• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatak Odası Dekorasyonu Öneri Bekliyorum Kızlarr :(

HasnictirR

ღ нεrşεчίn &#1085
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2012
1.700
38
158
İstanbul
Arkadaslar yatak odamı mor ve beyaz kombın etmek ıstıyorum bana onerebılecegınız halı ve perde tul varsa lutfen yardımcı olabılır mısınız ?

Eklentiler

• $IMG_4392.webp
    $IMG_4392.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 126
  • $IMG_7568.webp
    $IMG_7568.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 129
  • $IMG_8406.webp
    $IMG_8406.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 128
Çok yoğun mor halı ve perde kullanarak odayı boğma bence
beyaz ağırlıklı hafif mor çizgilerden oluşan bir halı seçebilirsin
Tül yine beyaz perde mor olabilir.

Bana kalırsa beyaz bütünlüğünü bozma istediğin zaman

sadece nevresim ve bir iki çiçekle odanı kombine ederek mor-kırmızı-siyah kullanabilirsin

Moru severim güzel bir renk ve çok asil bir renktir yatak örtünü mor seçebilir tül perdeni beyaz fon kullanacaksan onuda mor ve beyaz karışımı bir renk ile ve komodinlerine yine mor aksesuar koyarak kombinini tamamlayabilirsin canım güle güle kullan yatak odan güzelmiş bu sene moda olan bir model

Bence sadece mor dusunme zaman sonra bundanda sikilirsin guneşlik yada stor kirik beyaz tulu de mor beyaz karisimi sece bilirsin tulde ceşit cok fon yapcakmisin bilmiyorum camin kruvazeye uygunsa yaptirabilirsin halida yine duz ve tek renk simli kirik beyaz tavsiyem olur sonrasinda bir cok ortu ve neuresime uyar

Arkadaslar bugun sectım tulu ve perdemı olculer alındı cuma gunu takacaklar...Tulun resmını cekmedım ama kırık beyaz tul uzerıne mor lıla cızgıler gecılmıs gıbı cok hos bır tul takıldıgında resmını cekersem koyarım :) Cevap yazanlara cok tesekkur ederım :54:

Back
X