Önemli Olan Kafada Bitirebilmek😉😎

Tatlı çikolata yemicem dedim şu saate kadar 8 hurma yedim. Yanlış şeyler olacak gibi🥴
Bişey deyim mi olmayacak diye düşünme. Sen emziriyorsun hurma dışında bişey yeme yani paketli şeyler falan. Bence olacak ekmeği de azaltırsan. Hurmayı da günlük bi limit koy kendine sayı olarak

Su içmeyi alışkanlık haline getirmenin en iyi yolu kademeli başlayıp yudumla içmek önce 1 lt sonda 1.25 diye ilerlettikçe alışıyorsun
Yanınızda şişeyle gezin 🤣
gerçekten öyle bardak bardak hiç anlaşılmıyor. ben iş yerine de eve de 750ml şişeler aldım. iş yerinde 2 tane evde 1 kesin ikinciye de geçiyorum 2,5-3 lt arası içiyorum böyle. Şişesiz olayım bir bardak içmem :/

gerçekten öyle bardak bardak hiç anlaşılmıyor. ben iş yerine de eve de 750ml şişeler aldım. iş yerinde 2 tane evde 1 kesin ikinciye de geçiyorum 2,5-3 lt arası içiyorum böyle. Şişesiz olayım bir bardak içmem :/
Bende aynı ağzım kuruyo gidip içmeye üşeniyorum 🤣

Önceden bende öyleydim ya şükür şimdi olmuyor. İnsülin direncin falan olabilir mi
Ya doğumdan sonra oldu. Emziriyorum ya 2 saat sonra başlıyor titreme falan. Bugünlerde arttı bide tam doyururken kalp çarpıntısı bayılma gibi biseyler oluyor. Doktora gideyim bi randevu aldım bakalim
Bende aynı ağzım kuruyo gidip içmeye üşeniyorum 🤣
Bende ayni tam bebeği alınca başlıyor çocuklar sagolsun yoksa bende üşeniyorum 😁

At hadi sweet memnunsun demi ? 😁 günlük adım yarısı vs yaparız olmadı 🤣
5 6 kere kullandım gayet iyi. Üşeniyorum bende akşamları yapmaya 🙈

Ben 6 bine almıştım belki başka satıcılarda ucuzdur. Voit in yan ürünüymüş bu marka

Ya doğumdan sonra oldu. Emziriyorum ya 2 saat sonra başlıyor titreme falan. Bugünlerde arttı bide tam doyururken kalp çarpıntısı bayılma gibi biseyler oluyor. Doktora gideyim bi randevu aldım bakalim

Bende ayni tam bebeği alınca başlıyor çocuklar sagolsun yoksa bende üşeniyorum 😁
Git git baktır bi değerlerine

5 6 kere kullandım gayet iyi. Üşeniyorum bende akşamları yapmaya 🙈

Ben 6 bine almıştım belki başka satıcılarda ucuzdur. Voit in yan ürünüymüş bu marka

Bakıyım bi sağol sweet😍
Kargo ağır mı oluyor ? Taşıması zor mu olur eşimin iş yerine isteyeceğim kargoyu

Evet tekrardan hepiniz hoşgeldiniizz 😍
İnşallah sağlıklı istikrarlı bir şekilde hedeflerimize ulaşırız 🌸🤲🏻
Haftaya cuma günü tekrardan kilo bildirimi yaparız 🥰
isteyen her gün de tartı atabilir 🫡
Bazeb ben her gün tartılıyorım ruh halime göre 😶‍🌫️
Ben de kafama göre tartılıyorum, bezen sık bazen seyrek… ben daha evime gidemedim, pazartesi detoksa başlayacağım cuma da kilo bildirimi yaparım inşallah.
Bir de müsait bir zamanda herkesi bir yere not edeceğim çünkü kim kimdi aklımda kalmadı🙈 ama tanıştığımıza memnun, benle de yarış yapın yaa az gaza geleyim😂

Back
X