- 10 Kasım 2024
- 2.470
- 14.368
- 123
- 30
- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
- #1.501
Kürtaj sonrası regl olmadım daha kuzu ya bilmiyorum zamanıno. Ama bugün madem yemek istiyon ye dedim kendimeRegl yakın mı ben o zaman öyle oluyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kürtaj sonrası regl olmadım daha kuzu ya bilmiyorum zamanıno. Ama bugün madem yemek istiyon ye dedim kendimeRegl yakın mı ben o zaman öyle oluyorum
Geçmiş olsunKürtaj sonrası regl olmadım daha kuzu ya bilmiyorum zamanıno. Ama bugün madem yemek istiyon ye dedim kendime
Ye gitsin ya kısıtladıkça da istiyor insanın canıKürtaj sonrası regl olmadım daha kuzu ya bilmiyorum zamanıno. Ama bugün madem yemek istiyon ye dedim kendime
Teşekkür ederimGeçmiş olsun
Aynen öyle ya bugün yerim yarın dengelerim Allah'ın izniyleYe gitsin ya kısıtladıkça da istiyor insanın canı
B12 iğne oldum dvitamin hap kullanıyorum haftada iki günlük folik asit alıyorum tiroid değerim çok az yüksekti doktor hemen ilaca baslamayalim bidahaki kontrolde tekrar bakarız demişti onu etki etti acaba yaDeğerlerinize hiç baktırdınız mı. Troid falan var mı