• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

önerebileceğiniz iyi ve kaliteli bir mp3 player var mı??

whiteMe

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2011
112
0
46
İçel Mersin
arkadaslar bir mp3 player almayı düşünüyorum.önerebileceğiniz iyi kaliteli ve fiyatıuygun bir ürünvarmı..fikirlerinizi alayım evet??

lgup3.jpg

upsal1gssi.jpg

uygun fiyat bunu önerebilirim hem mp3 hem de flash olarak kullanabilirsin alttaki en fazla 60 tl gibi birşey

Teşekkürler arkadaslar ..
ben biraz araştırdım
apple ıpod, sony ve creative . çok methedilen 3 marka.
evet başka önerisi olan var mı.

apple ıpod u tek gecerım (kullanıyorum ) bırcok taklıtı var ama benım tavsıyem bır kere alın omur boyu kullanın ben epeydır kullanıyorum tavsıye ederım
Turkıye ' de bıraz pahalı (ben yurtdısından aldım ) ama yıne dıyorum ucuz alıp ıkı gun sonra bozulacagına hıc almayın daha ıyı .

apple ıpod u tek gecerım (kullanıyorum ) bırcok taklıtı var ama benım tavsıyem bır kere alın omur boyu kullanın ben epeydır kullanıyorum tavsıye ederım
Turkıye ' de bıraz pahalı (ben yurtdısından aldım ) ama yıne dıyorum ucuz alıp ıkı gun sonra bozulacagına hıc almayın daha ıyı .

ne kadara aldınız?

samsung kullanıyorum dokunmatik tuşları iki kalem kalınlığında 1lik hafızası az ama yinede dünyanın şarkısı sığıyor.ses kaydı falan yapabiliyor radyosu yok yalnız kimilerinde radyoda oluyor.pil olayıda hiç uğraştırmıyor pc nin usb girişinden şarj oluyor rahat bir haftayı aşıyor her gün dinlersem eğer.kesinlikle tavsiye ederim hem kullnım hem ses ve kalite hem de sarj etme açısından çok güzel

samsung kullanıyorum dokunmatik tuşları iki kalem kalınlığında 1lik hafızası az ama yinede dünyanın şarkısı sığıyor.ses kaydı falan yapabiliyor radyosu yok yalnız kimilerinde radyoda oluyor.pil olayıda hiç uğraştırmıyor pc nin usb girişinden şarj oluyor rahat bir haftayı aşıyor her gün dinlersem eğer.kesinlikle tavsiye ederim hem kullnım hem ses ve kalite hem de sarj etme açısından çok güzel

hımmm anladım peki fiyatı nedir :-)

Back