Önemli bir konu..

Baharyagmuru35

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
14.263
14.666
498
Merhaba bayanlar.
Bende genetik olarak hafif oranda kanda pıhtılaşma var daha önce yoğun bakımda yattım ölümden döndüm doğum kontrol hapı yan etki yaptı pıhtı akciğerime attı.
Hamilelikte de düşüğe sebep oluyormuş bu kan pıhtılaşması ve benim içinde yine riskli. Şimdi yakın zmn da hamilelik düşünüyorum. İzmirde oturuyorum ama bunun in riskli gebelik uzmanı yani perinotolog bölümüne gitmeliyim ama hiçbir hastanede böle bölüm yok özel muayananesi olan doktorlar var onlar da 300 400 tl çok pahalı. Hamilelik boyunca iğne kullanacakmışım kan sulandırıcı. Düzgün bi doktor bulmalıyım ki bana iğnenin dozunu ayarlamalı çünkü doz yanlış olursa yine düşük yaşayan insanlar var.
Ne yapacağım böyle olan var mı aranızda hangi hastane hangi bölüm gitmeliyim hangi doktora gitmeliyim?
Özel hastane de olabilir ama hastanelerde hiç böyle bölüm yok. Özel muayananelerde çok pahalı. Doktor ve hastane işine karar vermeden çocuk yapmak istemiyorum. Ki hamile kalmadan önce gidip bilgi almalıyım.

öyle bir bölüm ayrıca olmasa bile , özel hastanelerde calısan sigorta geçen uzmanlıgı o olan doktorlar var. Siz hangi hastanede bu bölüm var degil, uzmanlıgı riskli gebelik olan doktor arayın. Her uzman illa özel muayenede çalışıyor diye birşey yok ki.

İzmir'de 2 tane tıp fakültesi yok muydu, 9 eylül ve Ege? Oralarda ilgilenen hocalar vardır diye düşünüyorum.

Özel sra gidemiısan tıp fakültelerine git orakarda cok ilgileniyorlar bende de var pıhtılaşma hamileyim ve vuruorum iğnemi 28. Haftaya kadar da coasprin kullandım hamikeliğe karar verdiğimde de bebe aspirini içmiştim egitim araştırma hastanesinde teşhis konuldu

Soruna cevap veremeyeceğim ama normal insanlar bile doğum kontrol hapını pıhtı oluşursa diye bin kere düşünüp kullanırken size hangi doktor verdi durumunuza rağmen? Şok oldum. Peşini bırakmamışsınızdır umarım bu meselenin. Çok geçmiş olsun.

Back