murat yayınlarının muhasebe maliye ortak kitabını önerdi arkadaşım ama o iki ders ortak oldugu için baya kalın bi kitap çalışası gelmiyor insanın. sadece muhasebe olan konu anlatımlı tavsiye edebileceğiniz bi kitap var mı?
Murat yayınlarını alma bence onu alacağına ihtiyaç yayınların kini al... ve eğer muhaseben vasatsa, yeni başlayanlar için ihtiyaç ideal ve eğer muhasebe bilgin kuvvetliyse 12 levha
muhasebem bizim okula göre vasat ama arkadaşım mali müşavirlik stajına hazırlanıyordu onun sorularını gayet rahat çözüyordum o yüzden muhasebem nasıl tam emin değilim ama ihtiyaç yayınlarının adını daha öncede duymuştum kitapçıda bi bakıp karşılaştırayım 12 levhayla fiyat içerik açışından
muhasebem bizim okula göre vasat ama arkadaşım mali müşavirlik stajına hazırlanıyordu onun sorularını gayet rahat çözüyordum o yüzden muhasebem nasıl tam emin değilim ama ihtiyaç yayınlarının adını daha öncede duymuştum kitapçıda bi bakıp karşılaştırayım 12 levhayla fiyat içerik açışından
bizim muhasebe hocamız harika bir hoca ve türkiyenin dört bir yanındaki dersanelerde ders anlatıyor,
ve bize dediği,
piyasada kpss hazırlığı için sadece 2 kitap var,
biri abaküs diğeri numerus.
kurum sınavları içinde 2 yazar var nalan akdoğan,orhan sevilengül.
geri kalan hiç bir yayını almayın dedi.
ki bende öyle yaptım.
dedikleri arasından abaküsü seçtim ve çok memnunum.
tavsiye ederim
bizim muhasebe hocamız harika bir hoca ve türkiyenin dört bir yanındaki dersanelerde ders anlatıyor,
ve bize dediği,
piyasada kpss hazırlığı için sadece 2 kitap var,
biri abaküs diğeri numerus.
kurum sınavları içinde 2 yazar var nalan akdoğan,orhan sevilengül.
geri kalan hiç bir yayını almayın dedi.
ki bende öyle yaptım.
dedikleri arasından abaküsü seçtim ve çok memnunum.
tavsiye ederim
teşekkür ederim. bende aradım taradım sordum soruşturdum ve şuan için kitap almamaya karar verdim okulda zaten orhan sevilengül hocanın kitabını önermişti hoca derste kullanmıyoruz ama ek kaynak isterseniz bunu alın demişti ondan başladım çalışmaya