- 13 Mart 2019
- 15.476
- 58.917
- 598
- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
Bu ara bende böyleyim ama bugün biraz daha iyiyim yavaş yavaş düzelecek inşallahBöyle olmazdım valla hani yemeyi severim de yemek yiyip daha üstüne ne yesem diye düşünüyorum resmen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu ara bende böyleyim ama bugün biraz daha iyiyim yavaş yavaş düzelecek inşallahBöyle olmazdım valla hani yemeyi severim de yemek yiyip daha üstüne ne yesem diye düşünüyorum resmen
Her akşam yapmaya calıscam , haftasonundan korkuyorum cuma , cumartesi planlarımız var bakalım direnicem yemeyeceğimYaa süpersin benim sabah yürüdüğüm 17 dk var daha da pertim çıktı ama akşam boş çay içtim![]()
Ayy harikasın maşallah nasıl yürüme bandından memnun kaldın mı hangi marka aldınKızlar bugün sabah güzel beslendim ama öğlen çikolata bir avuç cips akşam pilav vs yedim neyse bugünde böyle olsun
Yürüme bandı geldi bu arada 25 dk tempolu yürüdüm. Ayrıca anneme yürüyerek gittim 15 dk da öyle yürümüş oldum. Hareketliydim yani
Olsun yaptığın kardırHer akşam yapmaya calıscam , haftasonundan korkuyorum cuma , cumartesi planlarımız var bakalım direnicem yemeyeceğim![]()
Bende leslie yapıyordum baya faydasını görmüştüm ama şimdi bilmiyorum hamladım mi kilodan mi hiç yapasım gelmiyor ve çabuk yoruluyorumBen de gündüz iş yerindeyim akşam da kızımla vakit geçiriyorum 21:30 gibi uyuyor sonra yürüyüş bandı yapar mıyım diye düşünüyorum. Hareketsiz de olcak gibi değil de youtubeden yapıyordum eskiden cok da faydasını gördğm ama canım onları hiç istemiyor![]()
Evet şu an 6 günlük listeyi attı. Her gün ilgileniyor gruptan yazıyoruz işte. Ara öğün saati akşam yemeği vakti hatırlatıyor. Değişim yapabiliyoruz sorup. İşte spor yaptık mı falanBende mi başlasam acaba ya nasıl oluyor liste mi veriyor sweet
En çok satan indirimdeydi onu aldım gönül relax markası. 1 kez kullandım güzel bakalım devamlı kullanınca anlarımAyy harikasın maşallah nasıl yürüme bandından memnun kaldın mı hangi marka aldın![]()
Bende aynı durumdayım ama hareket eklemek zorundayızBende leslie yapıyordum baya faydasını görmüştüm ama şimdi bilmiyorum hamladım mi kilodan mi hiç yapasım gelmiyor ve çabuk yoruluyorum
Şekerli bişey olmadığı müddetçe iyi benceBenimde akşama kadar iyiydi akşam dışardan yedim ama abarttığımı düşünmüyorum
Kahvaltı
2 tane haşlanmış yumurta
1 kk kadar süzme peynir
5 tane zeytin
1 tane minik domates
1 tane salatalık
Ara
1 kupa cappuccino
1 tane kurabiye
Akşam
1 tane lahmacun
Yarım porsiyon tavuk şiş