• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Önerdiğiniz çay ve ya kahve var mı?

ayselozgur

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2022
44
14
18
34
Selam kızlar nasılsınız? Kızlar zayıflamak istiyorum instagram da önüme çeşit çeşit çaylar kahveler çıkıyor ama bilmiyorum doğrumu yalanmı. İçtikden sonra faydasını gördüğünüz çay ve ya kahve var mı? Zayıflamam lazım spor aktiv şekilde yapamıyorum

Ne olduğunu bilemediğiniz çaylara kahvelere kilo verdirdiği iddia edilen içeceklere sakın bulaşmayın. Durduk yerde sağlığınızdan olabilirsiniz. Haberlerde az duymadık böyle üzücü durumlar. Şöyle tavsiye verebilirim: yeşil çayın ödem attırdığı bilinir, günde 1 tane sade türk kahvesi de iştahınızı bir nebze kapatabilir, bunlar benim kendi deneyimlerim. Ama tüketimi abartmamak lazım. Zayıflamanın mucizevi bir kısa yolu yoktur maalesef.

Selam kızlar nasılsınız? Kızlar zayıflamak istiyorum instagram da önüme çeşit çeşit çaylar kahveler çıkıyor ama bilmiyorum doğrumu yalanmı. İçtikden sonra faydasını gördüğünüz çay ve ya kahve var mı? Zayıflamam lazım spor aktiv şekilde yapamıyorum
Yemenize dikkat etmezseniz zayıflayamazsınız yeşil çay günde 1 defa ödem atmak icin ideal aralıklı oruc aşırı faydasını gördüm akşam en gec 6 dan sonra yemek yemedim bi süre ekmek tüketmedim

Öyle mucize bir çay kahve yok maalesef.Varsa da şarlatanlar satıyor kanmayın.Yenip yenip ,spor yapılmayacak ve sonra da çay mı kahve mi zayıflatacak? Benim çok yakın bir arkadaşım tok tutan bazı şeyler içmişti ,ismi meşhur aslinda, her önüne gelen satıyor.Dolmus şoförü bile satıyordu. Neyse ,20 kg verdi kisa sürede ama trigliseriti 750 çıktı biliyor musunuz? Ölüyordu. Doktor ,bu genç yaşta sen ne yaptın bu trigliserite böyle ,mutlaka bir şey içmişsin, yemişsin sen demişti gözümun önünde.Kalp krizi gecirebilirsin bu yükseklikle dedi.Sonra onu tedavi etti ,ilaçlar verdi bi dünya.1sene sonra düzeldi kız da,tekrar kilolari fazlasıyla da geri aldı.O yüzden,sağlıklı kilo vermenin yolu ,mutlaka beslenme düzeninden ve spordan geçer.Herkes yapıyor, siz neden yapmayasiniz? Zaman ayırmak çok istemekle alakalidir, bitti,nokta.

Back
X