- 2 Ağustos 2013
- 36.953
- 119.163
- 798
- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
Başlıyoruz inşallah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Başlıyoruz inşallah
Hoşbuldum
Bende aynı öyleyim bi kalıba girince sonrası kötü oluyor dengeleyerek devam edelim inşallahEvet topiklerde ceza olunca biraz şey oluyorum benaşırı katı diyete girmeden yapcam ben yoksa salıyorum yani. Her şeyden az az yiycem inşallah
Maşallah olsun süperEmzirdigim için sıkı bi diyet yapmıyorum ama dikkat ediyorum bugün biraz fazla kaçırdım yarından itibaren dikkat edicem inşallah![]()
Hadi bakalım şu 5 kiloyu verelimHoşbuldum![]()
Ramazandan önce çok dikkat ediyordum ama pek veremedim doğuma 93 kilo gittim güncel kilom 79 civarı musait olduğum da tartılır foto atarım inşallahMaşallah olsun süper
Emzirirken çok güzel kilolar veriliyor ben şu halimden daha zayıftır dikkat etmiyordum ama süte gidiyordusen bide dikkat etsen çok güzel verirsin inşallah
Ne cezası veriyolarEvet topiklerde ceza olunca biraz şey oluyorum benaşırı katı diyete girmeden yapcam ben yoksa salıyorum yani. Her şeyden az az yiycem inşallah
Ben ara öğün olarak 3 tane hurma ya da bir avuç dut yiyorum. Bazen elma muzBende kilomu atayım birazdan. Ama emzirme düzeni yapmam lazım ben uzun süre su içeyim öğün dışı yemeyim dedim bayılıyordum az kalsın birde süt azalıyor. Var mi öneriniz nasıl dengelesem![]()
Bende adetim bitince tartılmak istiyorum o zaman yazayımKızlar isterseniz kilo bildirimi yapabilirsiniz
Ben birazdan tartılıp yazarım gerçi tam aç değilim biraz bi şeyler yedim g0n içinde ama çok değil
Bide adetin 2.günü tam yoğun ve şişkinlik var en son 79.küsür çıkmıştım bugün o 8 li rakamları görmekten çok korkuyorum çünkü dün akşam saldım
Cips abur cubur çikolata bir sürü şey yedim
Güya akşam sadece çorba içmiştim ama tırt
Neyse bugünü dengelicem inşallah![]()
Spor yürüyüşNe cezası veriyolar![]()