• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayatta kotu seyler hep bendeymis gibi hissediyorum?

Esim anasına her b.ku yumurtlar maalesef belki niyeti kötü değildi 6bin lira veriyorum derken ama kayinvalidemin elalemin yaninda hesap sorması beni sinirlendirdi.diyet konusunda diyetisyene gidecegim ve bu hafta emzirmeyi birakacagim(acıkma atağı oluyor ve kilo veremiyorum ilac da kullanamiyorum)belki d.i.aformin verir doktor çünkü bende insulin direnci var.Bu arada bebegin bagisikligini emzirmek dışında ne vererek guclendirebilirim?
kocan niye herseyi anlatiyor ailesine.once kocana sen bir posta koy.birdaha konusmayacaksin ozelimizi de.ciddi birsekilde soyle haddini bilsin

gelir.
Esim anasına her b.ku yumurtlar maalesef belki niyeti kötü değildi 6bin lira veriyorum derken ama kayinvalidemin elalemin yaninda hesap sorması beni sinirlendirdi.diyet konusunda diyetisyene gidecegim ve bu hafta emzirmeyi birakacagim(acıkma atağı oluyor ve kilo veremiyorum ilac da kullanamiyorum)belki d.i.aformin verir doktor çünkü bende insulin direnci var.Bu arada bebegin bagisikligini emzirmek dışında ne vererek guclendirebilirim?

Diyetisyen size emzirirken insülin direncinizi dengeleyecek açlık ataklarınızı önleyecek tarzda bir diyet verebilir. Emzirmeyi bunun için bırakmanıza gerek yok. Ne kadar bir kilodan bahsediyorsunuz? Ve bebeğiniz kaç aylık?

Yaşamak zorunda değilsin elbette kaynanan çok patavatsız ya eşinin özel konuları hatta hiçbir şeyinizi annesine söylemesin ağzına laf vermesin herkesin içinde söylemek nedir. Tatlı krizleriniz için bu bende de var öyle sistematik bir diyet vs uygulamıyorum ama kendime aşırı derecede tatlıya bağlılığım vardır normal bitter çikolataları varya onlardan aldım her tatlı krizimde ağzıma atıyorum zaten çikolata isteğim karşılandığı için ne de çok kalorili olmadığı için bu şekilde geçişmiş oluyor ve de bitter çikolatası baya yoğun tat bırakıyor bir deneyin bakalım bir de ekmeği komple kesin eminim bu yöntemler az da olsa işe yarayacaktır.
Vallahi ben de bitter çikolatanın tatlı isteğini kestiğini keşfettim ondan alacağım ama ekmeği maalesef kesemiyprum emziriyorum cunku.Ama eşime de hqkkimi helal asla etmiyorum annesini çok tutuyor beni savunmuyor hep ikili oynuyor.Ama ben bundan sonra kötü gelin olacak torunlarının yüzünü haftasonlari görecek beni görmeyecek zaten hizmet ettirmek için yemeğe çağırıyor ve gitmeyecem kendi anneme bile götürmüyor kocam

gelir.

Diyetisyen size emzirirken insülin direncinizi dengeleyecek açlık ataklarınızı önleyecek tarzda bir diyet verebilir. Emzirmeyi bunun için bırakmanıza gerek yok. Ne kadar bir kilodan bahsediyorsunuz? Ve bebeğiniz kaç aylık?
160cm boy 66 kiloyum ve gobek yağı fazla diyetisyen diyet yazsa iki saatte bir yemek yazacak ve insülin seviyesi hep artacak bu beni durumumu daha da kötüleştirecek o yüzden açlık ataklarını önlemem lazım benim o da ilaç da Mümkün olacak gibi görünüyor

ona deseydin erkek karisina istedigi parayi verir .ve bakmakla yükümlu .hem kanunen hem dinen onceligi biziz .seni ilgilendirmez anne deseydin.of alma bidaha eve ya .canim sinir bozucu bazi kadinlar
O an mprardigim için soka girdim söyleyemedim qma bir daha söylerse kayinpeder yanındaymış dinlemeyecem laf söyleyecek cikip gidecem

160cm boy 66 kiloyum ve gobek yağı fazla diyetisyen diyet yazsa iki saatte bir yemek yazacak ve insülin seviyesi hep artacak bu beni durumumu daha da kötüleştirecek o yüzden açlık ataklarını önlemem lazım benim o da ilaç da Mümkün olacak gibi görünüyor

Kilonuz aşırı bir kilo değil bebek kaç aylık? Ne kadar takıntılı bir insansınız. Bunun için emzirme bırakılmaz. Fonksiyonel tıpta uzman diyetisyen tercih edebilirsiniz. Denemeden bilemezsiniz. Biraz kilolu gezin ayrıca ne olmuş yahu. Açlık ataklarında yemeğe değil ufak tefek masum atıştırmalıklara yönelebilirsiniz.
Hurma ve süt mesela.

Anneniz kilo aldın millet ne der ben daha zayıfım dediği için şu an emzirmeyi bırakıyorsunuz benim aklım almıyor. Umarım bebek 1 yaşından büyüktür en azından. Size hayatınızda başarılar.

Kocama zaten hakkimi helal etmiyorum şu an mecbur duruyorum iş bulsam boşanma imkanım olsa boşarım zaten ama ailem tehdit ediyor evde oturursun yaşlı adama veririm diye
canim ailen boyle oldugu icin esin ve ailesi oyle davraniyor aslinda.ailen seni korkutuyor sadece .allah yardimcin olsun

Karısına verdiği parayı başkalarına söylüyorsa ben iyi niyet aramam. Kayınvalideden önce kocanıza laf söylemeniz lazım. Oğlu ona yetiştirmiş o da herkesin içinde söylemiş. Bu bilgiyi bilmeseydi konuşamazdı.

İyi aksamlar ben esimle 7 yıldır evliyim 2 cocugum var oğlum ek gıda almaya başlayınca kilo almaya başladım annem hemen kilo aldın millet ne der ben zayıfım senin yanında dryip duruyor.Maalesef kilo almaya müsait vücudum olduğu için diyete basladim kalpri sayiyorum 15dk wgzwrsiz yapiyroum tatli krizi geçirip cikolata yiyince yesem de egzersiz yapmaya mecbur hissediyorum(sanırsın 50 yaşındaki kadinim) sadece bu da değil bugün gün vardı kayinvalidem bana milletin içinde oğlum sana 6binntl veriyormuş ayda biriktiriyorum evden kargo eksik olmuyor neye harcıyorsun demez mi?(hesap sordu o üslupla konuştu) ben bir morardım zaten milletin kolunda bilezikler ya kendisi kredi çekip almış ya da kocasi alıyor benimki de bana verdigi parayı söylemiş kaynanam da zen biriktireceksin diyo sanki oglu her zaman 6bintl veriyor ve calismama izin vermiyo annesi de rahati icin asla ogluma ve kizima birden bakmaz Allah tan bulsun.Aksam eve gittiğimde sinir krizi geçirdim ağladım artık.Bana çare soyleyin ne olur ben bu hayatı yaşamak zorunda mıyım?
Eşiniz hem çalışmanıza izin vermiyor hem size verdiği 6 bin TL'den annesine bahsediyor. Ağzı boş durmayan birisi sanırım. Kimsenin kilonuza , bedeninize, masrafınıza karışmasına izin vermeyin. Seni ilgilendirmez diyin. Kendiniz kilonuzdan rahatsızsanız spor yapabilirsiniz, diyetisyene gidebilirsiniz.

Eşiniz kaç yaşında? Annesine söylediği şeylerin sorun olacağını biliyor olması lazım. İyi niyetli olduğunu düşünmüyorum açıkçası . Her bilgiyi sızdırıyor annesine.

Annem bana kilolu diyor, kayınvalidem kocan sana 6 bin veriyor biriktir. Bunlar dert olmamalı ya hu
Bun
Eşiniz hem çalışmanıza izin vermiyor hem size verdiği 6 bin TL'den annesine bahsediyor. Ağzı boş durmayan birisi sanırım. Kimsenin kilonuza , bedeninize, masrafınıza karışmasına izin vermeyin. Seni ilgilendirmez diyin. Kendiniz kilonuzdan rahatsızsanız spor yapabilirsiniz, diyetisyene gidebilirsiniz.
Kendim de kilodan rahatsızım bana koyan sürekli diyeyim yapma zorunluluğunun olması çünkü ben salsam illaki biri beni kilomla zorbalayacak üstüne esim dayanilmiyor gerçekten de ama oğlum büyüyünce tam zamanlı iş olmasa da arkadaşıma bırakıp temizlik işlerine başlayacağım

Eşiniz kaç yaşında? Annesine söylediği şeylerin sorun olacağını biliyor olması lazım. İyi niyetli olduğunu düşünmüyorum açıkçası . Her bilgiyi sızdırıyor annesine.
Esim 35 yasinda ama hala annesini tutuyor annesi de karışıyor ama şu an gardimi aldim o laf söylerse yanında annem de olsa tatlı tatlı agzininnpayini verecem

canim ailen boyle oldugu icin esin ve ailesi oyle davraniyor aslinda.ailen seni korkutuyor sadece .allah yardimcin olsun
Allah şahit ki ailem de umurumda değil boşanma olsa sığınma evine yerlesirim çalışırım öğrenci evine geçerim elimde mesleğim var ama derdim 2 cocugum.Onlar büyürse ve bu yapilanlar boğaza dayanirsa o zaman

Anneniz kilo aldın millet ne der ben daha zayıfım dediği için şu an emzirmeyi bırakıyorsunuz benim aklım almıyor. Umarım bebek 1 yaşından büyüktür en azından. Size hayatınızda başarılar.
Bebek 1 yasindan büyük ve çoğunlukla ek gıda alıyor ve benim sutum yetmiyor zaten küçük olsa biraktirir miyim?

Bun

Kendim de kilodan rahatsızım bana koyan sürekli diyeyim yapma zorunluluğunun olması çünkü ben salsam illaki biri beni kilomla zorbalayacak üstüne esim dayanilmiyor gerçekten de ama oğlum büyüyünce tam zamanlı iş olmasa da arkadaşıma bırakıp temizlik işlerine başlayacağım
Kendin için yaparsan tamamdır. Onun bunun için üzme be kendini değmez. Hepsine sana ne de geç. İnsanlar içindeki mutsuzluğu bastırmak için başkasını mutsuz etmeye çalışıyor işte. Ben birine iltifat edeceksem konuşuyorum yoksa susmayı tercih ederim. Eminim gayet güzelsindir🥰

Back