• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Önemli Olan Kafada Bitirebilmek😉😎

B12 iğne oldum dvitamin hap kullanıyorum haftada iki günlük folik asit alıyorum tiroid değerim çok az yüksekti doktor hemen ilaca baslamayalim bidahaki kontrolde tekrar bakarız demişti onu etki etti acaba ya
Vitamin eksikliği ve troid zayıflamayı çok güçleştiriyor. O yüzden olabilir :(

Kızlar çok moralim bozuk bir haftadir daha kilo vereceğime 300gram almışım. Okadar aç kalmam bol su içmem nereye gitti niye işe yaramadı ya. Normalde koca bir tabak pilav yanına yine yemeğinden kolasina öyle beslenen biriyken şuan ekmeksiz 1 kaşık pilav anca 8 kaşık yemek bol su tükettim normalime göre porsiyonumu küçülttum yani buna rağmen 1 kilo bari gider diye hevesliydim ne bu şimdi ya.
Canım moralini bozma tartıyı sadece sen ni kullanıyorsun bazen farklı kişilerin tartılması beynini yerine getiriyor
Sakın bırakma ve devam et ilk haftadan belli etmeyebilir bazen
Regli dönemi yakınsa yada içindysen çok çıkabilirsin aşırı su içtiysen Buda ödem yapabiliyor
Tuzlu tüketmemeye dikkat et

Yeni haftan güzel olsun 🌸

Kızlar sadece kilo vermek değilde hastaliklarima şifa olsun diye sabah yediklerim

1 yemek kaşığı çörek otu yağı
Yarın fincan zeytinyağına yarım limon suyu
1 adet şekersiz kahve
3 parmak hindistan cevizi
1 adet muz

Yaptıklarımı yazarım nasipse yoğun günler geçiriyorum fazla giremedim bu hafta hepiniz Allah'a emanet olun .
Bu zeytinyağı çarşamba günü bende yapmıştım
Yarın yine yapayım şifa olsun inşallah sanada 🌸

Herkese hayırlı akşamlar 🌸🌸
Listeye eklemediğim unuttuğum varsa bana yazabilir mii🫠
Bazı arkadaşları hemen kaydettim meğer 2 defa tıklamak gerekiyormuş kaydet tuşuna neden anlamadım o yüzden bana yazabilirsiniz listeye kaydederim 😍😍

Back
X