- 13 Mart 2019
- 15.531
- 59.142
- 598
- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
Paketli üründen iyidir yine bide emziriyorsun süt olsun akşamdan sonrası çok riskli bizim içinTatlı çikolata yemicem dedim şu saate kadar 8 hurma yedim. Yanlış şeyler olacak gibi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Paketli üründen iyidir yine bide emziriyorsun süt olsun akşamdan sonrası çok riskli bizim içinTatlı çikolata yemicem dedim şu saate kadar 8 hurma yedim. Yanlış şeyler olacak gibi![]()
Bence çok iyi emzirme döneminde çok güzel kilo veriliyor ben emzirmeyi bırakınca olanlar oldu
Mesela bugün toplasam 2 bardak içmişimdirBende yaaaa artırmaya çalışıyorum da 1 gün içiyorsam diğer gün yok dışardaysam hele hiç yok
Anaa seninde mi var hiç de demiyon yada dedin nçben unuttumBenim de var atayım mıbirlikte gaza gelip yürürüz
![]()
Bende evlenirken 58 60 arasıydımValla evlenmeden önce 61-65 arasındaydım hep, ekmeği kessem düşerdim 61 eevlendim düzensiz yemek vs aldım veremedim hiç
Emzirme döneminde sık sık yemek lazım bol su kuru meyvelerBirde 3 4 saat yemesem bisey titreme soğuk terleme başlıyor. Nasıl dengeleyeyim bilmiyorum.
Süpersin bende alıştırıcam kendimi inşallahSu çok önemli ya en büyük ödem atıcı en az 2 lt içiyorum her gün
Bir de emzirirken dilim damağıma yapışıyor sanki
Sende başladım demiştin ondan etiket ettimburası motivasyon için kurallar yok herkes kafa olarak kendini hazır hissettiğinde kendini i
Evet tekrardan hepiniz hoşgeldiniizz
İnşallah sağlıklı istikrarlı bir şekilde hedeflerimize ulaşırız
Haftaya cuma günü tekrardan kilo bildirimi yaparız
isteyen her gün de tartı atabilir
Bazeb ben her gün tartılıyorım ruh halime göre![]()
Akşama kapattım gönül çayın yanına bir şeyler istiyor canım ama yememek için elimden geldiğince direneceğimBunu daha yeni gördüm
Bende kabak yiyecektim ama dışarı çıktık dur bakalım hayırlısı
Ben de yemiyorum hayal ben yani düşünAkşama kapattım gönül çayın yanına bir şeyler istiyor canım ama yememek için elimden geldiğince direneceğim![]()
Alışkanlık mı nedir bilmiyorum ki çayın yanına bir şey olması gerek gibi geliyorBen de yemiyorum hayal ben yani düşün
Nasıl yapılıyor yaa ben bilmiyorum sen yapsan olur eklerim canımmGönülcük istersen tablo yapabilirim ben ilk mesaja eklenirse sende eklersin
Kız baya da kişi de varmış e yapsak ya beraberbende de var ben de katılırım yaparsanız![]()
Haha aynıyız ya b3nde dışarda tuvalete gidememKızlar ben şu içiyorum ya uyanır uyanmaz 1 büyük bardak kesin içiyorum içim yanmış gibi uyanıyorum çünkü. Gün içindede içerim dışarda değilsem tabi. Dışarda olunca tuvalete gidemediğim için ciğerim yansada içmek istemiyorum
Kız anaa5 6 kere kullandım gayet iyi. Üşeniyorum bende akşamları yapmaya
Ben 6 bine almıştım belki başka satıcılarda ucuzdur. Voit in yan ürünüymüş bu marka
![]()
VFİT Voit Garantili Db500 Bluetooth Uygulama Destekli Katlanabilir Uzaktan Kumandalı Sessiz Koşu Bandı - Fiyatı, Yorumları
VFİT Voit Garantili Db500 Bluetooth Uygulama Destekli Katlanabilir Uzaktan Kumandalı Sessiz Koşu Bandı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Herkes birbiriyle yarışta şuanBen de kafama göre tartılıyorum, bezen sık bazen seyrek… ben daha evime gidemedim, pazartesi detoksa başlayacağım cuma da kilo bildirimi yaparım inşallah.
Bir de müsait bir zamanda herkesi bir yere not edeceğim çünkü kim kimdi aklımda kalmadıama tanıştığımıza memnun, benle de yarış yapın yaa az gaza geleyim
![]()