• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

onep ankara hıfzı velidedeoğlu yorumlar...

erelifer

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2011
31
0
36
Tokat
ben bir yakınımın tavsiyesi üzerine bikaç güne hıfzı beye burun estetiği için muayeneye gidiceğim daha önce hiç kimseyle görüşüp muayene olmadım.doktorun burun ameliyatı konusunda bilgisi olanlardan yorumları rica ediyorum

Kızlarr Merhaba
Yaklaşık 2 aydır Doktor araştırıyorum.
5-6 doktora gittim. Herkes başka bir şey dedi. Kimisi burun açısı için 90 derece normal dedi kimisi 110 dereceye kadar çıkartmak gerek dedi.. Kimisi açık ameliyat şart dedi, çoğu kapalı teknikle yapılır dedi. kimisi yüzüne kavis gider dedi kimisi kavis olmaz dedi. Zaten kafam karışıktı iyice karıştı.
Geçen hafta Hıfzı beye gittim.
Randevu saatimi beklerken orada 2 bayan vardı birisi 14 günlükmüş, diğeri sabah ameliyattan çıkmış. Durumları gayet iyi görünüyordu. Biraz konuştuk olumsuz birşey söylemediler.
Hıfzı bey dediki; önce sen söyle istediklerini sonra ben yapılması gerekenleri söylerim. Lüzumsuz hiç bir şey yapmam dedi. İstediklerimizin örtüşmesi gerekiyor dedi. Süreci anlattı. 3 haftadan sonra şişlikler en aza iner, çevrendekiler haricinde kimse senin ameliyat olduğunu anlamaz dedi.
Diğer Doktorlar bana 3 gün içinde işimin başına geçebileceğimi söyledi.
Hıfzı bey en kötü olasılığı söyledi gibi ama daha gerçekçi geldi.
Tahlillerimi yaptırıp, tarih alacağım.
Ameliyattan sonra durumum hakkında ve Hıfzı bey hakkında yorumlarımı yazarım.
Dua edin kızlar...

Kızlarr Merhaba
Yaklaşık 2 aydır Doktor araştırıyorum.
5-6 doktora gittim. Herkes başka bir şey dedi. Kimisi burun açısı için 90 derece normal dedi kimisi 110 dereceye kadar çıkartmak gerek dedi.. Kimisi açık ameliyat şart dedi, çoğu kapalı teknikle yapılır dedi. kimisi yüzüne kavis gider dedi kimisi kavis olmaz dedi. Zaten kafam karışıktı iyice karıştı.
Geçen hafta Hıfzı beye gittim.
Randevu saatimi beklerken orada 2 bayan vardı birisi 14 günlükmüş, diğeri sabah ameliyattan çıkmış. Durumları gayet iyi görünüyordu. Biraz konuştuk olumsuz birşey söylemediler.
Hıfzı bey dediki; önce sen söyle istediklerini sonra ben yapılması gerekenleri söylerim. Lüzumsuz hiç bir şey yapmam dedi. İstediklerimizin örtüşmesi gerekiyor dedi. Süreci anlattı. 3 haftadan sonra şişlikler en aza iner, çevrendekiler haricinde kimse senin ameliyat olduğunu anlamaz dedi.
Diğer Doktorlar bana 3 gün içinde işimin başına geçebileceğimi söyledi.
Hıfzı bey en kötü olasılığı söyledi gibi ama daha gerçekçi geldi.
Tahlillerimi yaptırıp, tarih alacağım.
Ameliyattan sonra durumum hakkında ve Hıfzı bey hakkında yorumlarımı yazarım.
Dua edin kızlar...

Merhaba
Ameliyat sonucunu paylaşabilir misin acaba? Ben de ameliyat düşünüyorum da! Ayrıca, ameliyat tekniği ve fiyatı hakkında bilgi verirsen de sevinirim :)

Merhaba
Ameliyat sonucunu paylaşabilir misin acaba? Ben de ameliyat düşünüyorum da! Ayrıca, ameliyat tekniği ve fiyatı hakkında bilgi verirsen de sevinirim :)

Acayipppp memnunum kesinlikle tavsiye ederim.
1 haftam bitti. Bugün alçılarım çıktı.
Ağrı kesici bile kullanmadım :)
Ameliyattan en çok narkozdan ve ameliyat sonrasında nefes alamamaktan çok korkuyordum.
Narkoz yerine damardan bir ilaç ile uyuttular. Yüzüme de lokal anestezi yapmışlar.
Burnnuma da silikon tampon koymuşlar. Süper memnunum :)
Henüz burnum şiş olduğu için şekli konusunda bir fikrim yok.
Fiyatı piyasa ile hemen hemen aynı gibi.
bugün bir arkadaşım başka bir doktora oldu ve ağrısı ve kanaması çokmuş. benim burnum bile kanamadı.
KApalı teknik yapıyorlar.
Burnuna nasıl bi şekil vereceklerini ilk gidip görüştüğünde programla yapıyor.
bence çok profesyoneller.
Kafanda soru işareti kalmıyor. Mesela nedendir bilmiyorum, bana Ameliyatı kendi tıp merkezlerinde yapmaları ayrı bir güven verdi.

Daha sorun olursa cevaplayabilirim.
Aklıma geldikçe yazdım :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Merhaba

Ameliyattan en çok narkozdan ve ameliyat sonrasında nefes alamamaktan çok korkuyordum.
Narkoz yerine damardan bir ilaç ile uyuttular. Yüzüme de lokal anestezi yapmışlar.
bugün bir arkadaşım başka bir doktora oldu ve ağrısı ve kanaması çokmuş. benim burnum bile kanamadı.
Kafanda soru işareti kalmıyor. Mesela nedendir bilmiyorum, bana Ameliyatı kendi tıp merkezlerinde yapmaları ayrı bir güven verdi.

Aklıma geldikçe yazdım :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

çarşamba günü hıfzı beye ameliyat olucam ama çok korkuyorum benim 2. ameliyatım olucak. hıfzı beye ameliyat olduğunuzu yazmışsınız nasıl oldu burnunuz mümkünse resim de gönderebilir misiniz? 110 derece fln dedi bana çok kalkık acayip bi burun olucak diye çok korkuyorum yardımcı olursanız çok sevinirim...

Bugün 3.haftam gözün kapalı ameliyat ol derim :) Herşeyden önce ameliyat sonrası çok rahat geçiyor. Narkoz almamak kadar iyi birşey var mı??
Hiç tereddüt etme. Ben o kadar çok kişiye muayene oldum ki En çok Hıfzı bey güven verdi.
2 gün önce biriyle tanıştım, anlamadı ameliyat olduğumu. ameliyat olduğumu söyleyince de biraz burnumun ucunda şişlik olduğunu söyledi. Halbuki hepsi şiş nerden bilsin çocuk :)
Bir doktor bana ideal burun açısı 90 derece demişti. benim burnumun açısına baktı 92 derece ama burnumun ucu düşük duruyordu.
2 derece nasıl bir güzellik katar bilemedim. banada 110 derece demişti. Ölçmedim ama 90 derece olmadığı kesin
Ben Hıfzı beye ameliyat olmaya 3 günde karar verdim. O yüzden emin ellerde olduğunu düşünüyorum.:emir_bebek::nazar:

Burun açısına bakman için ekledim bir haftalık burnum

Eklentiler

• $2012-10-13 14.30.53_edit0.jpg
    $2012-10-13 14.30.53_edit0.jpg
    45,6 KB · Görüntüleme: 309
Yüzüne uyacak şekild eyapıyor.
Bir tarzı yok.İnce uzun yüz tipim var benim yüzüme kavisli burun olmaz dedi.
Benim burnumu düz yaptı.
Kavisli burun yaptıklarınıda gördüm.
Bence bir an önce karar ver yeni yıla yeni burnunla girersin :emir_bebek::emir_bebek::)

sen başka hastalarını da gördün mü? benim ikinci ameliyatım olucağı için çok tedirginimi daha önce dünyanın parasını verip nazım çerkeşe ameliyat oldum öle aşırı sorunlu bir burnum da yok hafif eğriliği düzelticekti onu düzeltmediği gibi bir de burnumu bildiğin büyüttü o yüzden gerçekten çok korkuyorum bir tane daha böle saçma sapan bir ameliyat olursam gerçekten psikolojimi etkiliycek...

Yüzüne uyacak şekild eyapıyor.
Bir tarzı yok.İnce uzun yüz tipim var benim yüzüme kavisli burun olmaz dedi.
Benim burnumu düz yaptı.
Kavisli burun yaptıklarınıda gördüm.
Bence bir an önce karar ver yeni yıla yeni burnunla girersin :emir_bebek::emir_bebek::)

Yaa tatlım bir sürü doktor gezdim vallahi en kafama yatanı Hıfzı bey idi.
Şimdi senin operasyonunda ters giden birşey olur sonra ben vicdan azabı çekerim.
Benim burnumda da aks eğriliği vardı. şimdi karşıdan fotoğraf çekinebiliyorum.
İş yerine gelen gidenlere soruyorum, burnum hiç ameliyatlı gibi görünmüyormuş. Doğal olmuş.. Ne kalkık ne çok ince ne çok kalın.. görüntüsünden bende memnunum.
Burnumun ucunda biraz şişlik kaldı. Bu hali bile güzel :)
Randevu saatini beklerken oradaki hastalarlada konuşuyorum, herkes memnun gibi. kimse olumsuz birşey demedi.
Benim ilk ameliyatım olmasına rağmen sendeki korku bende de vardı. Ya eski burnumu ararsam dedim. Oradaki bütün çalışanlara ameliyat sonrasını sordum. Gelen hastalara süreci ve memnuniyetlerini sordum. Aldığım cevaplar karşısında 3 gün sonraya ameliyat tarihimi aldım.
Yardımcı olabilmişimdir inşallah sende en kısa zamanda karar verirsin.

arkadaslar merhaba bende daha once 2kez burun amelıyatı olmus bır kısı olarak yardım ıstıyorum.oncelıkle benım sorunum sukı benım amelıyat olmadan oncekı burnum muhtesem bır burundu.fakat kulak zarımdakı yırtık yuzunden amelıyat olmam gerektı .burundan kaynaklanan etın alınması lazımdı ankarda bır kbb cı buldum ve oldum 2010 yılında fakat bır yıl sonra burun catım ayrıldı ve ters v denılen bır durum yasandı.doktoruma gıttıgımde burnunun kırılması ve catının bırlestırılmesı gereklı dedı ve benı bır kez daha amelıyata aldı.sonrada rezıl ettı.suan burnum o kadar farklı kı kendımı tanıyamıyorum.sol tarafta cokme var.ucu dustu kocaman bır burun oldu.ınsanlar beı tanıyamıyor.guzelım burnu ne hale getırdın dıyor.2.amelıyatı 5 ay once oldum.doktoruma gıtmedım gıdersem katıl olurum.moralım cok bozuk 3 aydır plastık cerrah arastırıyorum.

arastırmam sonucu plastık su doktorlar sıralaması cıkıo
reha yavuzer
hıfzı velıdedeoglu
serdar öztürk
ferruh bıngol

ferruh hocayla gorustum torpuyle hallederız dedı 5bın ıstedı
serdar bey burnun kırılması gerekırse kıkırdak alınıp yapılması lazım 7 bın dedı.

ferruh hocanın yaptıgı burunlar cok basarılı.cok begendım ve guven verdı bana.serdar beyde aynı sekılde.haslaraı cok memnundu gıttıgımde.
benım tercıhım reha yavuzer fakat ankaradayım.en kısa zamanda hıfzı beylede gorusucem.
3. amelıyatım olucak bana yardımcı olursan cok sevırım.sana gostermıs oldugu tasarım ıle suankı burnun aynımı ye ucret ne ıstedı bırde once ve sonra resım atarsan cooooook mutlu olucam:)) tesekkurler

sen başka hastalarını da gördün mü? benim ikinci ameliyatım olucağı için çok tedirginimi daha önce dünyanın parasını verip nazım çerkeşe ameliyat oldum öle aşırı sorunlu bir burnum da yok hafif eğriliği düzelticekti onu düzeltmediği gibi bir de burnumu bildiğin büyüttü o yüzden gerçekten çok korkuyorum bir tane daha böle saçma sapan bir ameliyat olursam gerçekten psikolojimi etkiliycek...

bu kiz tam bir sahtekar bence:kkk:

bu kiz tam bir sahtekar bence:kkk:

sahtekar olduğuma nerden karar verdin gerçekten çok merak ediyorum. ayrıca bu forum insanlarla görüş alışverişi yapmak için kullanılan bir platform hakaret etmek için değil gerçekten hiç hoş değil insanlar hakkında bu tarz şeyler yazmanız...

Yaa tatlım bir sürü doktor gezdim vallahi en kafama yatanı Hıfzı bey idi.
Şimdi senin operasyonunda ters giden birşey olur sonra ben vicdan azabı çekerim.
Benim burnumda da aks eğriliği vardı. şimdi karşıdan fotoğraf çekinebiliyorum.
İş yerine gelen gidenlere soruyorum, burnum hiç ameliyatlı gibi görünmüyormuş. Doğal olmuş.. Ne kalkık ne çok ince ne çok kalın.. görüntüsünden bende memnunum.
Burnumun ucunda biraz şişlik kaldı. Bu hali bile güzel :)
Randevu saatini beklerken oradaki hastalarlada konuşuyorum, herkes memnun gibi. kimse olumsuz birşey demedi.
Benim ilk ameliyatım olmasına rağmen sendeki korku bende de vardı. Ya eski burnumu ararsam dedim. Oradaki bütün çalışanlara ameliyat sonrasını sordum. Gelen hastalara süreci ve memnuniyetlerini sordum. Aldığım cevaplar karşısında 3 gün sonraya ameliyat tarihimi aldım.
Yardımcı olabilmişimdir inşallah sende en kısa zamanda karar verirsin.

merhaba ... bende gecen hafta hıfzı beye muayene ıcın gıttım bı tanıdıgım ona burnunu yaptırmıstı ... bayadır arastırıyorum sız de arastırmıssınız okudugum kdryla... benım aklımda soyle bı fıkır olustu... her doktorun kendıne ozgu olması gereken burun krıterlerı var ve hastalarına hastaların burnundan aklındakı dogru buruna uygun en yakın sekıl neyse onu cıkartıyorlar.... acaba dogru mı? sız kontrole gıttıgınızde dıger yaptıgı burunlarıda gormussunuzdur.... bıde sızce sakıncası yoksa burnunuzun sımdıkı halını paylasabılır mısınız lutfennnn

Back