- 23 Mart 2022
- 16.456
- 65.112
- 548
- 41
- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
- #1.041
42 yaşdan bildiriyorumBen sizin yaşınıza gelince ne olurum bilemiyorum![]()

38 den sonra kilo vermek daha zor
Ben zor veriyorum. Bünyeye göre değişebilir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
42 yaşdan bildiriyorumBen sizin yaşınıza gelince ne olurum bilemiyorum![]()
42 yaşdan bildiriyorum
38 den sonra kilo vermek daha zor
Ben zor veriyorum. Bünyeye göre değişebilir
Boyunda iyiymis aslında 80 kilolar obez diyecek bi kilo değil o uygulama kafayı yemiş167 canikom. Yolum uzun![]()
Oh maşallah ne güzel vermişsin öyleKızlar hepiniz harikasınız.
Bende 65.1 ile başlamıştım.
Bugün 63.7 çıktım.
Dün kızımın doğum günüydü, biraz kaçırdım ona rağmen 1.4 kg vermişim.Çok motive oldum sayenizde inşallah devamı gelir.
Valla bilmiyorum ki yağım fazlaysaBoyunda iyiymis aslında 80 kilolar obez diyecek bi kilo değil o uygulama kafayı yemiş
Oh maşallah ne güzel vermişsin öyle![]()
Neyse zayıflayınca bi şoka ugrasın tartıValla bilmiyorum ki yağım fazlaysa![]()
Hafta sonu olmasın daKaçamağım oldu2 3 tane çiğ köfte ve 1 bardak ayran içtim
Olmaz inşallah haftasonu eşim yok bu haftaHafta sonu olmasın dabende spor yapmak istiyorum ama hic halim yok öksürük basladı bide gıcık tutuyo
Bende 1 kase tatlı yedimKaçamağım oldu2 3 tane çiğ köfte ve 1 bardak ayran içtim
Ne olacakOlmaz inşallah haftasonu eşim yok bu haftaama haftaya 3 gün ankaraya gidecez kızılcahamama orda nolur artık bilemiyorum
![]()
Afiyet şifa olsun sweetcim, tartı günü biraz esnek olmakta sorun yok benceKaçamağım oldu2 3 tane çiğ köfte ve 1 bardak ayran içtim
Tek öğün yeOlmaz inşallah haftasonu eşim yok bu haftaama haftaya 3 gün ankaraya gidecez kızılcahamama orda nolur artık bilemiyorum
![]()