Önemli Olan Kafada Bitirebilmek😉😎

Emzirdigim için sıkı bi diyet yapmıyorum ama dikkat ediyorum bugün biraz fazla kaçırdım yarından itibaren dikkat edicem inşallah 😊
Maşallah olsun süper 😍
Emzirirken çok güzel kilolar veriliyor ben şu halimden daha zayıftır dikkat etmiyordum ama süte gidiyordu 🫠 sen bide dikkat etsen çok güzel verirsin inşallah

Kızlar isterseniz kilo bildirimi yapabilirsiniz
Ben birazdan tartılıp yazarım gerçi tam aç değilim biraz bi şeyler yedim g0n içinde ama çok değil
Bide adetin 2.günü tam yoğun ve şişkinlik var en son 79.küsür çıkmıştım bugün o 8 li rakamları görmekten çok korkuyorum çünkü dün akşam saldım
Cips abur cubur çikolata bir sürü şey yedim
Güya akşam sadece çorba içmiştim ama tırt
Neyse bugünü dengelicem inşallah 🤲🏻🥰

Evet başlangıcım olsun biliyordum böyle olacağını 🫠 neyse hamdolsun diyorum yarın yine aç tartılıcam🫡

Eklentiler

• 20250325_183647.webp
    20250325_183647.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 11
Maşallah olsun süper 😍
Emzirirken çok güzel kilolar veriliyor ben şu halimden daha zayıftır dikkat etmiyordum ama süte gidiyordu 🫠 sen bide dikkat etsen çok güzel verirsin inşallah
Ramazandan önce çok dikkat ediyordum ama pek veremedim doğuma 93 kilo gittim güncel kilom 79 civarı musait olduğum da tartılır foto atarım inşallah

1000086281.webp
hamilelik öncesi 57 ydim. Doğuma 77 kg ile gittim. İyi kilo verdim 2 bucuk ayda ama belim basenim çok kalınlaştı
Kilo vermekten ziyade sıkılaşmak istiyorum. Ben de diyet yapamıyorum emzirdiğim için o yüzden biraz spor bol yürüyüş katmam lazım

Bende kilomu atayım birazdan. Ama emzirme düzeni yapmam lazım ben uzun süre su içeyim öğün dışı yemeyim dedim bayılıyordum az kalsın birde süt azalıyor. Var mi öneriniz nasıl dengelesem🥲
Ben ara öğün olarak 3 tane hurma ya da bir avuç dut yiyorum. Bazen elma muz
Eğer kesmezse bu yediklerim sandviç yapıyorum ama genelde yeterli oluyo

Kızlar isterseniz kilo bildirimi yapabilirsiniz
Ben birazdan tartılıp yazarım gerçi tam aç değilim biraz bi şeyler yedim g0n içinde ama çok değil
Bide adetin 2.günü tam yoğun ve şişkinlik var en son 79.küsür çıkmıştım bugün o 8 li rakamları görmekten çok korkuyorum çünkü dün akşam saldım
Cips abur cubur çikolata bir sürü şey yedim
Güya akşam sadece çorba içmiştim ama tırt
Neyse bugünü dengelicem inşallah 🤲🏻🥰
Bende adetim bitince tartılmak istiyorum o zaman yazayım

Back
X