Öhöm. Neyse...

Dizilere başlayabilirsin, hem devamlılığı var, hem kafanı daha iyi boşaltırsın. Ama birşeyleri unutmak için başka şeylere kol açmaktansa içinle yüzleşip zamanın bir şeyleri götürmesini sağlamak daha sağlıklı bşr unutuş olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…