Kızlarr Merhaba
Yaklaşık 2 aydır Doktor araştırıyorum.
5-6 doktora gittim. Herkes başka bir şey dedi. Kimisi burun açısı için 90 derece normal dedi kimisi 110 dereceye kadar çıkartmak gerek dedi.. Kimisi açık ameliyat şart dedi, çoğu kapalı teknikle yapılır dedi. kimisi yüzüne kavis gider dedi kimisi kavis olmaz dedi. Zaten kafam karışıktı iyice karıştı.
Geçen hafta Hıfzı beye gittim.
Randevu saatimi beklerken orada 2 bayan vardı birisi 14 günlükmüş, diğeri sabah ameliyattan çıkmış. Durumları gayet iyi görünüyordu. Biraz konuştuk olumsuz birşey söylemediler.
Hıfzı bey dediki; önce sen söyle istediklerini sonra ben yapılması gerekenleri söylerim. Lüzumsuz hiç bir şey yapmam dedi. İstediklerimizin örtüşmesi gerekiyor dedi. Süreci anlattı. 3 haftadan sonra şişlikler en aza iner, çevrendekiler haricinde kimse senin ameliyat olduğunu anlamaz dedi.
Diğer Doktorlar bana 3 gün içinde işimin başına geçebileceğimi söyledi.
Hıfzı bey en kötü olasılığı söyledi gibi ama daha gerçekçi geldi.
Tahlillerimi yaptırıp, tarih alacağım.
Ameliyattan sonra durumum hakkında ve Hıfzı bey hakkında yorumlarımı yazarım.
Dua edin kızlar...
Merhaba
Ameliyat sonucunu paylaşabilir misin acaba? Ben de ameliyat düşünüyorum da! Ayrıca, ameliyat tekniği ve fiyatı hakkında bilgi verirsen de sevinirim :)
Merhaba
Ameliyat sonucunu paylaşabilir misin acaba? Ben de ameliyat düşünüyorum da! Ayrıca, ameliyat tekniği ve fiyatı hakkında bilgi verirsen de sevinirim :)
Acayipppp memnunum kesinlikle tavsiye ederim.
1 haftam bitti. Bugün alçılarım çıktı.
Ağrı kesici bile kullanmadım :)
Ameliyattan en çok narkozdan ve ameliyat sonrasında nefes alamamaktan çok korkuyordum.
Narkoz yerine damardan bir ilaç ile uyuttular. Yüzüme de lokal anestezi yapmışlar.
Burnnuma da silikon tampon koymuşlar. Süper memnunum :)
Henüz burnum şiş olduğu için şekli konusunda bir fikrim yok.
Fiyatı piyasa ile hemen hemen aynı gibi.
bugün bir arkadaşım başka bir doktora oldu ve ağrısı ve kanaması çokmuş. benim burnum bile kanamadı.
KApalı teknik yapıyorlar.
Burnuna nasıl bi şekil vereceklerini ilk gidip görüştüğünde programla yapıyor.
bence çok profesyoneller.
Kafanda soru işareti kalmıyor. Mesela nedendir bilmiyorum, bana Ameliyatı kendi tıp merkezlerinde yapmaları ayrı bir güven verdi.
Daha sorun olursa cevaplayabilirim.
Aklıma geldikçe yazdım
Burun açısına bakman için ekledim bir haftalık burnum
Yüzüne uyacak şekild eyapıyor.
Bir tarzı yok.İnce uzun yüz tipim var benim yüzüme kavisli burun olmaz dedi.
Benim burnumu düz yaptı.
Kavisli burun yaptıklarınıda gördüm.
Bence bir an önce karar ver yeni yıla yeni burnunla girersin:)
sen başka hastalarını da gördün mü? benim ikinci ameliyatım olucağı için çok tedirginimi daha önce dünyanın parasını verip nazım çerkeşe ameliyat oldum öle aşırı sorunlu bir burnum da yok hafif eğriliği düzelticekti onu düzeltmediği gibi bir de burnumu bildiğin büyüttü o yüzden gerçekten çok korkuyorum bir tane daha böle saçma sapan bir ameliyat olursam gerçekten psikolojimi etkiliycek...
bu kiz tam bir sahtekar bence
Yaa tatlım bir sürü doktor gezdim vallahi en kafama yatanı Hıfzı bey idi.
Şimdi senin operasyonunda ters giden birşey olur sonra ben vicdan azabı çekerim.
Benim burnumda da aks eğriliği vardı. şimdi karşıdan fotoğraf çekinebiliyorum.
İş yerine gelen gidenlere soruyorum, burnum hiç ameliyatlı gibi görünmüyormuş. Doğal olmuş.. Ne kalkık ne çok ince ne çok kalın.. görüntüsünden bende memnunum.
Burnumun ucunda biraz şişlik kaldı. Bu hali bile güzel :)
Randevu saatini beklerken oradaki hastalarlada konuşuyorum, herkes memnun gibi. kimse olumsuz birşey demedi.
Benim ilk ameliyatım olmasına rağmen sendeki korku bende de vardı. Ya eski burnumu ararsam dedim. Oradaki bütün çalışanlara ameliyat sonrasını sordum. Gelen hastalara süreci ve memnuniyetlerini sordum. Aldığım cevaplar karşısında 3 gün sonraya ameliyat tarihimi aldım.
Yardımcı olabilmişimdir inşallah sende en kısa zamanda karar verirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?