Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
uygun fiyat bunu önerebilirim hem mp3 hem de flash olarak kullanabilirsin alttaki en fazla 60 tl gibi birşey
apple ıpod u tek gecerım (kullanıyorum ) bırcok taklıtı var ama benım tavsıyem bır kere alın omur boyu kullanın ben epeydır kullanıyorum tavsıye ederım
Turkıye ' de bıraz pahalı (ben yurtdısından aldım ) ama yıne dıyorum ucuz alıp ıkı gun sonra bozulacagına hıc almayın daha ıyı .
ne kadara aldınız?
samsung kullanıyorum dokunmatik tuşları iki kalem kalınlığında 1lik hafızası az ama yinede dünyanın şarkısı sığıyor.ses kaydı falan yapabiliyor radyosu yok yalnız kimilerinde radyoda oluyor.pil olayıda hiç uğraştırmıyor pc nin usb girişinden şarj oluyor rahat bir haftayı aşıyor her gün dinlersem eğer.kesinlikle tavsiye ederim hem kullnım hem ses ve kalite hem de sarj etme açısından çok güzel
hımmm anladım peki fiyatı nedir
bana hediye gelmişti ama 100 lira ve ya altı olması gerek teknoloji marketlerinde o kadardı hatırladığım kadarıyla.tam bişey söylemiycem o yüzden