onep ankara hıfzı velidedeoğlu yorumlar...

Dr.Muvaffak Sipahioğluyla görüş bir, derim.. Dürüsttür, herşeyi net koyar.. RE-CONSTRUCTİON başka bir iştir, sıfırdan estetik başka.. Çok güzel burun yapan da tamir sözkonusu olduğunda (re-construction) çuvallıyor.. İki ameliyat arasında 6 ay geçmesi lazım, tekrar olabilmek için .. Vaktin var, ağır ağır araştır derim... Dikkat ..

merhabaa salı günü ameliyatım varr korkuorum:) yazılarınızı okudum çok güzel şeyler yazmışsınız ameliyatımı hıfzı bey yapacak şişlikler nekdr sürede iner amleiyat günü ne kdr sürede kendime gelirim ve ne kdr sürede makyaj yapabilirim

arkadaşlar hıfzı bey ile iligili ameliyat fotograflarınızı yorum larınızı paylaşabilir misiniz yorumlar çok az

ben muayene oldum kendisine yüzüme kavisli burun yakışmayacağını düz yapacağını makbul açının 110 derece olduğunu söyledi

doğal burun yaptığını ama doğalın yüzüne yakışan burun olduğunu ameliyattan sonra yeni tanıştığım kişilerin ameliyat olduğumu anlamayacağını söyledi ameliyatları onepte yapıyor

henüz ameliyat tarihi almadım çok kararsızım başka doktorlarla da görüşmek istiyorum bu süreç zor bi süreç gerçekten

hiçkimse yokmu yorum yapacak?
Çok uzun zaman olmuş sen soralı ama tesadüfen görünce yorum bırakmak istedim.Keşke bu site daha önceden karşıma çıksaydı da hata yapmasaydım.Çok güzel gerçek kişilerin gerçek deneyimleri önerileri ve şikayetleri var burada.Türkiyede kaç tane doğru haber kaynağı var bu şekilde?Aradığınız birşeye abartısız gerçekten güvenerek cevap bulmak zor.Kadınlar Klübüne teşekkürler.Doktor deneyimime gelince ben burun ameliyatı olmadım kendisine yüzüme başka bir operasyon yapıldı.Gitmemiş ve ikna olup alelacele ameliyat olmamış olsaydım keşke.

evet hıfzı beyi ben de merak ediyorum kızlar,bi bilgisi tecrübesi olan yokmu kendisi hakkında?

Buarada ayrıntı yazmadım ama merak edenlere ayrıntıda verebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…