- 3 Temmuz 2020
- 1.457
- 8.852
- 108
- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
Dolapta sevdiğim bir şey varsa gözüm kahvaltı görmüyorKahvaltıda her şey yenebilir öyle deme![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dolapta sevdiğim bir şey varsa gözüm kahvaltı görmüyorKahvaltıda her şey yenebilir öyle deme![]()
Nick Yaş Başlangıç Kilosu 1. Hafta 2. Hafta 3. Hafta 4. Hafta İlk Hedef Hedef Gonulmeyvesi
28 82.3 kg 75 kg 55 kg Lidlaylim
28 78.85 kg 70 kg 63 kg sweetgirlcandy
32 86.25 kg 80 kg 60 kg -Hayal
27 81.35 kg 75 kg 68 kg dolunaybekler
29 60.8 kg 57 kg 55 kg Aktif Lora
32 79.2 kg 74 kg 58 kg P portakalkadn 34 60 kg 55 kg 48 kg Orenda
26 76.6 kg 69 kg 62 kg @sukutuhayal_ 40 66 kg 60 kg 55 kg penyez83
41 72.5 kg 68 kg 59 kg @redhair_2 3678 kg 61 kg
Bunlar ekmekle yeniliyo ama yufka ekmek normal ekmek onlar için ölcü veremiyorum ne kadar yedigimi bilmediğim icinYarım adana ve bir parça tavuk mu ben olsam sayamazdım yediklerimi yine utandım![]()
Evet abla şu an açım seni bile yiyebilirim
Olsun vercez hepimiz bu kilolarıBen yarın gidiyorum eve pazartesi baslayabilirim anca![]()
Ablacım kusur bakma ama ben daha 18 yaşındayım bir kere, çok genç ve aşırı çıtırımDurun ya herkes benimle yaşıt 28 yaşındasınız![]()
Hepimizin sıkıntısı varmış demekHoş geldin ablaadüzen grubu full buraya transfer olduk resmen
![]()
İkindi gibi dışarı çıktımDışarda mı evde miydinben evde olup bişeyler yersem içerim yine. Dışarda içmem falan
Hadi bakalım insallah ben artık abur cubur yemek istemiyorum dişlerimde sürekli agrıyoOlsun vercez hepimiz bu kiloları
Videoları varsa atar mısın bakalımBende sabah yaklaşık 30 dakika pilates , yaklaşık 10 dk ise ağırlık çalıştım. Bu arada kızlar ben bu yaptığım haereketleri yaklaşık 20 gündür yapıyorum karnım göbeğim bacaklarım felan çok güzel oluyor maşallah sübhanallah. Yani çok etkili bu pilates insAllah duyurulur.![]()
Bi düzene oturtsaydık haftada bi gün eşlerin evde oldugu gün ödül günü olurdu.Günaydın kızlar pazar günü eşim evde oluyor ona uyup bozmam umarım ya
Hadi bakalım insallah ben artık abur cubur yemek istemiyorum dişlerimde sürekli agrıyo
Videoları varsa atar mısın bakalım
Kaç yılda oldu , abur cubur kaynaklı miBenim eşim de diyettebiz tanıştığımızda 7 yıl önce ben 65 o 72 kg falandı
Şuan ben 77 o 118tamam ben de aldım ama o evrim geçirdi shshsh hele bi yapmasın diyet
![]()
Ben evlendiğimde 52 kilo kiloydum eşim 82Benim eşim de diyettebiz tanıştığımızda 7 yıl önce ben 65 o 72 kg falandı
Şuan ben 77 o 118tamam ben de aldım ama o evrim geçirdi shshsh hele bi yapmasın diyet
![]()
Biz evlendigimizde de eşim 59 kiloydu ay çok kötüydüBenim eşim de diyettebiz tanıştığımızda 7 yıl önce ben 65 o 72 kg falandı
![]()
Önce bunu yapıyorum
Geri kalan 20 dakikadaki hareketlerim kafama göre . 15 dakikası kelebek mekik diğer 5 dk meme kaldırma egzersizi yapıyorum
bu videodaki ne benziyor
Agirlik hareketleri 10 dakika genelde kol çalışması ve karnımı içine çekiyorum iyice yatarak ağırlık kaldırıyorum .