- 16 Mart 2025
- 50
- 161
- 8
- 39
- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
- #1.281
Bilmem… toparlanamadım bir türlü, bir deprem oluyor ruhumda ve enkazı günlerce sürüyor…Neden iyi değilsin![]()
Spor ve diyet ile çok daha iyi hissedeceğimi biliyorum. İnşallah başarabilirim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilmem… toparlanamadım bir türlü, bir deprem oluyor ruhumda ve enkazı günlerce sürüyor…Neden iyi değilsin![]()
Zamanla kendisi düzeldi.seni 2 sene önce açtığın başlıktan buldum. Bebeğinin beslenme reddi yaşadığını yazmıştın nasıl çözdün acaba
Neyin varBen pek iyi değilim ama çok şükür bugünümüze.
Depresyonum nüksettiNeyin var![]()
Havalar güzelleştikce ruhuna iyi gelir insallah bana hep öyle olur cünküDepresyonum nüksetti
Hava da tetikliyor olabilir mi bende de anksiyeti bozuklugu var ve bu gün aşırıydı. İş yerinde bir ara kendi kendime agladım . Bahar havası da tetikliyor beniDepresyonum nüksetti
Teşekkür ederim umarım uzun bir zaman değildirZamanla kendisi düzeldi.
Başarırsın inşallah kendini bırakmaBilmem… toparlanamadım bir türlü, bir deprem oluyor ruhumda ve enkazı günlerce sürüyor…
Spor ve diyet ile çok daha iyi hissedeceğimi biliyorum. İnşallah başarabilirim.
Ablaa maşallah sana süpersin yaa 1.5 kilo değil 1.kilo 950 gram vermişsin maşallah maşallahGünaydın
Haftanın ilk tartısı benden gelsin
Eki Görüntüle 3578580
70.5 kg geldim geçen haftadan bu güne -1.5 kilo gitmiş
2 hafta da toplam -2 kg
Su içme ve sporu daha düzenli yapmalıyım
Gönülümm tabloda, kilo güncellerken, yaşımıda 42 olarak düzeltme yaparmısın![]()
Hee ben 70.5 i 70.05 olarak algıladım tamamdır ablaaGünaydın
Haftanın ilk tartısı benden gelsin
Eki Görüntüle 3578580
70.5 kg geldim geçen haftadan bu güne -1.5 kilo gitmiş
2 hafta da toplam -2 kg
Su içme ve sporu daha düzenli yapmalıyım
Gönülümm tabloda, kilo güncellerken, yaşımıda 42 olarak düzeltme yaparmısın![]()
Buraya ilk 72.5 kg geldim.. geçen hafta 72Ablaa maşallah sana süpersin yaa 1.5 kilo değil 1.kilo 950 gram vermişsin maşallah maşallah
Tamam abla düzeltirim doğum günün geldi miii
İnşallah…Havalar güzelleştikce ruhuna iyi gelir insallah bana hep öyle olur cünkü![]()
Bilmiyorum ki her şey tetikliyor olabilir, yoruldum artık.Hava da tetikliyor olabilir mi bende de anksiyeti bozuklugu var ve bu gün aşırıydı. İş yerinde bir ara kendi kendime agladım . Bahar havası da tetikliyor beni
Pek başaramadım gibi…Başarırsın inşallah kendini bırakma
Sana ne iyi geliyorsa onu yapmaya çalış
Kendine iyi gelecek olan yine sensin unutma![]()