:) denerim o zamanBence de dizi izle en güzeli vampirli olanları mesela, ne çıtırlar var gör görde gereksizler aklına bile gelmez
Başları biraz sıkıcı, geçmek bilmeyebilir ama sonu şaşırtıcı güzeldi o yönden. İn time var onu da çok beğenmiştim eğlenceli buldum dikkatimi cezbetmişti :)kaılıyorum 3 tanesini izledim aynı tarzdan hoslanyorz o halde baska var mı :) no mercy bilmiyorm yalnz güzel mi
Doctor Who da yeni doktor kadın olacak diyorlar.bende doctor who hastasıyım çok severek izledim tüm bölümlerini, bir de dexter harika bir diziydi bence ama penny dreadfull yarıda bıraktığım tek dizi oldu.ilk sezondan sonra takip edemedim
Vampire Diaries değil de Originals daha hoş sanki.Vampir günlükleri supernatural
Doctor Who da yeni doktor kadın olacak diyorlar.
Ne düşünüyorsunuz :)
Onlar vampir günlüklerindeydi ilk önce sonra yeni bir dizi yaptılar :) ahh klaus ahhVampire Diaries değil de Originals daha hoş sanki.
Klaus <3 Elijah<3 Kol <3
(Yakışıklı çocuk görünce ben)
Yıllar önce bıraktım Türk dizilerini. Hayatımda verdiğim en iyi kararhadi inşallah diyorum
o diziyi ilk eşim izlemeye başlamıştı aman dedim bu ne.biz alışmışız ya yaprak dökümü,aşk-ı memnu gibi dizlere bana çok garip geldi
paralel evrenler,aynı anda ortaya çıkan farklı doktorlar,yaratıklar,uzay,boşluk,telefon kulubesiyle seyahat eden bir kaçık :) vs vs
sonra bir iki bölüm izledim sevdim devam ettim :)
ama en vaz geçilmez dizim Lost olmuştu.
Yıllar önce bıraktım Türk dizilerini. Hayatımda verdiğim en iyi karar
Lost u hiç izlemedim desem taşlanır mıyım acep
Evet biliyorum iyi oldu ya, Elena'nın triplerine dayanamıyordumOnlar vampir günlüklerindeydi ilk önce sonra yeni bir dizi yaptılar :) ahh klaus ahhaksanını yesinler
Tamamdır, bakıcam mutlaka :)ilk taşı ben atıyorum o zaman
izledim çok severek izledim ama... neyse,izle bence
yukari bak.. zootopolis ters yüz çilgin hirsiz minyonlar gibi aminasyon filmleri izleyebilirsinbazı gereksizleri unutmak için kendimi filmlere adadım var mı önerebilceğeniz filmler
13. mune, Mune sokağında kabus, Mune nin dönüşüArkadaşım konunun yeri burası mı?
neyse ben sadece korku filmi izliyorum ilgini çekerse yazarım..
birazdan darly ı izlemesini önereceğim ne diyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?