öneri......

merniz8

BİR BEN BİR BEN BİR YİNE BENNNN:)
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2016
293
89
13
32
bazı gereksizleri unutmak için kendimi filmlere adadım var mı önerebilceğeniz filmler

dizi ister misin? Devamlılığı da var. Ben doğum iznindeyim evde yan gelip dizi izliyorum: house of cards

Desperate housewives (dizi) mutlaka izlemelisiniz
Lost (acayip bağımlılık yapar, başından kalkamazain )

Film olarak ta ;

3 idiot
Her çocuk özeldir
Pk
Uçurtma avcısı

Aklıma gelenler

Ben dizi öneririm 7-8 sezonluk diziler bitmemiş oluyo inan
Ben doctor who bağımlısıyım 9 sezon nası bitti anlamadım yeni bölüm bekliyorum
ayrıca vikingler, shameless a devam ediyorum
Penny dreadfull 3 sezon ama efsane derim bitti maalesef

bende doctor who hastasıyım çok severek izledim tüm bölümlerini, bir de dexter harika bir diziydi bence ama penny dreadfull yarıda bıraktığım tek dizi oldu.ilk sezondan sonra takip edemedim

Focus, çook güzel şu an tam sana göre

bazı gereksizleri unutmak için kendimi filmlere adadım var mı önerebilceğeniz filmler
aksiyon filmleri bunlar için birebir
oceans 11-12-13 (doğru demi sayılar hehe) bunlardan başlayabilirsin çooook güzel değiller kesinlikle ama eğlenceli ve dikakt dağıtıcı

bende doctor who hastasıyım çok severek izledim tüm bölümlerini, bir de dexter harika bir diziydi bence ama penny dreadfull yarıda bıraktığım tek dizi oldu.ilk sezondan sonra takip edemedim
dizileri yarmda bırakacagmdan eminim maalesef :)

Aamir khan ın son filmini izle derim dangal çok güzeldi :)

Zevkinizi bilmiyorum ama benim beğendiklerim ve sizin de izleyince pişman olmayacağınızı düşündüklerim; Oldboy (2013 yapım olan), Predestination, Orphan, The Others, No Mercy

Bence de dizi izle en güzeli vampirli olanları mesela, ne çıtırlar var gör görde gereksizler aklına bile gelmez

Desperate housewives (dizi) mutlaka izlemelisiniz
Lost (acayip bağımlılık yapar, başından kalkamazain )

Film olarak ta ;

3 idiot
Her çocuk özeldir
Pk
Uçurtma avcısı

Aklıma gelenler
tam acmak üzereydim bi fikirlerinizi alaym dedim
Zevkinizi bilmiyorum ama benim beğendiklerim ve sizin de izleyince pişman olmayacağınızı düşündüklerim; Oldboy (2013 yapım olan), Predestination, Orphan, The Others, No Mercy
kaılıyorum 3 tanesini izledim aynı tarzdan hoslanyorz o halde baska var mı :) no mercy bilmiyorm yalnz güzel mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…