- 20 Mayıs 2024
- 904
- 4.764
- 28
- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
Boyu kaç ki çok merak ettim ne kadar zayıfmışBiz evlendigimizde de eşim 59 kiloydu ay çok kötüydüsimdi 75 anca oldu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Boyu kaç ki çok merak ettim ne kadar zayıfmışBiz evlendigimizde de eşim 59 kiloydu ay çok kötüydüsimdi 75 anca oldu
7 yıl da falan babasını kaybetti bu süreçte saldı hepten. Ama yapı olarak da hep kilo almaya müsait sporu sağlıklı beslenmeyi bırakınca alıyor işte. Şimdi ben de alınca bi yandan iyi oldu birlikte başladıkKaç yılda oldu , abur cubur kaynaklı mi
178 boyu da canım aşırı zayıftıBoyu kaç ki çok merak ettim ne kadar zayıfmış![]()
Boyun çok iyiymişBen 9 yıl önce 62 eşim 75 kg idi zamanla ben 80 eşim 105 oldune kadar acı bir durum ya
Benim boyum 175 62 yken tığ gibiydim
Masallah ne boy varmıs hayal sendeBen 9 yıl önce 62 eşim 75 kg idi zamanla ben 80 eşim 105 oldune kadar acı bir durum ya
Benim boyum 175 62 yken tığ gibiydim
Boyun çok iyiymişşu anda çok kilolu görünmüyosundur kaldırıyodur boyun
Ben 1.60![]()
Değilim evet ama fazlam var işteMasallah ne boy varmıs hayal sendesuanda cok kilolu durmuyosundur boyunun avantajı
Verirsin verirsinDeğilim evet ama fazlam var işte![]()
Kilom yapışır diye korkuyorum dikkat etmek istiyorum abla
Tamam canımmAkşam yapayım ben bakalım olursa sende eklersin ilk mesaja
Yarından sonra düzenimiz daha iyi oturur inşallahKaçırdım sanki bugün biraz aman evden çıkınca böyle oluyor ya![]()